Zeleni nedeljni horoskop od 10.12. do 17.12.2018.

Sunce, Merkur i Jupiter u Strelcu protiv Marsa u Ribama. U borbi su pravda i nepravda. Zakon i bezakonje. Moral i nemoral. Kad se u sve uplete Venera u Škorpiji u trigonu s Marsom u Ribama, odoše moral i zakon u vodu. Pazite šta radite, sve se može ’naplatiti’!

astrologie-quel-est-votre-signe-lunaire

Ovan – Najzad ćete razumeti ono što vam je već duže vreme nejasno. Otkrićete neku tajnu, ili ćete vi napraviti nešto tajno. Istine će prijati jedino vama, zadržite ih za sebe. Sačekajte pravo vreme, da ih kažete. Bar pokušajte, jer čekanje je vama nepoznat pojam. U ljubavi ne čekajte ništa, tu se rastrčite.

Bik – Nešto ili neko će vas gurati unapred, a isto tako će postojati nešto ili neko, ko će sve to kočiti. Inat ili bes vam neće koristiti. Sve što treba da se desi, desiće se. Što ne treba, neće. Na vama je da sledite intuiciju i ništa više. U ljubavi se ne nadajte ničemu pametnom, sem seksu. U poslu, budite mudri.

Blizanci – Očekuje vas radna nedelja, punom parom. Neće vam odgovarati svi uslov, ni saradnici, ali snalažljivost je vaše oruđe i neće biti problema. Rešavajte osmehom svaku prepreku. U emotivnom životu biće nerešen odnos. Nešto će vas privlačiti, nešto odbijati. Rezultat će ostati nerešen.

Rak – Strast i ljubav se ukrštaju u vama i oko vas. Prepustite se, dozvolite da budete voljeni. Uživajte u svim čarima koji jedan emotivni odnos nosi. To će vam biti vetar u leđa, samopuzdanje i snaga za poslovne bitke. One vas čekaju, sa dobrim šansama za dobitak.

Lav – Prošlost, problemi vezani za nju će polako popuštati. Otvaraće vam se vrata budućnosti, polako i sigurno. Dobićete dobre informacije, vezane sa posao. Dokument, koji će vam značiti. Ljubav će i dalje kočiti, potrebna je borba ali u ovoj nedelji ćete bar moći normalno da razgovarate o tome.

Devica – Energija oko vas će biti napeta. Ljudi će biti tužni, nervozni i puni priča koje vas neće zanimati. Pokušajte da se izolujete u svoj svet, radite šta volite. Sačuvajte sebe jer će vam pokvariti raspoloženje. U ljubavnom odnosu će vladati razumevanje, budite što više s voljenom osobom. Od ostalog se sklanjajte.

Vaga – U poslu vas očekuju dobre reči, pozitivni saradnici, važna dokumenta. Svi razgovori će teći lako, razumljivo i pozitivno. Uspeh, teško da će izostati.Za razliku od poslovnog života, ljubavni će biti smušen. Nećete se snalaziti sa sobom, partnerom, osećanjima uopšte. Razgovarajte, to će biti smisleno.

Škorpija – Trigon Venere i Marsa, daće vam odličnu energiju, pozitivna osećanja i zadovoljstvo. Teško da će moći nešto da vas slomi. Intuicija će vam biti jaka, slušajte je. Volite ljubav, jer će ona voleti vas. Od koga god dolazila. U poslu se nećete osećati najbolje, slušajte nadređene i nećete imati problema.

Strelac – Tri planete u vašem znaku, daće vam odličnu startnu poziciju. Ne opuštajte se zato što ste dobro krenuli, naći će se ko će da vas saplete u trci. Mutni ljudi, oduzimači energije, promenjivi i nestalni. Oslanjajte se na sebe, zaobilazite ljude i priče s njima, kad god možete. Uživajte sa svojim ljudima i ljubavima.

Jarac – Saturn, radi svoj posao. Postavlja prepreke, Mars u Ribama će uspevati da ih reši. Neće biti sjajna nedelja, ali će sve biti rešivo. Slušajte intuciju, praktično je primenite. U ljubavnom odnosu, očekuje vas stabilna nedelja. Osećanja, strast i sigurnost će vladati.

Vodolija – Vaša budućnost, s Jupiterom na vrhu neba daće vam mnogo dobrih prilika. Možda vam neće sve u početku izgledati sjajno, budite strpljivi, imajte vere i sve će se nameštati baš onako kako treba. U ljubavi vas očekuje pozitivna tenzija. Onaj ko vas najviše nervira, tog ćete najviše voleti. Strast će vas voditi.

Ribe – Mars u vašem znaku, daće vam volju i snagu. Vladar Jupiter će tražiti da u svakom danu nešto naučite. Tražiće da stvarno verujete u ono što radite ili osećati. Površan, maštajući stav će vas voditi ka razočaranju. Verujte, čisto i iskreno i uspeh u svim segmentima života je nemonovan.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.