RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 7.1. do 14.1.2019.

Ovu nedelju će obeležiti tri planete u sedištu. Mars u Ovnu, Jupiter u Strelcu i Saturn u Jarcu. Svaka je jaka na svoj način. Marsu i Saturnu ne treba niko, sve mogu sami. Jupiteru trebaju ljudi, hrani ga znanje, moral i etika. Nađimo svoju snagu, kroz samoću, ljude, znanje. Važno je da u svemu budemo dosledni i poštujemo zakone. Prirodne ili socijalne.

jarac

 

Ovan – Mars, vaš vladar je u Ovnu. Vaš gazda i vođa. Dobra energija će vas držati i pratiti. U ljubavi i seksu će vam dati više nego što možete da podnesete. Ako je to ikako moguće.  U svemu ostalom, nailazićete na prepreke praktične prirode. Moraćete da poštujete rokove, nadređene i vreme će za vas sporo proticati. Nikakvo ubrzanje neće popraviti, već će pokvariti sve. Čekajte svoje vreme, i volite se u međuvremenu.

Bik – Sve što ima veze s poslom, ići će vam odlično. Imaćete stabilne saradnike, sigurne papire i posao koji će biti dugotrajan. Ne očekujte neke silne pare, ali to ćete vremenom sticati. Sa druge strane u ljubavi, s Venerom u Strelcu se nećete snaći. Ona traži pokret, avanture, davanja. A vi ste previše u jednoj ljubavi, jednoj priči da bi vam to prijalo. Tako da, status će uglavnom biti nepromenjen.

Blizanci – Sa Merkurom u Jarcu, teško ćete se snalaziti. Vladar vam je, u osmom polju. Znači krize, provokacije, ljudi koji su pametni ali bez ideja. Ne znam kako ćete se snalaziti, ali znam da hoćete. Vi se uvek snađete. U emotivnom životu, postojaće napetost, ali to će biti odlična predigra koja će vas voditi ka strasti. Uživajte u spajanju s voljenim bićem, a u ostalim situacijama se snalazite.

Rak – U ovoj nedelji vas očekuje dosta obaveza, ali i dosta ljudi. Mnogi će vam donositi radost, i pomoći će vam da se lakše izborite sa strahovima. Budućnost će vas plašiti, jer se prošlost negde ušunjala kroz vrata podsvesti. Prošlost ne sme da vas plaši, nju iskoristie kao iskustvo za budućnost. Dozvolite da vas vole, otpuštajte svoja strahovanja kroz ljubav. To je jedini način.

Lav – Osećanja će vas stizati svuda. Nekad  i gde ne treba. Nije važno, sve što osetite u trenutku bilo gde, pokažite. Da li je to sreća, bes, radost, tuga… Ništa ne ostavljajte u sebi. Pokazivanjem osećanja dobićete na jačini, neće to biti odraz slabosti kako inače mislite o tome. Posao će ići, socijalni život će biti dobar. Osećanja će obeležiti ovu nedelju, ne zaustavljajte ih.

Devica – Emotivni život će vas zbunjivati. Na mahove će biti savršen, a onda će vas stizati sumnje. One će biti odraz vaše nesigurnosti, a ne realnog stanja. Opustite se, volite i dopustite da budete voljeni onako kako suprotna strana ume. Ne može vas niko voleti po vašim htenjima, već kako može. Posao, dogovori, ugovori i sve što ima veze sa praktičnim stvarima, biće odlično u narednim danima.

Vaga – Venera u Strelcu, kao vaš vladar daće vam lakše kretanje kroz ovu nedelju. Imaćete više rešenja, prilika i šansi. Sva će biti blizu vas i važno je da gledate u blisku budućnost. Kratke planove rešavajte. Sve na duge staze, neće biti uspešno. Tri panete u Jarcu, zadaće vam teške zadatke, Mars u Ovnu će se potruditi sve da ruši.  Zato, živite dan za danom, volite ljude i ne očekujte mnogo, ali očekujte malo i to malo kao najkvalitetnije.

Škorpija – Sa Marsom u Ovnu, kao vladarom se ne slažete najbolje. Previše je mlad, neiskusan i sirov da bi vas vodio. Podršku ćete imati od tri planete u Jarcu. One će pobeđivati umesto vas, neposlušnog Marsa. Neizdrž u vama smirivaće razumom, praktičnošću i materijalnim vrednostima. Tome se okrenite tokom nedelje, rad će vas jedino smirivati.

Strelac – Jupiter i Venera u vašem znaku, daće vam optimizam, prijatna osećanja, kvalitetne ljude i ljubav. Dobro će vam ići razgovori, dogovori i ugovori vezani za posao. Nećete morati vi da donosite odluke, već će one biti donete u vašu korist. Ipak, ne opuštajte se i spremite se da pokažete svoje znanje, a ne samo umeće-

Jarac – Tri planete su u vašem znaku, počev od Saturna kao vladara. Iskoristite ozbiljnost, doslednost, istrajnost i sukobite se s Marsom u Ovnu. U vama će vitlati strast, nemir od ovog Marsa. Budite svesni da je on mlad, dete i da vam ništa ne može dobro doneti. Ne podležite iskušenjima, bilo koje vrste. Ostanite dosledni sebi i svojim stavovima. Nisu avanture za vas. Ne u ovim danima.

Vodolija – Kočnice koje budete imali, biće vaše. Iz vaše podsvesti će postojati nešto što će vas blokirati. Sa druge strane biće vam široko polje. Dobre vibracije, ljudi, poslovi, ljubav, avanture. Vidite sa sobom šta treba da promenite, šta ne. U kom pravcu treba ići, ili ostati. Odgovori, u vidu iskustva su u vama. Tamo gde vas „nešto“ koči, postoji razlog za to. Poslušajte se.

Ribe – Jupiter u Strelcu, kao vaš vladar i to na vrhu neba, daje vam prilike da se borite za svoju budućnost. Daje vam slobodu izbora, traži od vas znanje, iskustvo i mudrost. Neće prihvatiti vaše snove, ako su nerealni. Pustiće samo ono što će vam stvarno doneti sreću. Sve ostalo će pasti u vodu. Imaćete prilike, budite pametni i mudri.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: