Zeleni nedeljni horoskop od 26.11. do 3.12.2018.

Poruke, reči stizaće na pogrešno mesto. Retrogradni Merkur će se igrati s nama. Više puta zbog svog vladara Jupitera u Strecu. Biće to na kraju, situacije za smeh. Kvadrat s Marsom u Ribama doneće probleme s nadređenima. Odličan aspekt za seks. Napetost, tenzija, pražnjenje. Težak za posao. Ne počinjite nište, završavajte ono što morate.

1280-605752890-female-astrologer-draws-sagittarius-zodiac-sign

Ovan – Komunikacija će vam biti dobra, ne i uspešna zbog retro Merkura. Zagrebite, pitajte, zapisujte i čekajte pravi trenutak da te informacije iskoristite. Posebno u poslu. Strast u emotivnom odnosu nadvladava. Ali ona skrivena. Tajne ljubavna veza, ili avantura je vrlo moguća. Kod većine napetost, koja je opet put ka strasti.

Bik – Venera u Vagi, u polju svakodnevice i posla doneće vam prijatne trenutke na poslu. Ljudi će vam uleopšavati dane, nove poslovne ponude su vrlo moguće. U ljubavi će se desiti nešto prijatno, i to baš na poslu, ili preko posla. Postojaće mogućnost velike ljubavi, ako se ne vraćate u mislim staroj. To će onda biti kočnica za suprotnu stranu, a i za vas. Pustite se i pustite nekog novog u svoj život.

Blizanci – Reči, informacije, vaša lična konfuzija ovu radnu nedelju će učiniti bezuspešnom. Ništa vam neće ići od ruke. Energija će vam biti loša, bićete nervozni i spremni na rasprave. Zalud su. Pustite da ova nedelja ovako prođe, svako ispravljanje doneće još veće krivine. Uživajte u ljubavi, ona vas jedva čeka i voli.

Rak – Pokušavaćete da pravite kompromise. Sa sobom, ljubavlju, svetom, poslom. Tražićete mir, jer je u vama nemir. Kompromisi će vas jednom samleti. Vrištite istine, govorite ih prvo sebi, i delite drugima. Tako ćete dobiti ponovo sebe, ljude i budućnost. Nedelja u kojoj su kompromisi nepotrebni. Sloboda kao imperativ, oslobađanje, ljubav i strast. Volite najviše, ipak sebe.

Lav – Situacije će uglavnom odvijati haotično. Bez reda i plana, iznebuha. Ništa se loše neće desiti, a na vama je da se snalazite. Ljudi, okolnosti, situacije, poslovi, ljubavi razne, sve će biti odjednom. Voziće vas dani, dešavanja i nepredviđenosti. Neće vam vredeti kočnica, ali volan ipak držite u svojim rukama. Ne dozvolite da vas iko vozi, iako ćete ići drugačiji i tuđim putevima.

Devica – Otežana komunikacija će ostati takva, zato se ne trudite da bilo šta popravite. Pustite površne ljude, preširoke bez fokusa i koncetracije, radite po svom planu i prekidajte ih kad god možete Oduzimaće vam energiju, a ništa nećete dobiti. Ni vi, ni oni. Partnerski odnos će biti zategnut, tu dajte sebe da to popravite. Pustite reči, neka vas osećanja vode.

Vaga – Venera je kod vas. Ulepšavaće vam stvarnost, ulepšavaćete je i vi. Kad je lepo, neka bude krasno. Privlačićete, baš zato dobre ljude. Neće baksuz na vas, ako ste vi lepo raspoloženi. Posebno zabranite ’duhovima’, iz prošlosti da vam ometaju sadašnjost. Jer hoće, jer ih nesvesno prizivate.  Dani će vam biti šareni, ako ih vi ne zacrnite.

Škoprija – Mars u Ribama, kao vaš vladar vodiće vas osećanjima. Razum će kaskati za vašim srcem, nespretno. Koliko god strast i osećanja vladali vama, zastanite i čujte sebe, ljude oko vas. Nije vaš osećaj uvek pravi. Neretko izgubite osećaj stvarnosti, utonete u iluzije i postanete slepi za realnost. Stanite na zemlju, biće i vama i ljudima oko vas lakše.

Strelac – Sunce, Jupiter i retrogradni Merkur su u vašem znaku. Sve što bude, i sve što jeste izgledaće troduplo veće. Minimum. Ni u dobrim, a posebno ne u lošim situacijama to nije dobro. Jupiter vas gura ka preterivanju, a Mars u Ribama će se truditi da to blokira. I eto nervoze, svađa, nesporazuma. Kad pomislite da potrčite, sedite prvo, pa lagano prošetajte. Ništa i niko neće obeći.

Jarac – Saturn, daje prepreke ali sa suvladarom Marsom u Ribama može da se ’dogovori’. Zajedno će vam dati nedelju u kojoj ćete moći svoju maštu, praktično da primenite. Naravno, ako je realna i ako od toga imate koristi. Ako je to nešto nerealno, neće Saturn popustiti. Probajte da svoj hobi unovčite. U ljubavi da snizite kriterijume.

Vodolija – Razgovori će uglavnom teći dobro. Biće ponekih zastoja, ali ne i nervoze. Sve će složiti ma kraju, kao pita. Pazite kad uključujete rernu, da ne bude na prejakoj vatri. Lagano pečenje je potrebno. Za vas, za vreme, za sigurni napredak, i što je najvažnije za dobar ukus. Ne idite preko sebe. Ljubav će za vas ići, više nego što vam je potrebno. Ne odbacujte taj višak fila.

Ribe –  Mars, u vašem znaku će vam davati energiju, volju, zalet. A tri planete u Strelcu će se nacrtati da vam borbu začine preprekama. To ne bi trebalo da vas zaustavi, jer svako spoticanje će vam davati još veću snagu. Marsa je teško zaustaviti, on u stvari voli kad ima s čime da se bori.  Volite i vi svoje borbe, a još više pobede!
Astrolog:

Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.