RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 19.11. do 26.11.2018.

Merkur je u retrogradnom hodu, kasniće sve. U stvari, sve će stići baš onda kada treba, a ne onda kada smo mi to naumili. Strpljenja samo,  stići će sve reči.

8dae40b38bf6b56e416a5a63d3c93aafe90c1fd2

 

Ovan – Nerviraće vas kašnjenja, pametni a spori ljudi. Nerviraće vas emotivni partner i zato je vrlo moguće da ćete ući u tajnu seksulanu vezu. Da se malo relaksirate. Tajne, razne u ovoj nedelji će biti otkrivene. Pazite s kim spavate. Pazite i skim ulazite u posao, da ne biste imali problema sa zakonom.

Bik – Prijatelji i privatni posao doneće vam zadovoljstvo. Ljubav, očekivanja, nadanja i snove. Teško da će se bilo šta realizovati u ovoj nedelji. Ostale su nerazjašnjene situacije, iz prošlosti. Objasnite ih prvo sebi, okrenite se sutrašnjici i maštajte. Samo tako, ostvarićete svoje snove. Čista prošlost.

Blizanci – Pertnerstva, bilo koje vrste intimna ili poslovna, biće pod znakom pitanja. Preispitivaće se obe strane. Prekidi su vrlo mogući, u svakom segmentu. U poslu će vam doneti dobro, jer će vas naterati da tražite bolje. U ljubavi, ako je prava ljubav, ostaćete zajedno. Ako nije, i treba da se raskine ili razvede.

Rak – Stvari, vezane za vašu budućnost zavrteće se u ovim danima. Imaćete nedoumice, vaganja, sumnje. Najbolje je da se konsultujete sa stručnim licem.Plivaćete vi dobro, ali ipak ne donosite odluke bez razgovora s nekim ko će vam dati sigurne smernice za sutra. U emotivnom životu, bićete napeti.

Lav –Bivša ljubav, bivše reči, kasne reakcije, dela i vi zagledani u juče, jednim okom u sutra s drugim. Čistite prošlost, ili ona pročišćava vas.  Sprema vas za nove avanture, izazove i učenja. Učenje nije lako, ali ćete imati savršena osećaj kad savladate još jednu lekciju. Sadašnja ljubav vas voli, uz vas je. Ne vraćajte se prošloj.

Devica – Teško ćete se sporazumevati s ljudima, teško i sa sobom, a sve će to biti odraz nečega iz porodice ili prošlosti. Imaćete priliku da se suočite sa tim što vam smeta, lako je odstanjivo ako to stvarno želite. Ili, ipak želite da vučete jednom nogom prošlost uz vas? Ja bih vam preporučila sutra, novo i sveže. A odluka, je na vama.

Vaga – Venera u vašem znaku, daće vam osećaj prijatnosti. Privlačenje dobrih ljudi, energije i ljubavi. Na vama je da na osnovu iskustva, napravite izbore. Birajte ljude koji umeju da vas namseju, a istovremeno su ozbiljni u važnim stvarima. Prošlost će vas cimati za rukav, ali otresite se je i gledajte u nove ljude, poslove i priče.

Škorpija – Završavaćete poslove, koje niste ranije završili. Neće vam prijati to angažovanje, ali nećete imati izbora. Ljubav je spojena s prošlošću, s rečima koje su neizgovorene, s tajnama. Vodiće vas strast da izgovorite te reči. Na osnovu iskustva, odredite da li je to pametno. Mislim da nije, ali odluka je na vama.

Strelac – Energija oko vas će biti nejasna, na momente negativna i vratiće vas na prošla dešavanja. Vaša iskrenost se neće ceniti, jer će zaobilaženje istine biti svuda oko vas. Volite ljubav, svoje ljude. Napretka u ovoj nedelji neće biti, ali neće biti ni nazadovanja. Stagnacija.

Jarac – Lakše ćete se kretati u narednim danima. Situacije koje su stajale, počeće da plivaju polako. Praktične stvari će vam ići od ruke. Posao i materijalne vrednosti, takođe. Ljubav vas neće zadovoljiti. Strast će postojati, ali osećanja će izaostati u smislu u kom vi to želite.

Vodolija – Prijaće vam reči, razumećete se sa sobom, ljudima. Imaće sve prizvuk prošlosti, delovaće vam poznato i baš zbog toga će vam dani biti lakši. Jupiter na vrhu neba vas čeka, daje vam šanse za napredak. Koristite iskustvo, krenite planiranje. Ljubav će vam prijati i voleće vas na način koji vam odgovara.

Ribe – Mars u vašem znaku davaće vam snagu, volju i energiju. Vaše misli, reči ljudi, posebno nekih iz prošlosti ili porodice, praviće vam raskrsnice. Ne skrećite, idite pravo, svojim putem. Oni, neka idu svojim. Ne dozvolite da vaše misli budu prepreka ka uspehu, a posebno ljudi. A ljubav, ona će vam dati stast. Uživajte u tome.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: