Venera u Vagi

venera-u-vagi

Venera je ušla u znak Vage. Trebalo bi da se očekuje harmonija, lepota uživanje, jer je Venera u sedištu. Ljubav bi trebalo da vrca na sve strane. Da li će biti baš tako?
Venera u Vagi vlada sedmim poljem, gde su signifikatori bračnog partnera, braka ali i javnih neprijatelja, suđenja… Pravne stvari u polju braka i javnosti. Da li i sada Venera u Vagi izgleda tako zavodnički, lepršavo i željna uživanja? Često stvari nisu onakve kave izgledaju.
Činjenica je da ljudi rođeni sa Venerom u Vagi su lepi, harizmatični, šarmantni i zavodnici. Ko nije pao na šarm Vage, ne zna šta je padanje. Pokazati se u javnosti u svom sjaju je cilj ove Venere, koketirati i hraniti se uživanjem.
Venera u Vagi voli da jede na eksluzivnim mestima, obučena po poslednjoj modi, da iza nje ostane oblak parfema, da se o njoj priča, mašta, da se voli. Gnuša se osrednjosti, nemarkiranih stvari, običnih kafana, to nije za nju. Saturn koji je egzaltiran u znaku Vage daje joj ozbiljnost u namerama, istrajnost, strpljenje ali i strah od samoće. Venera u Vagi uvek mora da ima partnera! Tako je jedino živa. Samoća je za nju ravna zatvoru.
Menjaće partnere, varaće, koketiraće dok ne nađe ono što joj treba. Egoistično i sebično malo, zar ne? Partner ne može biti bilo ko. To mora biti osoba sa stilom, kakvi su i sami. Neko ko joj mora dati i materijalnu sigurnost da bi mogla da uživa svim čulima.
Spavanje u flanelskoj spavaćici ili posteljini je za nju poraz. Svila u boji joj bolje pristaje, tu je svoja.
Najbolja vina, najbolje kreme za lice, za oba pola i osvajanje. Ova Venera ne čeka da bude osvojena, ona osvaja, kao muški, kardinalni znak.
Dakle ide u lov na bračnog partnera!
Dok je trenutno na nebu, u narednih mesec dana, sačekaće je opozicioni Uran u Ovnu, doneće nagle odluke, izazove, iskušenja, avanture, možda razvode. Uran u Ovnu traži slobodu, Vaga vezanost. Biće napeto! Nekome će to doneti nešto lepo, nekome krah. Kvadrat sa Plutonom u Jarcu umiranje i rađanje ljubavi, seks protiv ljubavi, podzemlje preko puta javnosti, problemi sa zakonom…
Dok Venera u Vagi pluta nebom, nailaziće i saplitaće se na mnoge kamičke, kamenje, padaće krvavih kolena ali će nameštati krunu i nastavljati dalje, muški, čvrsto i sa ciljem da ljubav pobedi, brak opstane!
Dragi šarmeri ne dajte se!

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.