RSS довод

Nedeljni horoskop od 09.11. do 16.11.2015.

astro-horoskop-(5)

Ovan – Partnerski odnosi u bilo kom pogledu počeće da se kopmlikuju. Obaveza na pretek, sloboda će vam nedostajati a okolnosti će zahtevati grupni rad. To će vam smetati kao i predračuni, računi, detaljisanja i moralisanja. Vi ste neko ko je odgovoran na poslu, poštujete rokove ali način rada koji će vam biti predočen neće vam odgovarati. Preostaje vam da se snađete jer će sve ići u vašu korist na kraju a praznite se pre ili posle posla. Na ljubavnom polju će krenuti razmirice, raskidi, mirenja. Period koji oboma neće prijati i samoća je nešto što vam je potrebno u narednim danima.

Bik – Mešaće vam se praktičnost, posao, kreativnost i emocije. U svakom danu po delić nečega. Praktičnost će uvek biti u vođstvu ali za njom idu i ostali. Ako se bavite nekim kreativnim radom imaćete inspiraciju za stvaranje. U emotivnom delu života ćete zaroniti u sebe, istraživaćete zakopane istine, one koje ne želite da čujete, koje su tajne, koje krijete od sebe. Šaputaće vam u srce, davaće vam oprez u strasti a dinamiku u osvajanju jer ćete biti osvajački nastrojeni. Onaj ko bude osvajan neka zna da je pod lupom i da ne sme da laže. Iskrenost kao primat u emotivnim vezama koje postoje ili će tek početi. Sve drugo neće valjati.

Blizanci – Prijaće vam razgovori i dogovori sa mudrim ljudima, mislićete da od njih imate korist, ustvari će oni vas koristiti. Naivnost i površnost ,koju ponekad imate pred ljudima koji vas fasciniraju ili želite da ostavite na njih utisak, može vas lako zavesti. Tako može biti i u ovoj nedelji, zato ostavite prostora da se raspitate o ljudima, poslovima, saznajte sve pa onda odlučujte. Onako kako ste navikli na brzinu neće biti dobro po vas, za njih hoće. Na emotivnom polju će vam se dešavati lepe stvari, prijatna okruženja, izlasci u dvoje, bogat socijalni život koji će oboma prijati. Ako ne u izlascima onda bar u prepsici.

Rak – Susreti sa osobama, bilo iz prošlosti ili novi poznanici vodiće vas ka nekoj vrsto povezivanja. Poslovnog ili emotivnog. Sve izgovorene reči će imati dubinu i iz njih možete imati korist. Duhovnu, materijalnu ili emotivnu. Ništa neće biti slučajno i svako dešavanje, iako delovalo bolno, imaće svoju svrhu. Porodični odnosi će biti pogoršani ali to je sve u smislu poboljašanja odnosa a svako će imati svoj način. Iz tog takođe može proizaći dobro za sve samo ako to želite i ne inatite se. Emotivna povezivanja su takođe moguće, duboka, trajna i strastvena. Učite o sebi u ovim danima, uživajte jer ćete imati dobre prilike za sve sfere vašeg života. Na vama je kako ćete ih iskoristiti.

Lav – Komunikacija sa ljudima će vam biti dobra ali ne odmah, delovaće da od poslovanje nema ništa, da upadate u saradnju sa nekim ko je pun sebe, egosita i ne daje dovoljno informacija. To je samo maska dok vas taj neko skenira i skuplja poverenje u vas. Ishod bi trebalo da bude pozitivan jer ste odgovorni, imate stav i ne odstupate od svojih prinicpa a to će suprotnoj strani odgovarati. Na emotivnom polju vas očekuje poboljašanje u odnosima. Imaćete zajedničke želje, htenja i ciljeve. Ljubav će vam biti predvodnik i dok vas ona vodi lakše ćete osvajati sve što nosi svakodnevica i usporava je. Očekuje vas, takođe kraće putovanje.

Devica – Moguće su kritike na vaš rad, što vas neće ostaviti ravnodušnima iako imate sve argumetne za ispravnost u poslovanju. Došla je nedelje u kojoj ćete razotkriti ljude, poslove i naznake rada iza vaših leđa. Detektivski um će vam proraditi i sve ćete posramiti svojim delima i rečima. Osećaj će biti i loš i dobar jer će vas boleti nepoverenje nadređenih a radovati kada im servirate istinu. U partnerskom odnosu će biti malog razmimoliaženja u stavovima prema životu i svakodnevici. Oboje ćete biti nekako džangrizavi i analtični. Opustite se, ljubav je tu, neka sudova i mrva na patosu, volite se i sve će se rešiti.

Vaga – Privlačićete kvalitetne ljude a od njih sem uživanja možete imati korist. Koliko god željni opuštanja, hedonisanja toliko vam je uvek potrebna sigurnost. U ovoj nedelji ćete imati takve trenutke. Mnogo toga će vas voditi ka materijalnoj dobiti i mestima gde možete iskazati svoju kreativnost i umetničke sklonosti. Neki bi mogli od svog hobija da naprave dobar biznis. Važno je da pratite dešavanja i ne ispuštate šanse iako vam se možda učine da su nikakve. U ljubavnom životu će doći do nenadanih situacija. Od onih lepih do manje lepih. Kao da je dosada zavladala i pravite situacije da bi se nešto dešavalo i da biste dokazivali jedno drugom ljubav. Pazite se, igrate se sa vatrom!

Škorpija – Nedelja u kojoj ćete jednom nogom biti u praktičnim i materijalnim stvarima a drugom u emocijama i dubokim mislima. Jedno neće potirati drugo ali će vam unosti svakodnevni nemir jer ćete gubiti fokus sa jednog na drugo. Suštinski od toga neće ispasti ništa loše. Više ćete zbunjivati ljude oko sebe a i sebe ponekad a iz svega toga ćete dobiti novu spoznaju na emotivnom polju i sa njom ćete ići dalje u životu. Praktični deo nedelje neće biti loš, čak će biti dobar i njime bi trebalo takođe da budete zadovoljni.

Strelac – Kočnice koje će vas kočiti u svemu biće materijane prirode. Naprosto novac će vam izmicati i nikako nećete uspevati da budete na pozitivnoj nuli. Takođe za one koji polažu ispite bilo koje vrste, iako će se dobro spremiti zbog neke spoljašnje okolnosti to neće biti onako kako ste očekivali. U intimnom životu će biti dobra komunikacija koja će vas voditi ka emotivnom zbližavanju. Koliko god vas zbližile reči, stvarnost i svakodnevica će pretiti da vas razdvoje. Prava ljubav će to izdržati, ostale kako se snađu.

Jarac – Planove će vam kvariti ljudi, posebno oni koji na neki način imaju veze sa inostanstvom. Spoticaće vas rečima, delima, nedelima. Činjenjem ili nečinjenjem. Samim tim sve što ste isplanirali dobiće drugačiji tok i zamrsiće vam konce. Važno je da ne odustajete od svojih ciljeva i da uvek imate rezervni plan. Ovakve situacije su uvek i svuda moguće. Zato, ne gubite živce i potrudite se da se što manje svađate i posvađate sa ljudima. U ljubavnom životu će biti napetosti u komunikaciji i od ove nedelje se otvaraju vrata u kojima ćete ili rešiti vaše razlike, prihvatiti ih ili ćete završiti vezu.

Vodolija – Nedelja u kojoj će biti neplaniranih događaja koji će uticati na tok vaše budućnosti, statusa i karijere. Budite oprezni jer ćete imati posla s ljudima koji imaju suprotno mišljenje od vašeg, ne budite tvrdoglavi nego ih pustite da misle da su u pravu. To će vama ići u prilog. Svako upuštanje u raspravu i ubeđivanje neće biti dobro po vas. Koristite priliku kakva god da je pa polako uređujte kasnije po svome. Ljubavni život će dobiti na značaju, dešavaće vam se lepo stvari. Izlasci, druženja i bogat socijalni život koji će vas zbližiti. U masi ćete se bolje videti.

Ribe – Moranja i praktične stvari će vam i dalje oduzimati najveći deo svakodnevice. Jednostavno i dalje su pred vama dužnosti i obaveze koje morate da završite. Više zbog drugih ljudi nego zbog sebe ali izbora nećete imati jer je praktični život potreban. U ovoj nedelji se vaš čulni i emotivni život otvara, mašta raste i snovi ostvaruju. Vaše sumnje i nesigurnost su jedine koje mogu pokvariti ono lepo što može da vam se desi. Zaboravite da možete izgubiti kao i ranije. Dajte se i uživajte u trenucima jer niko ne poseduje večnost.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: