RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 8.10. 15.10.2018.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-3d-zodiac-sign-image3320345

 

Ovan – Sve što je vezano za javnost, javni posao biće pod znakom pitanja. Posebno u delovima oblasti gde je zakon neophodan. Zato sve što radite, neka bude pravno potkovano. U emotivnom odnosu postojaće strast. Duboka osećanja, koja ćete teško moći da pokažete i dobijete ih, sem u spajanju.  Prijateljstvo će biti važno, i čuvajte svoje prijatelje. A neki neka čuvaju svoj brak.

Bik – Očekuje vas vraćanje na neka osećanja, ili vraćanje bivšeg partnera. Nećete biti sasvim zadovoljni, ali budite strpljivi. Učite da iz lošeg iskustva, dobijete najbolje. Neće vam biti lako, ali je važno da budete diplomata. U poslu vas očekuje pristojna nedelja. Najbolje će proći oni koji se bave sa bilo kojom vrstom umetnosti.

Blizanci – Posao, svakodnevica uopšte će vam oduzimati najviše vremena. Bavićete se dubljima analizama, pravnim stvarima i popravljaćete nešto što nije dobro. Energije ćete imati, ali ne i dobre saradnike. Zato radite sami, sve što možete. Ljubav će vam doći kao opuštanje, zabava, zadovojstvo i prijaće vam.

Rak – Ljubavi, a ne samo jedna ljubav biće deo vaših dana. Volećete mnogo toga, voleće i vas. U partnerskom odnosu, nailazićete na otpor ali će padati brzo pred vašom iskrenošću. Neki će se vratiti bivšem partneru, i to će im doneti malo muke, malo sreće i najviše strasi. Ako vam je stalo, ako vas spasava patnje, nastavite prekinutu priču.

Lav – Vama će jedino ljudi iz bližeg okruženja prijati, svi i sve ostalo će vam ići na živce. Vratiće se problemi s partnerom, emotivnim ili poslovnim. Strast će vas vući ka nečemu što vas iritira, nervira da biste isterali nešto do kraja. Na čiju štetu će to biti, pokazaće vreme. U poslu ćete kopati, zakopane rupe, ljude i teško da ćete napredovati. Radite samo ono što morate i trudite se da ostanete mirni.

Devica – Pred vama je dobra nedelja. Imaćete poslove na više strane. Ali onakve kakve volite. Izazovne, istraživačke i intelektualne. Dobro ćete se osećati, korisno i ispunjeno. U emotivnom životu vas očekuje slično, s tim što će neki imati detektivske porive prema partneru, i vrlo lako vezu mogu vratiti na klimave noge. A neki će se pomiriti s bivšim partnerom, i biće im lepo.

Vaga – Vratiće vam se nakadašnje priče, ljubavi, osećanja. Nekima dugo čekani novac. Biće prijatnih trenutaka, biće i neprijatnih. Skup iskustava, koji nije uvek lep ali je osvešćujući. Dubina, kojom ćete hoditi u ovim danima, doneće vam težinu a potom olakšanje. Energija će vam biti dobra, i to je važno za akcije koje budete preduzimali.

Škoprija – Ljubav će vam se vratiti, ili ćete se vi vratiti ljubavi. Onoj koja vam stvara, rane, koja vas peče a vi je i dalje volite. Vozićete još jedan krug rađanja, i patnje. Nekima će to doneti sreću, nekima olakšanje, nekima tugu ili će se sve zajedno smenjivati. U tom sopstvenom grotlu, važno je ostanete pribrani u poslu, jer će vas tu čekati dosta važnih odluka.

Strelac – Dešavaće se neke stvari, koje će uticati na vašu sutrašnjicu. Pokušajte da se ne osvrćete na osećanja, ljude iz prošlosti. Deluje sebično, ali gledajte samo sebe, i one koje vam pružaju ruku ka budućnosti. Emotivno, poslovno, prijateljski. Sutrašnjica neka vam bude primat, iskustvo najbolji prijatelj, a prošlost najzad ostavite ne miru.

Jarac – Svaka prepreka, koja se bude namestila imaće razlog, zašto nešto mora da se uspori. Poštujte rampe, barikade, znakove koji usporavaju. Jednostavno, tako mora biti. Budite strpljivi, analitični i pravite plan rešavanja problema. Ljubav vam je naklonjena, mada će se više javljati senke prošlosti, ali ako želite mogu postati i budućnost. Ako ne želite, ostanite nemi na njihovo pojavljivanje. Imate izbor.

Vodolija – Imaćete dosta konfliknih situacija, bićete nestrpljivi, a suprotna stana će očekivati strpljenje. Jednostavno, nije navijena kao vi. Ako želite da izbegnete stres, ne napadajte. Budite fini, diplomatični i mudri. Igrajte tango, a ne rok. Strast će vas vrtoglavo gurati svuda. Savladajte je u svim segmentima života. Tango, je izlaz. Zavodite, ne gurajte prst u ničije oko.

Ribe – Dešavanja, koja ste izazvali bacaće vas u vrtloge mašte, strasti, davanja sebe do kraja. Nezaustavljivo ćete biti romantični, erotični i zaljubljeni u svoju maštu. Uživajte u tome, ne dešava se to često. Imaćete dobar odziv. U svemu tome, nikako ne ispuštajte dužnosti i obaveze. Umete da zanemarite ovaj svet, jer vam je vaš lepši. Pokušajte da budete jednom nogom na zemlji, uvek.

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: