RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 10.9. do 17.9.2018.

3e54a0e4289987d251cfffe75bf6c987

 

Ovan – Prijatelji će vam biti najveća pomoć, u svemu. Od posla, privatnih obaveza, pa do ljubavnih problema. Ne očekuje vas ništa loše, ali će biti svega po malo i ničega do kraja. Tu će vam uskočiti prijatelji sa savetima, pomoći će vam materijalno, sa savetima, kako god. I završićete sve. Ljubav će vam se svoditi na strast. Neće vam to ni biti toliko loše, bilo da ste slobodni ili u vezi.

Bik – Dobra komunikacija u poslu, s poslovnim saradnicima, doneće vam nastavak dobre materijalne situacije. S emotivnim partnerom ćete se takođe razumeti, ali ga nećete osetiti, kao ni on vas. Čudna situacija. Reči će vas spajati, srca odvajati. Razgovarajte i dalje, možda iskopate to što ste natovarili na srce. Možda uspete tako da skinete taj peret prošlosti, koji vas pritiska.

Blizanci – U svakodnevici, reči će biti kao varnice. Nesporazumi će biti uvek prisutni. Situacije, kada upotrebljavate različite reči, a mislite isto. A nervirate jedno drugo. Bilo u poslu, emotivnom životu ili s porodicom. Nekako će sve izvrtati, izazivati čarke, i na kraju će se sve složiti. Čuvajte živce.

Rak – Dobre vibracije su oko vas. Istina da će biti malo nesigurnih ljudi, ali pomozite im da se ohrabre. Vodiće vas sve ka prijatnim stvarima, uživanjima i ljubavi. Ne ispuštajte svoje ciljeve nikako iz glave. Karijera i posao, i dalje vam moraju biti glavni. Možda baš ta neka nesigurna osoba, ima u sebi snagu da vam pomogne. Nikog ne potcenjujte i svakome pomozite.

Lav – Energija vam neće biti sjajna, kao da će neko izvlačiti najgore iz vas. Nasuprot tome, imaćete izazove u poslu, i u ljubavi koji će vas stimulisati i izvlačiti najbolje iz vas. Klackalica, nedelja je pred vama. Udrobljeno. Biće svega, a najvažnije da se posvetite materijalnim i praktičnim stvarima, jer pred vama je dobra nedelja za zarađivanje novca. Tu imajte beskrajno strpljenja, zanemarite sebe. Klimajte glavom šefu, i sve će biti dobro.

Devica – Sunce, Merkur kao vaš vladar su u vašem znaku. To će vam dati automatsku prednost nad ostalim znacima. Imaćete dobre prilike da ostvarite razgovore koje želite, odradite dogovore i finasijski budete zadovoljni. U ljubavnom životu vas očekuje razumevanje, strast i pokretanje priče u ozbiljnijem pravcu. Uživajte u nedelji pred vama.

Vaga – Osećanja će vam donositi dobru energiju. Ne mislim samo na pratnerski odnos, nego uopšte. Voleće vas ljudi, osećaj je fenomenalan. U ljubavnom odnosu, strast će rukovoditi vama. U poslovnom će postojati zastoj, ali ne nerešiv. Važno je da to ne preskočite, nego da rešite najbolje što umete. Vreme je nebitno, važan je ishod.

Škorpija – Jupiter i Venera u vašem znaku, otvaraju vas ka osećanjima. Ljubavi, uopšte. Sve što budete radili, budiće u vama prijatna osećanja. Dobrota i mudrost biće uz vas. Emotivnim životom, nećete biti zadovoljni, tu će postojati neki otpor. U vama. Ali sve drugo će nadomestiti to. Praktičnim stvarima se bavite i dalje, tu ćete nalaziti smisao, mir i ispunjenje sebe.

Strelac – Nećete se najbolje razumeti, niti komunicirati s ljudima. One, sa kojima morate. Sa onima sa kojima želite, biće taman kako treba. Balans će postojati. Nerviraće vas sitnice, pokušajte da ne obraćate pažnju na njih. Ostaće male tako, ako obratite pažnju porašće. Imaćete oko sebe dobru energiju ljudi, prenosiće je na vas, upijajte je i uživajte u svemu što ne morate. Moranja, trpite. Biće dosadna.

Jarac – Pred vama je dobra nedelja, praktična. Razgovori će biti potkovani argumetnima, i moći ćete s poverenjem da se oslonite na nekoga. Vaša strategija, plan po kom će ići osoba sa kojom budete sarađivali. To bi mogla da bude baš dugotrajna saradnja. U ljubavnom životu, strast će vas vući ka nekome, ko je tajanstven, zanimljiv i jako pametan. Dobra kombinacija, pustite strast, da vas vodi.

Vodolija – Mars u vašem znaku, daće vam ubrzanje, dobru energiju i pozitivan stav. Nećete imati najbolju komunikaciju s ljudima, ali sa sobom ćete uspevati da se dogovorite. U ljubavi će vas gurati strast, istraživanje i pomeranje granica. U poslu, dolaziće do dosadnih pregovora, koji će vas voditi ka traganju za novim poslom. Istražujte sve što ima veze sa inostranstvom, tu je ključ vašeg uspeha.

Ribe – Crno beli dani su pred vama. U poslu, komunikacijama uopšte, sve će biti suprotno onome što vi radite, mislite i govorite. Oduzimaće vam energiju, trud da se uklopite. S druge strane ljubav i strast će vas opuštati, voditi ka bezgraničnim slojevima strasti, koja će vas opčiniti. Trud u poslu, opuštanje u strasti. Nije za bacanje.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: