RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 3.9. do 10.9.2018.

horoskop-03

 

 

Ovan – Mars u Jarcu, zajedno sa Saturnom u istom znaku, davaće vam praktične izazove. Imaćete s kime, a i s čime da se borite za svoju budućnost. Važno je da budete realni, racionalni i disciplinovani. Uspeh, dolazi ako ste dosledni. U emotivnom odnosu, imaćete isto praktičan zadatak. Dokažite svoju ljubav.

Bik – Ulepšavaćete ljubav, pravićete je onakvom kakva vama treba. Nerealno, ali ćete dobiti razuman odgovor na sopstvene iluzije. Većini to neće odgovarati, ali će sve biti iskreno. Na vama je. Uzmite ili ostavite. Posao, karijera, zarađivanje novca će vam ići odlično. Dajte tu svoj maksimum, obezbedite sebi materijalnu sigurnost.

Blizanci – Poteškoće u komunikaciji, očekuju vas od sredine nedelje. Pokušajte da sa ljudima, koji na bilo koji način imaju veze s vašom prošlošću budete na odstojanju. Uvući će vas u priče, dešavanja koja vam ne trebaju u životu. Držite se ljudi iz sadašnjosti, emotivnog partnera i porodice i sve će biti u redu.

Rak – Poslovne promene, ne očekujte, ali očekujte pozive na razgovore. Odlična nedelja za sklapanje ugovora i dogovora. Nakon toga slede promene. Neka vam žena bude putokaz u kom pravcu treba da krenete. U ljubavi ćete imati mnogo želja, malo zapinjanja,  i mnogo strasti. Uživajte u davanju, ne u uzimanju.

Lav – Ljubav će vam davati zadovoljstvo. Slobodni će upoznati nekoga s kim će želeti da ostanu. Oni koji su u vezi, su blizu braku ili zajedničkom životu.  A oni koji su u braku, imaće prijatne trenutke uz životnog partnera. U poslu vas očekuju inovacije. Neke novi posao, a oni koji rade imaće promene u radu koje će morati da poštuju.

Devica – Sunce i Merkur u vašem znaku, od sredine nedelje daće vam prilike da svojim intelelktom, radom i disciplinom dođete do željenih ciljeva. Samo ne sumnjajte u sebe, pokažite ono što znate i svet je vaš. Emotivni život će vam doneti realizaciju vaših intimnih snova, i želja. Ne osvrćite se na prošlost ni u jednom segmentu života, i dani pred vama su vaši.

Vaga – Bilo bi pošteno da pustite da ode, ono što je krenulo da ide. Ne zadržavajte nikoga. Dolazi vam nešto, što će vas promeniti i doneti radost, a pre svega mir. Trebalo bi da vam je dosta nemira. Dajte da biste dobili. Puštajte, da bi vam došli. Radite, da bi imali. Sutra, neće da čeka, odlazi i ono. Idite ka sutra, a ne juče.

Škorpija – Snaga će vam biti u glavi, delima, radu, materijalnim stvarima. Ljubav, iza leđa kao želja, nada, strah. Ispred vas su putevi spoznaje, vraćanja sebi, davanju ljubavi ljudima. Radite, volite, budite strpljivi, realni, disciplinovani i ova nedelja će proći dobro.

Strelac – Nade, one što dugo stoje, potisnute i neizgovorene, dobiće realne obrise. Neko će vam pomoći da ostvarite jednu želju. Ne sve, preterali bi. Potrudite se za ostalo sami. Bićete emotivno stabilni, ali od sredine nedelje kreću nerazumevanja s ljudima, što će uneti nemir u sve odnose. Ali, baš vas briga. Ispunićete davnašnju želju.

Jarac – Strah i snaga, rame uz rame stoje na vašem putu. Uvek ste pobeđivali strah. I u ovoj nedelji ćete, ali birajte siguran put. Ne onaj krivudavi, ne onaj s raskrisnicom, samo onaj kojim ste već išli. A, ako i odaberete pogrešan put, imaćete dovoljno snage da izađete  odatle kao pobednik. Pobedićete sebe.

Vodolija – U ljubavi, iako svesni, upadaćete u zabranjenu zonu. Vući će vas onaj ko nije slobodan, ko ne želi javnu vezu, ko će biti s vama samo zbog zadovoljstva. Dajte sebi i to u životu. Iskustvo više. Pazite samo da ne povredite nekoga, a najviše sebe.  U poslu, čujte one koji su ispod vas. Imaćete više koristi od toga.

Ribe – Budite oprezni s rečima. Bilo gde, posebno u partnerskim odnosima. Možete biti izazvani da kažete nešto što ne mislite. Posle ćete se kajati. Da ne bi došlo do toga, pamet u glavu. Volite se, vodite ljubav i uživajte. Rajfešlus, neka vam je na ustima do kraja nedelje.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: