RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 27.8. do 3.9. 2018.

virdec3

Ovan – Svi partnerski odnosi, poslovni, emotivni ili prijateljski biće napeti. Varnice će se dešavati odjednom i bez najave. Komunikacija će vam biti dobra, razumećete se sa njima, ali probajte da to bude bez vikanja, svađanja i besa. Mislim, razumeće vas ako i normalno govorite.

Bik – Prošlost će vas čačkati, izazivati i dovoditi do besa. Pokušajte da ne pravite svađe i probleme, sa ljudima iz sadašnjosti. Posebno sa onima koje volite, ili one sa kojima radite. Prošlost u vama, je samo vaš problem. Volite sada, radite sada. Sa prošlošću se raspravljajte u samoći.

Blizanci – Dobra saradnja s ljudima na položaju, doneće vam poslovni uspeh. Ostali, dok slušaju nadređene dobro će im biti. Ljubavni život će vam biti harmoničan. Razumevanje će postojati u pogledu, a strast će vas spajati. Jedino prošlost, ili neko iz porodice vam može napraviti problem. Reči će i to rešiti.

Rak – Jurićete ljubav, ili će ona vas, ali će vam i jedno i drugo ubrzo ići na živce. Onda ide inat. Ili da nastavite, iako vas nervira, ili prema sebi destrukcija. Što se tako počinjali a znali da ništa od toga. I super. Od ljubavi ništa pametno, mada može seks da bude. A vi u stvari gledajte posao i ono od čega se praktično živi.

Lav – Pred vama je dobra nedelja za sklapanje poslova, konkurisanje za posao, ili jednostavno, dobijanje posla. Neplanirano, ali dobre vesti će vas zapljusnuti. U ljubavnom životu strast će vas voditi, i to neka iz besa, inata. Prodorna i nezaustavljiva, i dovešće vas pravo u naručje ljubavi.

Devica – Sunce u vašem znaku, vodiće vas svesno ka nekim stvarima koje ste zatprali, nesvesno. Otkopavanje će biti bučno, ali će vam prijati. Najzad ćete progledati čistim pogledom. Bićete pronicljivi, iz toga i praktični i to će vam doneti mir kom težite već duže vreme. Pomoći će vam neka ženska osoba, prihvatite tu pomoć u kopanju.

Vaga – Venera u vašem znaku, i dalje privlači dobre ljude, prilike i uživanja. Družite se, flertujte, upoznajte ljude i sem nekog zanimljivog, za intimni život. Upoznaćete i odličnog poslovnog partnera. Na vama je da izlazite, mešate s ljudima, i kockiće se polako slagati.

Škorpija – Mars u Jarcu će vas voditi ka poslovima, praktičnim stvarima i zarađivanju novca. Ljubav u tišinu, podsvest i budiće u vama samo srast. I ništa više. Iz nje se rađa bes. Prema sebi. Komunikacija vam neće biti sjajna, slušajte šta vam govore, posbeno nadređeni i ova nedelja će proći dobro.

Strelac – Ono što vam je nejasno, o čemu se šapuće odavno, čućete jasno i glasno u narednim danima. Neki će čuti u sebi, glas razuma, neki od ljudi koji ih vole. Važno je da ćete znati, ono što ste do sada slutili. Ljubav će vam dati prijatne dane, nebitno od koga dolazila.

Jarac – Situacija, od koje vam zavise planovi, a odlagala se već neko vreme, dobiće praktične orbise. Moći ćete da nastavite da planirate dane, vreme i budućnost. Ljubav vas neće najbolje čuti, a ako vam prija ’gluva’, volite je i takvu. Dobra nedelja za praktične stvari je pred vama.

Vodolija – U poslu slušajte nadređene, iako će biti naporni i teški za slušanje. Ali to je jedino što ćete moći da uradite. Opiranje ili pametovanje vam neće ići u prilog. Ljubavni život će vam zato nadoknaditi sve što u poslu bude teško. Vladaće harmonija, sklad i razumevanje. Uživajte u drugoj polovini dana, prvu istrpite.

Ribe – Partnerski odnos, poslovni ili intimni, počeće da zateže. Potrebni su realni dokazi onoga što radite, ili ne radite. Reči neće vredeti, argumenti ili dokumenta ako je reč o poslu. Iluzije i snove ostavite za sebe, dajte realnost i praktičnost. Ako imate realnu osnovu u rukama, pred vama je odlična nedelja.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: