RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 20.8. do 27.8.2018.

horoscoop

 

Ovan – Uz dobru komunikaciju, razgovore i dogovore, nedelja će vam proći lakše. Probleme na koje budete nailazili biće estestske prirode, ili  zbog nečega što ima veze sa nečim što je prastaro. Pokušavajte da prihvate, jer ništa neće zavisiti od vas. U ljubavi će postojati napetost, ali ona koja vodi do strasti i smirivanja stresa.

Bik – Ljubav će vam biti deo svakodnevice, ali nećete biti sasvim zadovoljni. Reči će vas nervirati, i dovoditi u stanje nervoze i ljubomore. Energija će vam biti dobra, ona što će vas terati da se borite za ono što je vaše, a nadasve za pravdu. Posao će vam ići  dobro, samo slušajte nadrđene i ne brinite se za dalje.

Blizanci – Ljudi iz prošlosti, kao i priče iz davnina će vam pomoći. Pronaći ćete uzrok, i onda će vam biti lakše da radite na posledici. Samim tim ćete je i prevazići. Čujte dobro te ljude. Ljubavni život će vam biti dobar. Razumećete se, bićete menatalno komptibilni i time ćete lakše otvarati srca. Uživajte u tome.

Rak – Bavićete se praktičnim stvarima, poslovima i zarađivanjem novca. Odlično će vam ići sve to sa ljudima na položaju. Slušajte starije kolege i nadređene, i ne brinite o poslu. U ljubavi će postojati vrsta staha. Imaćete osećaj da nešto gubite. Partnera, sebe ili osećanja, videćete sami. Nešto se menja u vama.

Lav – Odlično ćete se razumeti sa sobom, okolinom, poslovnim svetom. Sve što ima veze sa verbalizacijom, biće uspešno. Ljubavnim životom ćete takođe biti zadovoljni. Nedostajaće samo malo više strasti. Ono što neće biti dobro su delovi prošlosti koje niste završili. To će vas mučiti. Probajte to da rešite, jer će vam reči biti jake, glasne i jasne.

Devica – Istraživaćete o sebi, o onome o čemu ćutite. Ne zato što vi to želite, nametnuće vam se. Biće to dobra priča za vas. Naći ćete skrivene resurse, koje ste zaturili iza sebe, zbog sumnji i nesigurnosti. Ljubavni život će vam dati ono što vam treba. A materijalnim ćete biti više nego zadovoljni.

Vaga – Dobra komunikacija, saradnja s nadređenima doneće vam uspeh u poslovnom svetu. Slušajte starije ljude, učite i dobićete mnogo toga. U ljubavnom životu, sleduje vam borba sa sobom, prošlošću i paretnerom. Neke veze će se prekinuti, tako će biti najbolje po oboje. Naravno, trebaće vremena da to shvatite.

Škorpija – Praktična nedelja je pred vama. Radićete na više frontova. Poslovnom, porodičnom, društvenom. Svuda ćete biti potrebni, ulagaćete novac, sebe, osećanja. Vaš lični i intimni život, neće postojati u pravom smislu te reči. Jednostavno nećete imati vremena. Živećete ljubav u sebi.

Strelac – Dobra komunikacija, razumevanje, pokreti vodiće vas tačno gdw treba. Opet, nečije reči će vas zaboleti posebno od starijih ljudi, ili od nadređenog. Racionalizujte smisao tih reči, shvatićete da je to dobronamerno. Ljubav će vam se nuditi, davati, uzimajte ono što vam donosi mir, a ne samo sreću.

Jarac – Većina životnih situacija će vas vući unazad. Prepustite se, opiranje i guranje napred neće vredeti. Tako mora da bude. Rikverc dani su pred vama, sve poznato a u novom ruhu. Primenite iskustvo, budite mudri i spremajte plan kroz to, za sutra. Ljubav će vas nervirati, zaobiđite je. Bolje je za oboje tako.

Vodolija – Niz izazovnih i napetih situacija, vodiće vas ka nervozi. Svi će vas nervirati, sve će vam delovati naopako. Pitaćete se otkud vi među svim tim ljudima. A onda će vas sačekati neko baš po vašoj meri. Daće vam ljubav, lepa osećanja i poništiće sva ružna dešavanja. Ljubav će pobediti sve loše stvari.

Ribe – Reči vam neće ići najbolje, sa sobom i sa okolinom. Klasično suočavanje sa stvarnošću, usled vaše idealizacije ljudi. Ponovo ćete uvideti da nisu svi dobronamerni, nažalost. U ljubavi će vas voditi strast, bilo bi dobro da se zaustavite na jednoj osobi. Privlačiće vas njih više, birajte kroz iskustvo.

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: