RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 6.8. do 13.8.2018.

wefwefwef

Ovan – Pojaviće se bivši prijatelji, ili bivši poslovni parteri. Komunikacija će vam biti dobra, ali oseaćaj loš. Ne reagujte odmah, pustite da vreme pokaže svoje. Sigurno postoji razlog tog pojavljivanja. U ljubavnom odnosu moguće su prepirke, a kod nekih i pomirenje s bivšim partnerom. U poslu, ono što gazda kaže moraće da se sluša i poštuje. Tako neće biti problema.

Bik – U partnerstvu, poslovnom ili emotivnom postojaće napetost. Vraćanje na ranije dane, godine, reči, postupke. Prebacivanja, rasprave i od toga će biti jedno veliko Ništa. Promene se neće desiti u ovoj nedelji, ali u emotivnom smisli ćete osećati mir. Da li će to biti mir pred oluju, ili stvarni mir, zavisi od osobe prekoputa vas. U poslu, slušajte naređenja i sve će biti u redu.

Blizanci – Vraćanje u pršlost, kroz reči, postupke, ljude doneće vam dobro. Upoznaćete sebe, onaj ispušteni deo sebe iz prošlosti. Vodićete zanimljive razgovore i dolazićete do suštine. U poslu će vam komunikacija ići dobro. U emotivnoj vezi, pomaka neće biti, ali vam naće biti loše ni tako, kako je.

Rak – Ljubav se vrti oko vas. Nova i strara, koju odabrati? Komotnije je, a i osvetoljubivije stara. Slatko to ume da bude, ali posle postane puno gorčine. Nisu sve pobede lepe. Gledajte u sutra, ne okrećite se. Ni u poslu, ljubavi, prijateljima, rečima. Ovu nedelju iskoristite za planiranje sutrašnjice. Razgovarajte i informišite se sa starijim, mudrim ljudima. Sve što spada u prošlost, ne valja.

Lav – Pred vama je nedelja sa dosta prilika, na svim životnim poljima. Delovaće s početka sve savršeno, a onda će početi zapetljancije. Pokušajte da se ne nervirate. Jednostavno, pred vama su dani u kojim ništa nećete uspeti da uradite iz prve. Tako mora biti. Rešiće se sve to na kraju, a živce ćete džabe gubiti. Ljubav će vam jedino ići iz prve. Uživajte u tome.

Devica – Retrogradni Merkur, koji vam je iza leđa u dvanestoj kući kao i Sunce, daće vam vremena da razmišljate o svemu. Imaćete priliku da shvatite nešto što vam je odavno nejasno. Jednostavno će vam kliknuti, a to će inicirati ili neka osoba iz prošlosti, ili neke davnašnje reči. Sa tom spoznajom ćete znati šta dalje treba da radite u životu. Slušajte sebe u narednim danima, osluškujte šta vam podsvest poručuje, a ne druge ljude.

Vaga – Venera ulazi u vaš znak. To će vam doneti privlačenje lepih stvari. Ovog puta, onih koje na bilo koji način imaju veze sa vašom prošlosti. Imaćete prijatne trenutke u susretima sa ljudima, koje dugo niste videli. Iz toga se može roditi i poslovna prilika, jer na budućnost morate da mislite. Ne odbijajte razgovore s ljudima koji su deo vaše prošlosti. U njima je ključ.

Škorpija – Postojaće nemiri, svuda oko vas. U rečima, postupcima ljudi, energiji. Sve ćete upijati i osećati nervozno. Pokušajte da ništa ne primate lično, kao da se nekom drugom sve to dešava. Pomažite sebi, jer je jedino tako moguće da sačuvate mir. Ne vraćajte se u prošlost, ni u mislima. Slušajte nadređene i pevajte u sebi, da vas ne bi doticala spoljašnja loša energija.

Strelac – Vodićete razgovore o prošlosti, s ljudima koji su deo vaše prošlosti. Prijaće vam ti razgovori, iako će biti i tužnih stvari. Regenerisaćete se kroz bol, koju izgovarate. Poslovna saradnja će vam biti dobra, mada neće biti pomaka na bolje. Neće ni na gore. Emotivnim statusom bi trebalo da budete zadovoljni, ako niste u tajnoj vezi. Ako jeste, tu će vam nešto smetati i boleti vas.

Jarac – Imaćete priliku da završite nešto iz prošlosti. Neće biti prijatno, ali će vam doneti olakšanje kao nešto što vam je sedelo na kičmi kao nedovršeno.  Kako ćete završiti, na vama je. Preporučila bih vam da to bude na fin i diplomatičan način, a ne glasa, besan i s pretnjama. U poslu slušajte nadređene i sve će biti dobro. U ljubavi će nešto početi da vas nervira.

Vodolija – Oko vas, i u vama je nemir. Situacije, koje ste izazvali ili se ste se zatekli u njima, biće eksplozivne. U svakom danu postojaće nešto što će vas uzdrmati. Nemir je u vazduhu, elektricitet. U ljubavi, donosiće vam strast. Svađanja i strasna mirenja. U poslu se pazite. Klimajte glavom i čekajte da oluja prođe. Nadređeni će ustajati na levu nogu i vi ćete biti ’krivi’, za to.

Ribe – Imaćete iskušenja u vidu strasti. Privlačiće vas sve što je zabranjeno. Mašta će vam biti razdražljiva, i verovatno nezaustavljiva. Upašćete sigurno u vrtlog strasti. Uživajte u tome, ali prvo smislite kako da se posle izvučete iz toga. Potrudite se da ne povredite nikoga, a prvenstveno sebe. Moguć je nenadani posao, i dobar priliv novca. Budite budni, dok ne sanjate.

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: