RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 23.7. do 30.7.2018.

february-horoscope

 

 

Ovan – Ljubav, i strast će biti u raskoraku. Doneće vam nervozu, velike reči i problem sa sobom. Vaša očekivanja, odvešće vas na stranu koju želite, a stvarnost će biti drugačija. Nešto ćete naučiti o sebi, u ovim danima. Važno je da vam to ne oduzima dobru komunikaciju, i napredak ka budućnosti, koji se već dešava. Odvojite privatne, i poslovne odnose.

Bik – Reči će teći otežano, većina će vam donositi napetost, i želju za raspravom. Zanemarićete osećanja, ljubav koja postoji, koja vas voli, i koja je tu. Isterivaćete pravdu za sitnice, ono što je nebitno. Nesvesno ćete bežati od bitnog. Izlaz će postojati, postoji sve vreme, potrebno je samo da ga vidite. Bićete zaslepljeni inatom, koji vas neće odvesti nigde. Probajte da obuzdate sebe, zarad ljubavi, i budete objetivni.

Blizanci – Razgovori će biti zasovani na nečemu što je staro, ima veze sa prošlošću. A, može se jednostavno nazvati iskustvom. Dobijaćete naređenja, ali i lekcije iz kojih ćete se učiti odgovornosti u životu. Ljubav neće ispratiti tu priču, jer osećanja će unosti nered u svakodnevicu. Vaša, ili partnerova. Biće ovo, ipak sjajna nedelja, jer će vam doneti bogatstvo za budućnst, i životnu školu.

Rak – Ljudi iz prošlosti će vam donositi dobro. U rečima, sećanjima, delima i deljenju iskustva. Dobićete praktične savete, na duge staze. Pokušajte da se promenite, da ih primenjujete i da se nadasve disciplinujete. Prijaće vam, vremenom, nova rutina koju ćete steći, i u kojoj ćete imati stabilnost. Ljubav će vam biti tu, pomoć će stizati čak i od partnera, ili iz nekog novog poznastva.

Lav – Sunce i Merkur ,u vašem znaku daće vam svesnost, razumnost i tačnost. Umećete da vidite i izgovorite, baš ono što treba i kad treba. Osećanja neće isprati sve to, ali njima i nije mesto svuda. Razum će vladati, i vodiće vas čistim putevima ka uspehu. Onde gde dozvolite da se prošlost umeša, to će propasti. Budućnost! Idite napred, ne osvrćite se nikako.

Devica – Privlačićete moćne ljude, ali se potrudite da ne budete ispod njih, već pokažite svoj intelekt. Oni su moćni, vi pametni. To iskoristite mudro. Ne kalkulišite, ne štedite na samopopromociji, dajte najbolje od sebe. To je, u stvari moć. Pokažite je ljudima koji su do nje došli bez mozga, i bez truda. Nametnite se, zagospodarite njima. A ljubav će vama biti gospodar, u kom ćete uživati.

Vaga –  Vaš vladar  je Venera  u Devici, i nemam pojma kako ćete s njom. Em vam je iza leđa, em sumnjičava, em podbada. Verovatno ćete riknuti, pošto je Merkur u Lavu na nekoga. Reći istinu, sebi i nekome iz prošlosti. Ne gušite to u sebi, jer budućnost nije ni malo laka, i stoji. Čeka vas. Lekcija, za vas u ovoj nedelji je, bolje da ste sami, nego u lošem društvu.

Škorpija – Mirna osećanja ćete uvoditi u nemir, mislima. Kao da vam je potrebna bura da biste se osećali živima. Pustite se, uživajte u miru dok postoji. Ne pravite haos, jer ga nema. U poslu slušajte nadređene, ne raspravljajte se sa kolegama, ne oduzimajte sebi energiju bespotrebno. Pred vama je mirna nedelja, ako je vi ne pokavrite.

Strelac – Iako će vam dobra komunikacija s ljudima, donositi dobrobit, zbog nekoga se nećete osećati dobro. Svakodnevica će vam biti dosadna, kakvu priželjkujete odavno. Pričajte onda, sa sobom u stvari, pokušajte da nađete šta vam smeta, i ne dozvoljava dobar osećaj. To otrkiće će vam doneti mir i za ubuduće. Imaćete dovoljno vremena za preispitivanje.

Jarac – U komunikaciji s ljudima, posebno s nadređenima, potrudite se da ostanete mirni i da ih slušate. Sve drugo će biti propast. Klimajte glavom, pustite ih da naređuju, radite kako vam se kaže i nećete imati problema. Takođe, u emotivnom odnosu budite oni koji čuju šta im se govori. Verbalno ili neverbalno. Pustite srce da čuje i govori, ne reči.

Vodolija – Energiju će vam oduzimati nadobudni ljudi, oni koji uvek prave dramu. Praviće je i vama, iako u suštini ne postoji. Uvlačiće vas u sopstvene probleme. Pokušajte da se dinstancirate, ne slušate ih. Ako ne uspete, postavite ih na svoje mesto. Pošaljite u rodni kraj, i odmarajte živce. Kako u poslu, tako u intimnom, a i porodičnom životu. Mir, jedino nema cenu.

Ribe – Osećanja će vas dovoditi u zabludu. Potrebno je da probudite praktični, i realni deo sebe. Samo tako ćete videti istinu, a nadam se i čuti je, od sebe. Ne tražite odgovore od ljudi, partnera, bilo koga. Znate ih već, samo je potrebno da ih sebi i priznate. U poslu, slušajte nadređene i sve će biti u redu.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: