RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 9.7. do 16.7.2018.

majka-mesec-600x330

Ovan – I dalje vas očekuje dobar, ali sporiji tempo. Komunikacija će vam biti dobra i brza, ali delanje će morati iz više puta. Jednostavno je tako. Ljubavni život će se razvedriti, jasnije ćete videti sebe, partnera, potrebe. Samim tim ćete znati i šta da radite.

Bik – Osećanja će vam biti čista, dobićete zauzvrat isto takvu ljubav. Ali reči i misli će teško uspevati da isprate vaše srce. Kao da ćete već imati ugrađen čip nevere. To ćete morati sa sobom da raščistite, osoba prekoputa vas je iskrena. Poslom ćete biti zadovoljni, ali pazite da se ne kačite sa nadrđenima. Njih samo slušajte.

Blizanci – Vladar u Lavu, daće vam jasnu i dobru komunikaciju. Moći ćete da iskažete ono što do sada niste uspevali. I razumeće vas svi. U ljubavi, neće ići tako glatko. Počeće razmirice, sumnje, ljubomora od strane partnera. Razgovor može sve rešiti, ako budete želeli da pričate uopšte.

Rak – Posao će vam oduzimati najviše vremena. Dobro ćete se osećati dok radite. Materijalno ćete se osećati sigurno. Ljubav će ispratiti vaš dobar osećaj. I generalno, pred vama je dobra nedelja ako budete poštovali pravila u poslu. Ostalo će onda ići lako.

Lav – Imaćete potrebu da pričate glasno, da vas čuju, da odjekuje. Ali, nemojte. Pretvorićete se posle toga u šapat. Neka vam govor bude umeren, rečenice odmerene, a ton normalan. Tako će reči stići tačno gde trebaju. U ljubavi će vam biti dosadno. Kako ćete razbiti tu dosadu, na vama je. Samo pazite šta radite.

Devica – Prećutite, kad god vam naiđe da iz vas izlete reči.  Neizgovorene reči, biće skupe i njih iskoritite u situaciji kada treba da poentirate nešto. Imaćete priliku za matiranje, ali ne u ovim danima. Sad ćutite, i grizite se za jezik. U ljubavi će vam krenuti bolje nego ikada. Uživajte u tome glasno!

Vaga – Početnički zanos, posebno u emotivnom odnosu počeće da splašnjava. Na scenu stupa realnost. Nekima će doneti mir, a nekima širom otvorene oči. Sve će biti dobro, samo da ljubomora ne bude glavno osećanje. U ostalim segmentima života, takođe nastupa realnost. Silazak s trona, i koračanje po zemlji. To će biti sasvim u redu, za one koji su samosvesni.

Škoprija – Pojaviće se stari konflikti. Neki će biti u vama, neki sa nadređenima, a neki sa emotivnim partnerom. Sa nadređenima, ćutite i slušajte šta vam se kaže. Tu ne sme biti pogovora. U ostalim delovima, dobićete način da sagledate situacije, i sebe, iz drugog ugla. To će vam pomoći da dođete do istine. Samo se ne svađajte i istina stiže.

Strelac –  Mnoge stvari će vam postati jasnije. Ovo je nedelja otvaranja očiju, progovaranja istina. Neće biti prijatno, ali ćete osetiti olakšanje. Tačke će se same stavljati. U emotivnim odnosima će dolaziti do neprijatnosti. Svaka se može rešiti razgovorom, ako želite da pričate. Ako vam je stalo. Ako nije, neke veze će pući. Važno je da ne zatvarate oči pre problemima, i sve će doći na svoje mesto.

Jarac –  Odluke koje ste doneli, biće pred ispitom. Nešto će vas vratiti, da biste preispitali planove. Nećete moći da utičete na tok dešavanja, ali ćete moći da utičete na sebe i popravite ono što je bilo pogrešno. Neće vam biti lako, ali prihvatite ovo kao popravni ispit. Imaćete još jednu priliku da položite razred, sa boljim uspehom.

Vodolija – Sačekaće vas iza ćoška, nešto ili neko neočekivano. Biće to susret sa delom prošlosti, koji vam neće prijati. Koliko god bilo neprijatno, to će ujedno biti prilika da se susretnete i sa sobom. Čujete onaj deo sebe, koji uredno izbegavate. Moraćete da čujete, nećete imati izbora.  Ne dozvolite da inat bude jači od vas, jer od tog susreta će zavisiti vaša budućnost.

Ribe – Očekuje vas, posebo od sredine nedelje, više obaveza nego obično. Dobro će vam doći, jer će vas suočiti sa realnošću. Rad je vama uvek terapija, jer se onda ne bavite sobom, već i ljudima oko sebe. Ljubav će vam biti podrška, realna ili nerealna, daće vam snage da se nosite sa dužnostima. Odustajenje, kao opcija ne sme da postoji.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: