RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 2.7. do 9.7.2018.

1-LeadImage-e1510937796181

Ovan – Istina da je Mars u retro hodu, ali ne bi trebalo da vam toliko zaustavi akcije. Ipak je to vaš sekstilni brat, Vodolija. Venera i Merkur u Lavu, daće vam odličnu komunikaciju, posebno ako muvate nekoga. Muvate poslovno, i zavodite jelte. Jedino vam neće čučnuti Saturn i Sunce. Snađite se, imaćete s čime.

Bik – Venera, i Merkur u Lavu vam neće prijati. Ulazićete u konflikte, bićete nervozni, kao osica. Bolje da vam niko ne prilazi. Energija, Marsa u Vodoliji vam takođe neće prijati. Tako da, bićete kao kaktus. Ko vas pipne, ubošće se. Intimni život rešavajte kako vam volja, u poslovnom slušajte nadređene bez pogovora. Inače ćete snostiti posledice.

Blizanci – Ne znam šta će da vam smeta, osim ako sami sebi ne smetate. Planete  u to ne mešaju prste. Dobro su vam poređane, i za posao, ljubav, druženje, jedino za novac baš i nisu. Snađite se. Šarmirajte, nađite dodatni posao i zarađujte ako vam treba još.

Rak – Pred vama je dobra nedelja za posao. Trudite se da svaki kontakt iskoristite. Ići će vam na ruku reči, šarm i videće vas ljudi, baš onako kako želite da vas vide. U ljubavi se nešto vraća. Ili se vi vraćate bivšem partneru, ili on vama a vi bežite. Šta god bilo, razgovarajte. Shvatiće vas, po prvi put onako kako želite da budete shvaćeni.

Lav – Merkur i Venera su u vašem znaku, ali Mars u Vodoliji u opozitnom. Biće, povuci potegni i ništa. Moraćete da birate strane. Kao kad navijate na fudbalskoj utakmici. Za jedan, ili drugi tim. Kompromis, će biti nemoguć u svim životnim situacijama. Dakle, spremite se da birate. Zlatno ili crno. Bar ćete imati izbora.

Devica – Većinu stvari ćete obavljati nesvesno, ili po naređenju. Bićete kao uspavani, jer rutina vas je ubacila u mašinu. Pokušajte da se trgnete, potražite nešto drugo da radite. Drugog da volite. Sve dosadašnje vam je već dosadilo. U ovoj nedelji će vam prijatelji biti dragoceni.

Vaga – S jedne strane, pod vladarstvom Venere , ići će vam sve dobro. Posebno u emotivnim odnosima. Ljubavni i seksualni život će vam biti dobar. S druge strane, Saturn neće puštati ništa što nije čisto, logički obrađeno i isplanirano. U poslu, budute pažljivi. Nema muljanja, i sve mora da se radi po pravilu. Sa društvom uživajte.

Škoprija – Vaša očekivanja, najviše emotivna biće skoro nemoguća. Sačekaće vas kvadratni Mars, vaš vladar koji će vas gurati među ljude, kvadratna Venera i Merkur u Lavu u problem sa osećanjima, i u komunikaciji. Ego će vam raditi, a oni će ga rušiti. Nemir će, u stvari biti najviše u vama. Ne vraćajte se na ništa staro, idite napred i to onako kako vam kažu, i bićete mirni. Odgovornost, nije vaša.

Strelac – Ono što potajno želite, ili niste svesni svojh želja, nameštaće se ostvarenja. Pitanje je da li ćete time biti zadovoljni. Nešto će vas vratiti u prošlost, da biste pronašli neke svoje izgubljene delove, pokušali da ih sastavite i nastavite dalje  ostvareni. Na vama je da prepoznate te delove, i pravilno ih sklopite, ako to uopšte na kraju budete želeli.

Jarac – Saturn, vaš vladar zajedno sa Marsom u retro hodu, vratiće vas na neke situacije, ljude i osećanja. U ovoj nedelji ćete teško moći da idete napred, sve dok to iza vas ne bude čisto. Očistite se ljudi, loših misli, osećanja, dajte sebi šansu jer ćete je imati, opet uz pomoć nekoga iz prošlosti  i napravićete jedan korak unapred.

Vodolija – Mars, u vašem znaku je u retro hodu. Usporiće vam korake, delanja, akcije. Vratiće vas u nečemu na početak. Rečima nećete uspevati da se sporazumete sa sobom, svetom i ljubavlju. Rešenje će vam uvek biti u vazduhu, negde oko vas. Pogledajte u sebe, oko sebe, nađite ga, jer će postojati. Ništa nije crno, samo malo zategnutije.

Ribe – Oko vas je sve dosadno, nadobudno, prejako. Stavite svoje ružičaste naočare, obojite svet svojim bojama, i uživajte u tome da radujete ljude. Ljubav će vam tako prići, voleti vas i biti uz vas. Bez ružičastih naočara, teško ćete ovu nedelju pregurati. Zato je sami učinite boljom, jer vi to možete i umete.

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: