RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 11.6. do 18.6. 2018.

 

10015158_10203843723675697_1628687626292279891_n

 

 

Ovan – Sve što krenete da radite, imaće dobar početak i nastavak, ali postojaće između neka prepreka. Biće to nerazumevanje, ili emotivna napetost, vaš loš start. Udahnite duboko, i nastavite. Nijedna prepreka neće moći da vam zaustavi cilj. Ljubavni život od sredine nedelje kreće na bolje.

Bik – Razgovorima ćete uspevati da krenete ka ciju, delima ćete to pokvariti. Da biste uskladili reči i dela, potrebno je da budete praktični i ništa više. Da znate svoje granice, granice koje su vam postavljene, i sve će onda biti u redu. Poštovanje postavljenih granica, je jedini način da pređete legalno preko njih. Sve drugo će vas vratiti odakle ste pošli.

Blizanci – Imaćete više posla nego obično, sve će delovati komplikovano, a onda će se sve posložiti bolje nego što biste to vi uradili. Tako da ne gubite živce, pustite i radite najbolje što umete. Ionako će sve samo da se namesti. U ljubavi imate emocije, ali zapinjete u iskazivanju istih. Kažite, ne ujeda majkemi.

Rak – Svašta se lepo skupilo kod vas, od planeta, treba samo da iskoristite pametno pozitivni uticaj. Prepreka će biti, mora tako, ali će biti i izlaza. Pomoći će vam prijatelji, zrela komunikacija, iskrena i polako će okovi popuštati. Na vama je samo da budete strpljivi, verujete u sebe, i nadasve u ljubav.

Lav – Energiju će vam oduzimati ljudi, koji su deo vaše svakodnevice. Ne možete da ih izbegnete, ali možete da naučite da se distancirate. Čuvajte sebe u narednim danima. Emotivne, ili bilo koje druge manipulacije. Ništa vam se loše neće dešavati, ali ćete se osećati iscrpljeno ako ne ignorišete pijavice oko sebe.

Devica – Generalno je dobra nedelja pred vama. Jedino što je može pokvariti je neki prijatelj. Nešto u vezi njega će vas ili zaboleti, ili iznervirati. Ostalo će sve biti kako treba. Posao će teći dobro, priliv novca takođe, a emotivnim statusom ćete biti više nego zadovoljni.  Dakle, prijateljstvo će samo biti na ispitu.

Vaga – Od sredine nedelje ćete se osećati bolje. Neki čak i skroz dobro. To neće imati veze sa dešavanjima, već osećanjima koja ćete uskladiti u sebi. Energija će vam takođe biti dobra. Preostaju reči, one će vas bosti, ali će vas inspirisati da budete još bolji.

Škorpija –Energetski ćete biti napeti, spremni na borbu u svakom času, a nećete imati s kim da se borite. Osim sa sobom, ako nemate šta pametnije da radite. Komunikacija će vam biti dobra, osećanja u skladu sa vašim potrebama. Ostalo su samo misli u vašoj glavi. Opustite se i uživajte u dobroj nedelji pred vama.

Strelac –Nesvesno ćete raditi stvari koje će vam pomagati. Spontanost će vam pomoći, i u narednim danima. Ne kočite se, pustite da vas to ’nešto’ vodi, kad je već navalilo. Bolje će se to ponašati i snalalaziti, nego što biste vi sami. Pustite da vas vode dani, ljudi i situacije i to je to.

Jarac –Koliko god se ljudi, život, svakodnevica trudili da vas vuku unazad, nailazićete na puteve koji će vas voditi unapred. Poštujte svaki kamen, balvan koji vam se nađe na putu, neprijatelja. Samo tako ćete stići do vrha, kom ste predodređeni. Pustite da vas vodi osećaj.

Vodolija –Dobra energija će vam dati životno ubrzanje. To može biti mač s dve oštrice. Ukoliko slušate inteklet, dobro ćete proći kroz ove dane. Ako slušate osećanja, neće vam biti lako. Prvenstveno ćete se sukobiti sa sobom, a potom ćete to preneti na okolinu. Pamet u glavu!

Ribe –Upotpuniće se vaše želje, strast i ljubav sa mislima. Kao retko kad, radićete ono što osećate, i govorićete ono što mislite. Ako se kojim slučajem i desi nešto loše, vi ne treba da se osećate loše zbog toga, jer ćete davati sve iz srca, tačnije kao kompletna ličnost. Vaš maksimum, pa ko hoće neka uzme, ko neće neka ostavi.

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

 

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: