RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 4.6. do 11.6.2018.

1384103_391626364320928_655899691114504569_n

Ovan – Pred vama je dobra nedelja za druženje, privatni posao. Pokrete, reči, predavaštvo, ispite.  Teška nedelja za emotivne odnose, susrete s prošlošću. Reči će biti upravo glavni spas u tome. Razgovarajte iskreno,  olakšajte sebi i suprotnoj strani tu težinu na srcu.  Strast će vas nakon toga spojiti. Ako ćutite, onda ništa.

Bik – Nešto što ste planirali, neće ići tokom kojim želite. Ne odustajte, i što je još važnije ne nervirajte se. Sporiji put je sigurniji. U ljubavnom životu sve će biti šareno. Najviše će biti strasti, koja će vas voditi ka svađi, mirenju, ljubomori i sve u krug. Neke ljubavi su i takve.

Blizanci – Teško da će vas iko nadgovoriti u narednim danima. Reč je vaša. Neka bude pametna, nepomenjiva i tačna. Sve dalje će teći prirodno. A budućnost vas čeka, da dođete do nje sigurnim koracima. Ljubav vas ne čeka, ona je tu a vi kako hoćete.

Rak – Ljubavi će se obrušiti na vas, kao znoj na plus beskonačno. Pustite ljude da vas vole. Ne umeju to svi na način koji vama odgovara, ali voleće vas kako umeju. Neka vas i boli neka, neka peče, bode, ali je ljubav. Dajte se, da biste bar znali da ste pokušali. Usput, bavite se praktičim stvarima. Posao ne čeka, mora da se radi.

Lav – Komunikacija će vam ići dobro, ali nećete lako postizati dogovore, niti stizati do cilja. To je vama, u stvari izazov da budete još bolji i da date sve od sebe da budete najbolji. Pričajte, ne osvrćite se na prošlost ni slučajno. Ni u poslu, ni u ljubavi. Tamo vas ne čeka ništa lepo, ali to iskustvo iskoristite.

Devica – Nećete se najbolje razumeti sa svetom, a ni sa sobom. To će vam biti  mali trening za živce, a veliki za iskustvo. Naći ćete izlaz, i znaćete kako da uradite ono što ste naumili, ali s naporom. Emotivnim statusom bi trebalo da ste zadovoljni, imaćete čarke, ali i varnice. Upravo ono što volite.

Vaga – Pred vama je nedelja u kojoj će sve biti podeljeno. Dobra komunikacija, međuljudski odnosi, poslovni, sve glatko. Emotivni deo će biti napet. Čas ćete prekidati, miriti se, odlaziti, vraćati se. Neke veze će se prekinuti, neke učvrstiti. A slobodni neka se ne nadaju ničemu, sem dobre priče i evenetualno seksa.

Škorpija –Imaćete dobre prilike, šanse koje niste imali do sada, ali neće ići to glatko. Moraćete da se pomučite, čak i borite sa nečim nepoznatim. Verovatno u sebi, jer vam se neće dopasti ono što ne osećate. Očekivanje osećanja je nespontano, i ne može im se narediti. Pustite da se šanse realizuju.

Strelac –Ljudi iz vaše bliže okoline, doneće vam olakšanje, sreću i prosperitet. Poguraće vas, da zaradite novac, krenete u nešto novo. Pustite da vas vode, i verujte im. Ostalima nemojte, jer teško da ćete u ovoj nedelji uspeti da se sporazumete sa ostatkom sveta. Ljubav i vi ćete se sresti, u prolazu.

Jarac – Saturn u vašem znaku će vas kaliti. Nagradiće sve ono oko čega se trudite i dajete maksimum od sebe. U svemu ostalom, neće. Čak će se potruditi da vam oteža, tamo gde biste da se provučete. Budite vojnik u ovom danima. Ljubav i vi se nećete sresti, a ako se sretnete, neće biti po dobru.

Vodolija –Imaćete dobru energiju, koju možete samo vi da pokvarite. Odolevajte sumnjama, sopstvenim percepcijama istine. Pustite da se stvari dešavaju. Pustite pozitivne misli, koje će postojati da pobeđuju. Realno, ničeg lošeg neće biti, sem u vašoj glavi. Praštajte sebi. Ljubav i vi ćete se sresti i razgovarati.

Ribe –Smenjivaće se sunce i oblaci u narednim danima. U sunce gledajte bez naočara iluzija. Budite realni i praktični. Onda postoji mogućnost da ne dođe do oblaka uopšte. Poznavajući vas, stavićete naočare, nakon toga će naići oblaci, koji će vas isto naterati da budete realni. Izbor je vaš, realnost vas svakako čeka.

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: