RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 28.5. do 4.6. 2018.

617763_horoskop_ls

 

Ovan – Pred vama je nedelja u kojoj će biti dosta ruža. Na trnje pazite sami. Skidajte ga, zaobiđite, šta god, samo se nemojte namerno bosti kao što umete. Vaša krv, i bes će samo vama da štete i nikome više.

Bik – Ljubav vam je naklonjena, ako umete pažljivo da rukujete s njom. Bez naglih pokreta, samo nežno.  Verujte u istinu. U poslu ćete osetiti smanjenu energiju, ali to vam neće doneti gubitak, u pitanju je umor.

Blizanci – Od sredine nedelje ćete progledati, videti i shvatiti ono što vam je do sada bilo mutno. Spoznaja, će vam doneti olakšanje. Ljubav, ćete takođe shvatiti i pustiti da vas voli onako kako ume, a ne kako vama treba.

Rak – Osećanja, ljubav uopšte na trenutak će vam donositi radost, a sledećeg trenutka će vam biti teška. Nešto se valja u vama. Pustite intuiciju da odluči, intelekt će vas odvesti u zabludu. Pamet koristite za posao.

Lav – Od sredine nedelje kreće laka komunikacija, samim tim će spasti tenzija koju imate u poslednje vreme. Smireni se prvo dogovorite sa sobom šta ćete, posle s ljudima. U ljubavi nema dogovora, tu se prepustite osećanjima da vas vode.

Devica – Osećanja, koja su varirala naći će svoje mesto u vama. Jednostavno, nešto će se sleći na svoje mesto. U poslu neće biti promena, ići će dobro, ali će krajem nedelje početi tenzičan period. Ljudi oko vas će praviti probleme.

Vaga – Vući će vas prošlost i porodica, s jedne strane, budućnost i ljubav s druge. Najteže će vam biti odlučiti se, na koju stranu se okrenuti. Budućnost će biti lakša, put čistiji, a vi vidite gde ćete. Kompromisa neće biti.

Škorpija –Prošlost vas ne pušta, ne puštate ni vi nju. Budućnost stoji sa strane, i čeka da se borite za nju. Pogledajte sebe objektivno, odmaknite se od svoje čaure misli. Pustite više prošlost, vidite sebe u sutrašnjici. Prirodno je tako.

Strelac –Komunikacija će vam biti nerazumljiva, kako sa okolinom tako i sa sobom. Malo ćete se svađati sa sobom, što je dobro. Bolje nego s drugima, i iz toga ćete doneti jednu odluku koja će vam ubuduće pomoći.

Jarac – Vratiće vam se neko osećanje, koje ste mislili da ste prevazišli. Povredićete sebe, ako se budete opirali osećaju. Pustite da se desi, protiv toga se ne može intelktom. Pamet koristite za posao, tu vam nema ravnih.

Vodolija –Energija će vam biti dobra, komunikacije će takođe ići lako. Prepreka nećete imati ni u ljubavi. Ono što jedino može biti problem ste vi, i vaša strast. Koliko sebe možete da obuzdate u nekim situacijama, tako će vam biti.

Ribe –Skloni ste idealizaciji ljudi, i to će vas i u ovoj nedelji koštati. Razočaraćete se u nekoga. Ljubav vam je naklonjena, nađite mir i sreću u emotivnom odnosu. Ovo drugo spada u iskustvo, koje će vam možda koristiti.

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: