RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 14.5. do 21.5. 2018.

weekhoroscoop2

 

Ovan – Od utorka kreću bolji dani za vas. Energija sa Marsom u Vodoliji će se vraćati u vaš život. Istina da Saturn u Jarcu i dalje traži od vas borbu i odricanje, ali će vam biti mnogo lakše od sada. Sa Venerom u Blizancima, i ljubav će vam krenuti u boljem pravcu. Na poslu rad, u slobodno vreme ljubav.

Bik – Sunce i Merkur u vašem znaku, daće vam razumevanje i svesnost sa sobom. Sa Jupiterom u Škopriji, prekoputa u polju partnerstva, nema šanse da se ukačite. Opozicija, suprotnost. Tu nema dodirne tačke. Sa Venerom u Blizancima, vašim vladarom, nemam pojma šta ćete da radite, jer se uopšte ne vidite. Bićete i na suncu, i u magli.

Blizanci – Venera, u vašem znaku davaće vam polet, razigranost i optimizam. Dok vaš vladar, Merkuru Biku, neće imati pojma šta radite i čemu se radujete. Mešaće se dani ozbiljnosti, razigranosti, a iz svega toga ne može da ispadne ništa loše. Ljubav vas hoće, reči neće i to  je to. Ćutite i volite se.

Rak – Porodične i tradicionalne vrednosti, biće vam važne u ovim danima. Neka vam one budu vodilja. Počeće da otpušta jedan deo pritiska budućnosti. Drugi se nastavlja, i za njega se borite. Ljubav će vam dati više šnsi, odaberite onu koja vas čini sigurnima.  Tajna veza, ko je u njoj, poćeće da puca polako. Gubiće se smisao.

Lav – Sa nadređenima, i autoritetima uopšte nećete se razumeti. I ne trudite se. Neka naređuju, to im je posao. Vi radite kako vam se kaže,odgovornost je njihova, greške takođe. A vaš ego neka miruje, i čeka svoje vreme. Ljubavnim životom bi trebalo da budete zadovoljni, jer će vas jedino to uveseljavati. Ne zatežite vi, zbog posla.

Devica – Odlična nedelja za praktične stvari, posao i zarađivanje novca. Dokumenti i informacije će biti tačne, i verodostojne. Zakonski ćete biti mirni. Ljubav vas baš i neće. Tu postoje neke nezrele stvari, kojima ste i sami doprineli. Krenite zajedno ka zrenju, da se ne biste otuđili i rastali.

Vaga – Od sredine nedelje pokrenuće se stvari koje su stajale. Neće sve, realni i praktični deo hoće. Vaša mašta će to i ostati. Dobra nedelja za početak posla. Konkurišite gde god stignete. Energija će vam biti bolja. Ljubav takođe dobra, ako nije neko bivši.

Škorpija –Nećete razumeti sebe, ljude hoćete. Sa sobom ćete i dalje ostati u svađi, jer ste više u mašti, a ne u praktičnom i materijalnom svetu. Pokušajte da pronađete mir za sebe, u sebi. Niti ljubav, ljudi, svet neće vam to dati. Mašta ili stvarnost, na vama je da odaberete. Patite, ili dišete slobodno.

Strelac – Očekuje vas neka promena u poslu. Nešto će biti drugačije. Neće vam prijati, ali ćete imati sigurnost. Ne verujte svim ljudima, jer neće svi biti dobronamerni. Dugogogišnji prijatelji su vam jedini ljudi od poverenja, to upamtite. Ljubav i vi ćete se mimoići u ovim danima.

Jarac –Pred vama je uspešna nedelja. Materijalnei praktične stvari će vam ići odlično. Takođe, oni koji polažu ispite bilo koje vrste, imaće i sreće i pameti. Ljubavni život će vam biti čudan. Razumećete jedno drugo, ali se niko neće menjati. Kompromisa, teško da će biti. Odlučiće neka spoljašnja okolnost, šta ćete uraditi.

Vodolija –Sve će biti napeto. Posao, novac, troškovi, ljudi. Sve će vas nervirati, i vi ćete sve nervirati. Imaćete dobar ljubavni život, ali ćete ga vi kvariti svojim raspoloženjem. Nećete biti za ljude u ovoj nedelji, nećete biti ni za sebe. Sredite se sami, jer to niko ne može sem vas. Dajte sebi ljubavi, to vas može oporaviti. Ne terajte partnera od sebe, svojim hirovima.

Ribe –Sve ono što vas bude nerviralo, činilo očajnima, biće lekcija. Rezultat će biti odličan, i u stvari ostvarićete neki san. Ne očajavajte na prvu loptu, ne dramite. Samo sačekajte da se sve rasplete. U međuvremenu radite i zarađujte novac. To će vam ići od ruke na prvu.

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: