RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 30.4. do 7.5. 2018.

349640-horoskop_800x503

 

Ovan – Spontanost će vam dobro doći u emotivnom, i socijalnom životu. Tu se opustite i uživajte. U poslovnom morate imati plan, jer sve drugo neće biti dobro. Nerviraće vas mnogo toga jer ćete morati da idete protiv sebe, ali to je vaš problem. Uzmi ili ostavi.

Bik – Partnerski odnos, bilo koje vrste, biće opozitan onome što očekujete. Svesno to znate, ali vi volite nemoguće stvari i ljude. U poslovnom svetu se nemojte udruživati, to neće  biti niti legalno, niti profitabilno. Ostali neka očekuju bolja primanja, ili avanzovanje na radnom mestu.

Blizanci – Venera u vašem znaku privlači pozitivne stvari. Ljude i ljubav. Davaćete se, i dobijati duplo bez da to tražite. Komunikacija će vam biti dobra sa svima. U poslu budite ozbiljni, odgovorni i tačni. To je jedino što se traži od vas, ostalo će teći bez problema.

Rak – Privlačiće vas ono što je zakulisano, nejasno, tajno. Uletećete u u tajne pregrade života. Zavolećete deo sebe, na koji ste zaboravili. Avanturistu i boema. Uživajte u istraživanju sopstvenih dubina, u slobodno vreme. U vreme posla budite koncetrisani, jer vaša budućnost zavisi samo od vas.

Lav – Imaćete problem s autoritetom, nadređenima, ali isto tako ćete imati i rešenje. Teško da će iko moći da vam doskoči u ovim danima. Borićete se, ali uspešno. Na ljubavnom polju će se za vas boriti. E, to će vam tek prijati, i predavaćete se, ali posle borbe. Jer je tako slađe.

Devica – Reči će vas voditi ka nesporazumima, i taman kad pomislite da ste se džabe trudili, sve će leći na svoje mesto. Računajte da će u početku sve zapinjati, kao tesna cipela. A onda će koraci biti lagani, i voditi vas baš tamo gde ste krenuli. U ljubavi neće biti baš tako. Naopako će ostati naopako, dobro će ostati dobro. Tu nema kompromisa.

Vaga – Nosiće vas trenuci, levo, desno, gore, dole. Biće svega. Udrobljena nedelja je pred vama. Rekla bih odlična, jer će biti krcata dešavanjima koja će vam dati odećaj života. Disaćete, smejati, ljutiti, plakati i tako u krug. Biće svega, a vi živi da življi ne možete biti.

Škorpija – Svesnost će vas vući na jednu stranu, praktičnu. Nesvesnost i osećanja, na drugu emotivnu. U raskoraku tame i svetlosti, čuvajte samo sebe. Ostalo sve dolazi i prolazi, a vi sebi jedino uvek ostajete. Bavite se praktičnim stvarima, materijalnim, trebaće vam, a dobro će vam ići sve vezano za posao.

Strelac – Obaveze i dužnosti će se udvostručiti. Uz dobru organizaciju i uključivanje još ljudi, dobro ćete sve završavati. Sami nećete moći, tražite pomoć odmah. Ne junačite se bespotrebno. U ljubavnom odnosu dobro ćete se razumeti, ali to je sve. Strast će nedostajati. Probudite je, da ne ostanete sami.

Jarac – Neke reči, ljudi, događaji, vratiće vas u prošla vremena. Mnogima se to neće dopasti, ali imaćete priliku da ispravite neku grešku. Gledajte da vam taj korak unazad, u stvari bude start za trku ka budućnosti. Onima kojima se dopada, naći će nešto što su mislili da su izgubili. Početak svima, koji kreće od kraja.

Vodolija – Ne ulećite u neproverene poslove, sumnjive priče i zabranjene veze. Vući će vas sve što je tajno, obavijeno velom mističnosti. Vaša večita igra traženja smisla, tamo negde iza. A u stvari, sve će biti ispred vas, transparentno. Gledjate ispred, a ne iza sebe.

Ribe – Stabilnost i poverenje ćete dobijati od prijatelja. Starih i proverenih. Neka vam oni budu važniji od posla, emotivne veze ili braka. Prijateljstvo i čovečnost, u ovoj nedelji će vam doneti ono što vam je uvek trebalo. Izvući će vas, u kojoj god da ste rupi. Ako ne možete, onda ništa. Prioritete sami odaberite, i ćutite u svom odabiru.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: