RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 16.4. do 23.4.2018.

Rune Stones and Zodiac Wheel

Ovan – Očekuje vas problem sa autoritetom, ili nadređenima.  Situacija neće biti nova, to ste već prošli, a od vas se samo traži detaljnost. Ne smete u brzini da ispustite nešta važno. Vi ne smete da odlučujute o važnostima, već samo da budete poslušni. Teško, ali tako mora da biste uspeli.

Bik – Vaše želje i mogućnosti se gledaju preko nišana. Teško da ćete moći da ispunite svoje želje, one nerealne, jer stvarno ne postoji mogućnost za to. Sem vašeg inata, u stvari ničega i nema. Zato, u poslovnom svetu imate velike šanse da kročite na vrh. Ne dozvolite da vas emotivni život u tome remeti.

Blizanci – Ljudi će biti pozitivni prema vama, prijaće vam to i uzvratićete istom merom. Završavaćete brzo i efikasno sve poslove. Društvo će vas tražiti i uživaćete u dobrom okruženju. Ljubavni život vam neće biti sjajan. Razumećete se rečima, ali između vaših srca stoji blokada. Probajte rečima da je srušite i da vam bude lepo.

Rak – U ovoj nedelji ćete se teško razumeti sa sobom, a i s ljudima oko vas. Jednostavno ćete biti na različitim frekvencijama. Ne donosite nikakve zaljučke i odluke. Strah, bes ili nestrpljenje će vladati vama, a ne zdrav razum. Ljubav volite, voli vas, tu nađite sebe, mir i uživajte. Ostalo će se sve samo srediti i bez vas.

Lav – Posao će vam teško padati, mnogo ćete raditi i truditi da unesete nešto novo. Neće to svi prihvatiti , i to će vas bacati u očaj. Polako, dovoljno je da neki prihvate i širiće se polako. Budite samo strpljivi, ili idite na kratki odmor, potreban vam je. Ljubavnim životom nećete biti skroz zadovoljni. Strasti neće faliti, ali ćete se osećati drugačije. Reč je o vašim očekivanjama. Prihvatite realnost, dobra je u stvari.

Devica – Priče iz vaše bliže okoline doneće vam dobro. Čućete informacije koje će vam koristiti. Samp pustite ljude da pričaju, slušajte ih i pamtite. Praktične stvari, posao i karijera će vam ići dobro. I u ljubavi ne bi trebalo da se žalite. I tu će vam sve biti sigurno, onako kako vama odgovara. Ako nešto budete nezadovoljni, do vas je. Planete su na vašoj strani.

Vaga – Izaziva vas budućnost, tuče prošlost, a vi birajte gde ćete. Napred ili nazad.  Vaš najteži životni zadatak je odabir, ne očekujte od mene da odlučim umesto vas. Sigurna i dosadna prošlost, ili neizvesna i nepredvidiva budućnost? Vidite šta vam više odgovara. U međuvremenu, zarađujte novac. Posao će vas juriti.

Škorpija –Emocije će vam biti opterećenje, gušiće vas i lomiti. Drama je uvek tu, i preuveličavaćete sve što možete. Ali, ne postoji loš osećaj koji vas može zaustaviti kad krenete nizbrdo. Volite vi to. Vozite se na nizbrdici, i uživajte u mazohističkom nanošenju bola. Dok krve ne poteče, ništa se nije desilo! Posle ližite rane uživajući.

Strelac –Ljubav, osećanja uopšte će obeležiti ovu nedelju. Osećaćete se dobro, optimistično i privlačićete pozitivne ljude. Pazite koliko novca trošite, jer ćete želeti da kupite ceo svet zbog dobrog raspoloženja. Uživajte u ljubavi, ljudima i stavite katanac na novčanik.

Jarac – Svaki dan će biti drugačiji. U jednom danu će vam sve teći lagano, u drugom će sve stajati. U trećem ćete se smejati, četvrtom plakati. A biće dana kada će se sve sjediniti. Neće vam biti dosadno, živećete život, ili će on živeti vas. Svejedno, osećaćete se živo, a to je poenta života.

Vodolija –U skoro svakom danu će se naći nešto da vas zakoči. Ali isto tako, imaćete mogćnost, intelekt i snalažljivost da nađete izlaz. Čak će vam biti zabavno, kao rešavanje zagonetki i rebusa. Oslonite se na pamet, učite iz lošeg iskustva, učite kako ne treba da radite, i kakvi ne treba da budete.

Ribe –Nedelja pred vama će biti dobra. Imaćete mogućnost da zaradite novac, da se volite i družite. Takođe su dobri dani za polaganje ispita bilo koje vrste. Prepreka za realne i praktične stvari neće postojati. Na vama je da iskoristite pozitivni planetarni uticaj za vas.

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: