RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 2.4. do 9.4. 2018.

horoscoop-tekens-25518

 

 

Ovan – Nije bas sjajna nedelja pred vama, ali je i ona koja će vas nervirati. A vi ste tada najbolji. Kada vas neko izaziva, i kada imate protiv koga da se borite. Imaćete izazove, imaćete i zastoje, nerazumevanje, malo rikverca i na kraju parkiranje na mestu gde treba. Ciljeve ćete ispuniti na teži način, a lak bi vam u stvari i bio dosadan. Nešto stabilno i sigurno će izaći iz toga. Neka vam to bude motiv.

Bik – Venera, vaš vladar (ne mogu vladarka pa me ubi), je kod vas. To znači da će mnogo toga krenuti lepo. Rekoh, krenuti a za nastavak puta, koji vam ona otvara, moraćete sami da se potrudite. Put neće biti ni siguran, ni stabilan, ali ćete ga bar imati. Vozite lagano, ne okrećite se nikako, i stići ćete tamo gde želite. Gasite strast, palite razum kao migavce.

Blizanci – Očekuje vas dosta razgovora, ali nećete sa njima ništa završiti. Samo ćete započinjati, i sve će ostati da visi u vazduhu. Neće vam to doneti ništa loše, oduzeće vam vrema, ali to iskoristite za nove ideje. Ima i drugih ljudi, i drugačijih razgovora za ubuduće. Nešto će vas, ili neko stalno vraćati unazad, ali iz toga ćete nešto naučiti. Ljubav će nekako biti ukočena i bez strasti. I ona će se svoditi na priče i ništa više.

Rak – Pokušajte da ne budete puž, i da  se ne povlačite u svoju kućicu. Stvarnost će biti gruba, ali ni vi niste uvek nežni. Borite se sa tim delovima sebe, za sebe. Niste mali, imate iskustva, a prijatelji će vam biti od velike pomoći. Kao podrška, bilo materijalna ili ljudska. Ljubav će vas takođe podržati, i u principu samo  je važno da se krećete napred i imaćete velikeee šanse za uspeh!

Lav – Neke informacije će kasno stići do vas, neke neće uopšte. Neka dokumenta takođe. Sve zajedno će vam napraviti haos. Ali nema tog haosa iz kog vi ne možete izaći.  Videćete se ili čuti sa ljudima koje niste odavno videli, prijaće vam, u svakom pogledu. Oni će vam i pomoći u sređivanju haosa. Bar u glavi. Ljubav će biti stabilna, ali će vas početi da žulja ljubomora. Vidite šta vam taj žulj poručuje.

Devica – Sem kašnjenja ljudi, informacija, reakcija, sve ostalo će se slagati kako treba. Poremetiće vam se dnevni ritam, ali to je najgore što može da vam se desi. Ljubavni život će vam biti stabilan, imaćete razumevanje od suprotne strane. Karijera se neće poremetiti. Samo što nešto neće stiću u utorak, već u petak, a nešto umesto u 8 ujutro, stići će u 15h. To su vam najveće muke za naredne dane. Preživećete ih. J

Vaga – U vama će se buditi strast, ali ona kao da će ići iz inata a ne iz stvarne potrebe. Inat je dobra motivacija, koja kod vas retko radi. Vratićete nešto što dugujete, sebi, životu, ljubavi. Nešto što će iz vas izvući najgore, da biste se posle toga osećali dobro.  Da, I to je potrebno. Pustite intuiciju da vas vodi, ne kočite se mislima. Udarite gde boli, da biste ustali čisti i nastavili dalje s osmehom

Škorpija – Snagu i volju će vam oduzimati osećanja, ljubav. Ono zbog čega postojite, ono zbog čega dišete, ono što vam je izazov, kušnja, smisao, boleće vas. Drama je na vidiku, tačnije u više navrata će se dešavati. Praštajte. Praštajte prvo sebi, ljubavi, potom i životu. To vam je jedini izlaz, u kom ćete pronaći sebe. U suprotnom, lutaćete izgubljeni u šumi strahova.

Strelac – Mnogo toga će vam se dešavati naopako, na početku. Pa će delovati da nikako ne može da se ispravi, a onda će odjednom sve krenuti onako kako treba. Nečemu ćete vi kumovati, vašom naivnošću i optimizmom, nešto će samo po sebi da se zaokrene. Važno je da će se rešenja nalaziti, i da će se sve ispraviti. Ipak, pokušajte da budete mudriji, precizniji, lakše će vam proći dani.

Jarac – Kočnica i gas, od prošle nedelje je još aktuelna. Mnogo toga će vas ubrzavati, prvenstveno osećanja. Racio će biti zbunjen, besan, pa i ljut. On će davati gas osećanjima. U ljubavi vam to može doneti strast, i ništa više. U poslu, borbu za sigurnu budućnost. Tu vam bes ne sme biti prijatelj, nikako. Pašćete na dno, ako se budete laktali. Neka vam strpljenje i mudrost budu najbolji prijatelji.

Vodolija – Osećanja i misli će vam biti u svađi.  Napraviće vam bespotrebnu zbrku u životu. Napravićete je vi u stvari, ako ne budete stali i dobro razmislili. Prvenstveno o prošlosti, prošlim odlukama i ljudima koji su nekada bili deo vašeg života. Nešto niste raščistili do kraja, i to će vas zbunjivati.  Pazite šta radite, ne brzajte, i neka vas ipak vodi razum. Osećanja će vas samo jediti.

Ribe – Sve ono što očekujete, a ne desi se, ne budite tužni. Imaće vrlo razloga zašto se nije desilo. Čak ćete kasnije biti zahvalni što nije. A ono što se bude dešavalo, iako neočekivano, biće dobro. Verujte u to, ne budite skeptični i ne povlačite se, jer se vaša očekivanja nisu obistinila. Ne treba da se plašite ničeg novog. Postoji razlog zašto će biti tu. Samo verujte.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: