RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 19.3. do 26.3.2018.

horoskop-7-600x400

 

Ovan – U principu ću da vas tešim, jer ćete besneti. Ništa vam neće ići dobro, ako trčite. Ima da padate i lomite kosti. Ako hodate lagano, gledate levo i desno, biće dobro. Al’ teško da vi umete tako da živite i volite. Tako da, spremite flastere, hidrogen, alkohol i previjajte rane tokom nedelje. Što na srcu, kolenima, laktovima i proći će.

Bik – Uporno vas nešto tuče u podsvest, al’ ne vredi. Tvrdoglava ste vi glava, idete dok ne crknete. Verujte vi da vaša volja i ljubav mogu da pobede sve, niko vam ne brani. Baciće vas prošlost samo tako, u nešto što ste već prošli, a naučili ništa niste. Nećete vi ni tada biti krivi, jok! Sudbina je. Al’ za posao i pare vam je savršena nedelja. Tako da, mlatite pare, tu i jeste najbolji.

Blizanci – Joj, ima da trčite da uhvatite i juče, i sutra, i pre nedelju dana i prekosutra. Sve u jednom danu, pa opet ispočetka. Neće vam biti dosadno, igraćete se sa vremenom, kao i ono sa vama. I ljubav je u igri. E, tu budite malo pažljiviji i ozbiljniji. Jer ljubav je najozbiljnija stvar na svetu! Zajedničko sutra je sreća, idite ka tome.

Rak – Kuku, pa vas će da napadnu silni strahovi, tražićete mišju rupu da se u nju sakrijete. Te ne vole me na poslu, te sutra je teško, ne voli vas partner, a i zdravlje vam nešto štuca. Triperaj do triperaja. Eto to će vas sačekati, ako ne nadriblate samouzdanje, vedrinu, optimizam i ne krenete napred unatoč crnim mislima. Depresija vas napada, lečite je!

Lav – Život vas okreće ka sutrašnjici, gura vam glavu da gledate u Sunce, a samo jedna osoba vas gura nazad u rupu. Pa šutnite je, šutnite sebe, osećanja, prošlost. Mislim, dokle bre? Vi idete napred, a to se nešto uhvatilo za vašu nogu i vuče, koči li koči. Otresite to, da ne bi ono otreslo vas o patos.

Devica – Generalno će sve biti dobro. Okolnosti, situacije, ljudi. Ali vi sa sobom nećete. Svaki uspeh vam neće značiti ništa, biće vam to kao podrazumevano. Apatija kreće da vam se uvlači u kosti. Možda vam ona na kraju donese duševni mir, ko zna. Kako god, okolnosti oko vas će biti odlične, za posao, ljubav, porodicu. A vi se tucite sa sobom.

Vaga –  Biće povuci, potegni dani. Tražićete pomoć, neće je biti. Ove nedelje ste prepušteni sami sebi. Ne očekujte pomoć, ne tražite je. Od vas se očekuje da bude jaki, hrabri i samostalni. Pa vidite šta ćete i kako ćete. A znam, i znate da možete sami i stenu pomeriti kad hoćete. A, biće vam lepo kad uspete sve sami, ponosni na sebe. Tako da, udrite probleme da oni vas ne samelju.

Škoprija – Ubaciće vas u petu brzinu, oni što vam šefuju, da radite bez predaha. Najviše ono što je već trebalo odavno biti odrađeno. I to neće biti posao zbog njih, jer sa njima imate dobar odnos, nego za neke druge važne ljude. Imaćete snage, volju takođe, i što bude teže, bolje ćete se osećati. Za sve drugo će vam ostati malo vremena, a verovatno nećete ni imati potrebu za bilo čim drugim. Ovo će vas ispunjavati.

Strelac – Malo ćete gubiti stvari, reči, misli, kasnićete i to je najgore što vam se može desiti. Ostalo će vam biti dobro, čak i razumevanje sa ljudima iz prošlosti, porodice, bliže okoline. Vi ćete biti haotični, ali to nije ništa novo. U haosu se jedino i snalazite. Tako da, nedelja pred vama će vam dati da budete svoji na svome.

Jarac – Dva loša su stigla do vas. Da vas uspore kad ne treba, dodaju težinu kad mislite da je lako. I sve što bude teže,  biće vam lakše. Paradoksalno, znam. Ali i vi znate da se najbolje snalazite kada je put uzbrdo, a ne nizbrdo. Pomoć nećete ni tražiti, jer znate da sve možete sami. Znam to i ja. Tako da, srećno sa džakom cementa na leđima. Kada stignete do cilja, a hoćete, spustite džak, bićete srećni i zadovoljni. Uspeli ste opet!

Vodolija – Prošlost će vam se muvati po mislima. Vratićete se nečemu ili nekome. Neće to biti srećna kombinacija, ali će biti neophodna da biste spoznali da ipak treba da slušate razum, a ne osećanja. Dobra komunikacija sa sobom ljudima, ljubavlju, vratiće vas na put sutrašnjice na kom ste i bili. Epizoda spoznaje tokom nedelje vas očekuje.

Ribe – Idi mi dođi mi je pred vama. Ni vi ne znate šta hoćete, i čekaćete da se nešto desi. Prijatelji su vam zaista odani, žele vam dobro, razgovarajte sa njima. Ne ćutite, nađite bar ideju da vam bude bolje. Nađite sebi cilj. Ljubav je nešto prolazno u ovim danima, posao treba da vam bude prvi. Zaradite novac, kupite svoje snove, zadovoljite sebe. Ne zavisi vaše zadovoljstvo od drugih ljudi, upamite to!

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: