RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 5.3. do 12.3.2018.

zodiaccircle

 

 

Ovan –  Merkur i Venera, u vašem znaku daju vam da mislite i osećate, onako kako ste se i rodili. Čisto i iskreno. Mars u vatrenom Strelcu će vam davati dovoljno energije da uradite sve što želite. Sunce vam je iza leđa i nešto će biti nejasno i zaklonjeno. Saturn u Jarcu će vam davati teške zadatke, ali bi trebalo da ih sve rešite bez problema. Ali, sporo, on ne priznaje trčanje.

Bik – Vama se reči valjaju iza leđa. Iskrene, ali bolne jer će biti previše direktne. Juriće vas nešto iz podsvesti, da uradite nešto brzo i nepromišljeno. Ljubomora, posesivnost ili želja da otkrijete neku tajnu. Poslušajte te reči, čujte ih, stići će do vas. Istinu ćete znati i ne morate vi ništa tražiti, niti biti detektiv. Odlična poslovna nedelja je pred vama.

Blizanci – Pred vama je nedelje u kojoj će vam reči teći lako. Samim tim ćete se dogovarati i ugovarati sve brzo i efikasno. Ljubav će vam biti isto takva, ali sa čestim tendecijama ka prekidima. Energetski ćete se razilaziti, a rečima opet spajati. Brakovi će biti u opasnosti, pred definitivnim krajem, a slobodni će upoznati nekog mlađeg ko će ih jako privući.

Rak – Ljubav vas i dalje drži, ali odnekud ćete početi da osećate strah, nesigurnost, pa i ljubomoru. Vaše samopuzdanje ponovo pada, jer vas je mašta mnogo zanela. Čim krenete da se plašite, ne povlačite se kao što umete. Razmislite zbog čeka vam se javio taj osećaj, i kakav je to znak. Intutivno bi trebalo da znate odgovor, još samo da vam sitgne i do mozga. Karijera vas i dalje čeka, a vi vidite šta ćete. Bavite se poslom, a ne samo ljubavnim osećajima.

Lav – Sve što budete radili, a ima veze sa budućnošću, biće uspešno. Ono u čemu se budete, makar mrvicu dotakli prošlosti, propašće ili će vas iznervirati. Glavu i misli držiti napred, i ne okrećite se. Sve planete vam idu u korist, one koje vas vuku napred, jedna unazad, pa nemojte baš ka njoj da se vraćate.  Rešavajte probleme sa porodicom. Radite, zarađujte novac, putujte i volite se.

Devica – Videćete svoje probleme, prepreke, jasno i čisto. Onda pronađite način da ih i rešavate, jer ničega neće biti zakulisanog. Nejasnoće vas mogu sačekati u intimnom životu, ali ne skroz. I tu ćete videti problem, ali moraćete da dublje zakopate da biste došlo do osećanja i prihvatili osetljivog partnera. Jednostavno neko voli razumom, neko srcem. Nađite srce, jer razum kod vas prednjači uvek.

Vaga – Energija će vam biti jaka, ali će vas voditi ka haosu. Pravićete, ili ćete se naći usred drama. Sa jedne strane će vas situacije usporavati, sa druge strane će vam davati gas. Teško ćete uspevati da nađete mir, i sa sobom i sa okolinom. A posebno u ljubavnom životu. Varnice će sevati na sve strane, ali ćete se osećati živima. Svađe, pomirenja, raskidanja i strast, obeležiće ovu nedelju.

Škorpija –Teško ćete se susretati sa realnošću, biće vam lakše i lepše da lelujate u mašti. U slobodno vreme to je vaša volja, potreba i strast, ali u poslu budite uporni, jer ćete imati problema, posebno sa nadređenima, i vaša prisutnost je neophodna. Maštarenje će vam samo pomagati da lakše prevazilazite obaveze koje ćete imati. Pošto ćete biti nerealni, mašta će samo to i ostati.

Strelac –Bićete malo zbunjeni nekim dešavanjima. Ne volite, i ne snalazite se u muljanju. Ipak, kako dani teku sve će se otkrivati, posatajati jasno i to će vam davati nemerljivu energiju.  U čistim situacijama, kakve će biti kasnije bićete svoji na svome i dani će vam teći lagano. U poslu ćete biti nagrađeni, kao i u ljubavi, uzvraćenom ljubavlju.

Jarac –Nedelja pred vama doneće vam vožnju u pokvarenom automobilu. Čas će juriti, kočnica neće raditi, a onda će se odjednom zaustavljati i neće hteti da krene. Takvi ćete biti i vi. Čas u jurišu, čas nepomerljivi. Sredine neće biti. Živci će vam raditi, nesanica postati deo noći, a ništa se neće radikalno promeniti. Nemiru vama i oko vas.

Vodolija –Dobra komunikacija, međuljudski odnosi, reči uopšte učiniće da vam ova nedelja bude jedna od lakših. Isto tako u emotivnom odnosu, sve u čemu se ne vraćate unazad biće savršeno. Ukoliko se vraćate rečima ili delima na prošlo vreme, vi ćete biti povređeni, i nećete postići ništa. Idite unapred u svakom danu, u svemu i biće vam odlična nedelja.

Ribe –Sunce je u vašem znaku, vladar Jupiter u trigonskom, vodenom znaku Škoprija. To vam daje veliku prednost za uspešnost dana pred vama. Mars u Strelcu će vam seći planove, a vi se borite da svoju budućnost, jer i dalje imate s čime. Ljubav vam baš nije naklonjena, strast jeste, a i to je vrsta ljubavi.

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: