RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 5.2. do 12.2. 2018.

dreams_small

 

Ovan – Mars u Strelcu vas i dalje stimuliše da uradite sve što ste naumili. Tri planete u Vodoliji pomažu tome. Sem nauma, tu je i ljubav koja će vas podsticati, strast, dobri ljudi, prijatelji. Ono što je važno, jer vas Saturn u Jarcu ne gleda baš prijateljski, jeste da budete odgovorni, dosledni i tačni. Onda nećete imati ni jedan problem.

Bik – Vama predstoji nedelja u kojoj ćete se boriti sa sobom, ljudima i sopstvenim strastima. Neće vam biti problem da idete napred, iako ćete imati prepreke. One su vam u stvari stimulans, i daće da vam proradi vaš pozitivni inat. Finasijski i materijalno ćete dobro stajati, a probleme ćete rešavati u hodu. Sa sobom će vam biti najteže izaći na kraj, u suštini tokom ovih dana.

Blizanci – U poslovnom svetu će sve početi lepo, lagano, a onda će sve pretvarati u haos. Snalazićete se vi, vaš mozak radi brže nego pet nečijih, ali se spremite da neće sve ići lagano, iako će tako delovati. Nećete biti na gubitku, i to je važno. U ljubavnom i socijalnom životu ćete nalaziti mir. Pod uslovom da vi ne napravite nemir, druga strana neće. A vama ko zna šta može da padne na pamet.

Rak – Većina situacija, i stvari vam neće biti jasne. Opet to vam neće naškoditi, jer će vas voditi strast. Prijaće vam to intimno davanje i uzimanje. I treba da živite za te trenutke, život je ionako previše komplikovan. Sve nejasnoće se same raščivijati, sačekajte da se to desi, a vi uživajte u ljubavi. Ljubav ne sme da čeka, a sve ostalo biće kako mora biti.

Lav – Većina ljudi, situacija i dešavanja će biti u suprotnosti od vas, i vaših uverenja. Tako treba da bude. Učićete jedni od drugih. Uz rasprave, konstruktivne razgovore, pa i nerviranja. Tako ćete jedino i doneti važne odluke. U intimnom životu ćete imati strast i ljubav, i to je važno. Sve ostalo prolazi, ovako ili onako, ljubav jedino i treba da ostane.

Devica – Itraživaćete kao detektiv, u poslu, ljubavi, vezi i svemu što se bude dešavalo. Neće vam prijati sve spoznaje, ali vi ne biste bili vi, da to ne radite. Generalno će vam se dopasti mnogo toga u šta ste sumnjali, a ispašće da ste u krivu. Ovo što vam ne bude prijalo, prekinuće se. I to isto je trebalo tako da bude. Razlog za nezadovoljstvo, u suštini ne bi trebalo da imate, samo razočaranje u nekoga ili nešto.

Vaga –  Najveći deo vas će želeti, i biće u paru. Ljubav će se lepiti za vas. Ipak, jedan deo će želeti samoću. Potrebno je da sa sobom imate pošten razgovor i dogovor, šta u stvari hoćete. To ne može odlučiti onaj ko je prekoputa vas. Dobra vam je nedelje za posao i sticanje materijalnih vrednosti.

Škorpija –Jupiter vam i dalje daje optimizam, ali Mars u Strelcu ga seje na više strana. Vreme je da se posvetite svom unutrašnjem biću, jer spoljašnje okolnostii ljudi vas odvalače od sopstvene suštine. Ljubav vam nije naklonjena, komunikacija takođe. Posvetite se sebi i hranite ličnu glad za duhovnošću, i miru u sebi.

Strelac –Mars je u vašem znaku, Jupiter iza, što je idealno da uradite ono što ste do sada želeli, a niste smeli ili hteli. Većina planeta je na vašoj strani, prepreka nema, krenite u akciju. Ljubav vas voli, strast prati, dobri ljudi, kvalitetni razgovori. Sve vam ide na ruku, a vi odlučite šta je to što vama sada najviše treba i to uradite.

Jarac –Saturn, vaš vladar je kod vas. Imate mogućnost da prođete teško, ako ne slušate i ne radite kako vam vladar kaže. Ili da prođete dobro, ako ste dobar đak, slušate na času, učite i polažete sve ispite. Onda ćete biti nagrađeni. Birajte, ili ćete biti izabrani.

Vodolija –Kroz ljude, situacije, razgovore, postajaćete svesni svog samopouzdanja i snage. Moći ćete, tokom ove nedelje sve da uradite  sve što poželite, ukoliko ne pokleknete skrivenim strastima, tajnama i nečem nedozvoljenim. Sva ostala vrata će vam biti otvorena, bela, čista i vaša.

Ribe –Jupiter vas gura, podržava, daje, Mars otežava. Opadaće vam energija, ali ne bi trebalo da vas dugo drži obeshrabrenost. Prijatelji će vam biti tu, kao podrška, uzdanica i sve što vam treba. Ne zatvarajte se u sebe, idite napred, jer ipak imate podršku svog vladara u Škopriji.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: