RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 29.1. do 5.2.2018.

november-2017-horoscope-your-november-2017-horoscope

 

Ovan – Mars u Strelcu će vam dati ubraznje, i završavaćete sve ono što je do sada išlo sporije. Dobra komunikacija će vam otvarati sva vrata. Razumećete sebe, razumeće vas ljudi, a najviše ljubav. Složile su vam se sve planete po dobrom, sem Saturna koji će vam nameštati spoljašnje okolnosti, i nešto što ćete morati, a ne hteti da uradite. Biće razloga i za to, a vi ćete to uraditi savršeno. Samo probajte da se ne nervirate.

Bik – Venera u Vodoliji, kao vaš vladar neće vam prijati, kao ni Merkur i Sunce u istom znaku, a tu je i Jupiter u Škopriji koji vam je u opozicji. Teška nedelja je pred vama. Ljubav će vam se otimati, tražiće slobodu, nećete moći da razgovarate normalno, ni u ljubavi a ni sa okolinom. Sve i svi će vam biti daleko i nerviraće vas. Opet, sve to neće uticati na kvalitet vašeg posla, kao i na materijanu zaradu. A sve ovo ide i prolazi.

Blizanci – Većina planeta su na vašoj strani, počev od Merkura u Vodoliji, Venere i Sunca u istom znaku. Vazdušni brat, koji vas razume, podržava i daje ideje. Jedino Mars u Strelcu može da vam pokvari ili posao, ili partnerski odnos. Ne bi trebalo, jer ćete razumeti ljude oko sebe, razumećete i ljubav, i partnera. Ali ne znam da li će oni svi vas. Tu možda dođe do klinča, a opet iskren razgovor bi trebalo da sve to reši.

Rak – Osećanja su vam prenaglašena, prema svemu. Neko vas je učinio preemotivnima, što je dobro u emotivnom odnosu. Nije dobro u poslu, i tu zaista budite orezni. Posao i osećanja ne smeju da postoje. Ako je on vaš kolega, onda se pazite oboje, da ne bi bilo problema. Posebno, ako je tajna veza. Sklonost ka širenju ljubavi vas drži i držaće, uživajte u tome, ali van posla. Posao, zaista morate ozbiljno da shvatite da ne biste ostali bez njega.

Lav – Pred vama je nedelja izazova. Sve će biti crno ili belo. Nećete moći da dodajete boje. Moraćete da odaberet crnu ili belu, i ostanete dosledni tom izboru. Iako će vas sve vreme čakati i ona druga. Ovo vam je i za posao, i za ljubav. Neko iz prošlosti će vam doneti nešto dobro, vest, sećanje, novac i to će vam ulepšati nedelju. Moguć je put, kao i dobra saradnja sa inostranstvom i polaganje ispita. A za ostalo, birajte boju.

Devica – Sa Merkurom u Vodoliji, se ne razumete ništa. Ali to neće smetati da obavljate i nerazumne stvari. Ne računajte da će se planovi poštovati, da će ih uopšte biti. Ići će vam dan za danom, a vi se snalazite u njima Umete vi to sa vašom inteligencijom. U ljubavi će biti ista priča, nepredvidivost, ali slatka jer će postojati iznenađenja. U porodici, i sa delom prošlosti će vam ići onako kako ste isplanirali.

Vaga – Tri planete u Vodoliji, među njima i vaš vladar Venera obećavaju dobru nedelju. Mars u Strelcu će vam takođe davati dovoljno energije da uradite ono morate i želite. Komunikacija će vam teći lako, ljubav puna ideja i strasti. Jedino vam Saturn u Jarcu iz polja prošlosti i porodice, može doneti prepreke, ili strahove. Snage, i razuma ćete imati, oduprite se svemu što krene da vam upropasti lepu nedelju pred vama.

Škorpija – Jupiter je i dalje u vašem znaku, a vladar Mars je u Strelcu, sa kojim nemate ništa zajedničko. Ovo govori da ćete rasipati snagu na više strana, i ništa nećete pametno uraditi. Nadam se da nećete ni glupo, jer će vas izazivati tri planete u Vodoliji, sa kojima ste u kvadratu. Vi ste za strast, emotivnu dramu, Vodolija za slobodu i mir. Zajedničkog nema, sem u prihvatanju, a to je teško jer su oba znaka fiksna, da ne kažem tvrdoglava.

Strelac – Mars je u vašem znaku, a Jupiter iza leđa, kao vaš vladar. Ovo znači da ćete moći da uradite nešto što ranije niste smeli, ili znali da uopšte to želite. Imate podršku od tri planete u Vodoliji, koje će se boriti sa Jupiterom, koji će ipak hteti da ostane po strani. Nedelja, u kojoj treba da pobedite svoje nedoumice, izađete iz mraka i uradite ono što predugo želite, a skrivate to od sebe i sveta. Samo hrabro napred!

Jarac – Tražićete prečice da biste stigli do cilja, ali će vas Saturn u Jarcu vraćati na pravi put. Postanite svesni, da lakog puta nema. Gazite prošlost, kopajte budućnost. Vrednovaće se samo trud i znoj. U ovoj nedelji će vas prijatelji povući u laganu šetnju, kroz avanturu kako biste stigli do cilja. Vratićete se sami. U ljubavi, takođe, samo doslednost, vaša ili partnerova, ostaće i opstaće. Ostale ne.

Vodolija – Tri planete su u vašem znaku, što vam daje prednost u odnosu na ostale znakove. Vaše ideje će doći do izražaja, pričaćete sa ljudima lako. U ljubavi će vas iznenaditi sopstvena strast. Bićete sami sebi drugačiji, a opet nećete odstupiti od sebe. Pred vama je dobra nedelja, ako je sami ne upropastite nekom suludom, neostvarljivom idejom.

Ribe – U ovoj nedelji ćete teže dolaziti do ciljeva, ali oni će vas čekati bez obzira na težinu. Dobre prilike su i dalje kod vas, samo će put do realizacije biti teži. Trebalo bi da ih savladate, jer u odnosu na prethodne tri godine, ovo pred vama će biti smešno. Ne povlačite se pred prvom preprekom, pod izgovorom da vam ne ide. To je iskušavanje vaše odlučnosti.

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: