RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 22.1. do 29.1. 2018.

radar-online-horoscope-pp

 

Ovan – Od kraja nedelje kreće ubrzanje za vas. Spremite se u niski start i jurišajte, jer vas ništa neće zaustaviti. A do tada smislite plan. Neće vam biti lako, jer ćete teže ostvarivati saradnju, ali ne i nemoguće. U ljubavi će sve ići onako kako želite, tako da u tom delu života uživajte od početka do kraja nedelje,  pa i dalje. Tek dolaze bolji dani.

Bik – Venera, vaš vladar je u Vodoliji, kvadratnom znaku. Nećete se najbolje razumeti, ratovaćete, boriti se  za ljubav, prestiž i kraj je neizvestan. Tvrdoglavi ste oboje. Komunikacija vas može spasavati, ako uspete bez besa i optužbi da razgovarate. Ista ta komunikacija će vam doneti dobre poslovne prilike, posao uopšteno će vam teći dobro i po tom pitanju, kao i sa finasijama neće biti problema.

Blizanci – Merkur u Jarcu vam baš ne odgovara. Ali samo iz razloga što su ozbiljne priče u pitanju. Nema šale, vrdanja, izvlačenja. Svaki dogovor mora biti ispoštovan, sve završeno i sve na vreme. Možete vi to kad hoćete. Ljubav će vas voleti, biti uz vas, puniti vam baterije i tu možete da budete ono što jeste. Veseli i vetropirasti. U ostalim segmentima života, ozbiljnost će biti na delu.

Rak – Ljubav će vas ispunjavati, kao osećanje, kao strast, ali razgovori će vam teći teško. To mogu biti nesuglasice oko budućnosti, braka, ozbiljnosti koja isključuje maštarenje. Ne znam koliko ćete moći da prezupčite sebe, i date se nečemu što isključuje vaše snove. Sigurnost ćete imati, to je sigurno. Ostalo, sami odlučite. U poslu ćete imati više ponuda, birajte najsigurniju, a ne najbolju.

Lav – Deo prošlosti ili neko iz porodice će vas vući na jednu stranu, posao i ljubav na drugu. Tačnije , bićete razbacani na tri strane. Ništa od toga neće biti strašno, sem dela sa prošlošću ili porodicom, tu ćete morati da postavite granicu i rešite problem. U poslu ćete imati previše obaveza, ali vam neće teško pasti. Ljubav će počinjati da se buni jer vas malo ima kod nje, a više na drugi stanama. Moraćete da se rastegnete da biste sve stigli.

Devica – Pred vama je i dalje, uglavnom dobra nedelja. Dobra komunikacija će vam završavati veći deo posla. Organizacija će vam biti odlična. Materijalnim, praktičnim i finasijskim delom ćete biti zadovoljni. U emotivnom životu će postojati nešto drugačije nego što ste navikli. To ne znači loše, već da treba da se prilagodite dragom biću i to je sve. Prilagođava se i ono vama.

Vaga – Venera u Vodoliji, vaš vladar ulazi vam u peto polje, gde je ljubav i uživanje. Kreće za vas period u kom ćete uživati u spajanju sa drugom osobom. Neće sve teći kao med i mleko, jer će vam u početku razgovori i dogovori ići malo teže, ali to je ništa u odnosu na osećanja koja ćete dobiti. Svađice i slatka pomirenja, da bi posle sve išlo kako treba. Vrsta privikavanja. U poslovnom svetu ćete imati probleme sa nalogodavcima, ali nisu nerešivi. Samo budite skoncetrisani na rad i sve će se rešiti.

Škorpija – Većina planeta je na vašoj strani. Mogućnosti su vam velike i sve je pitanje vaše odluke, morala i praktičnosti. Mudrost će biti neophodna, da ne biste upali u problem iz prošlosti, ka kom će vas vući stariji ljudi. Neka vam reči budu odmerene, argumentovane, tihe, oštre ali sa osmehom na licu. Za ljubav ćete se boriti, ako želite, jer će vas nervirati okolnosti koje je prate. Znači, sudbina je u vašim rukama za sve segmente života. Igrajte pametno i u svoju korist, jer neće to niko drugo do vas.

Strelac – Vladar, Jupiter u Škorpiji vam je iza leđa, u dvanaestoj kući. Kopaće nešto što ni sami ne znate šta je. Osećanja skrivena, bilo da je ljubav prema nekome, tajna, bes, okasnelo razočaranje… Osvešćivanje nesvesnog vam sleduje, što je uvek isceliteljsko i bogato. Kroz to ćete se olakšati, spoznati sebe kroz bol i smejati se sutrašnjici jer vas neće moći iznenaditi. Krakem nedelje ćete krenuti da rešavate ono što vas je dugooo kočilo.

Jarac – Nedelja pred vama će vam doneti osećaj kao da ste svoji na svome. Biće teško, biće zastoja pa pokreta. Biće dogovora, odluka, akcija, podizanje poslovnih uspeha na najviši nivo. Navikli ste da vam ništa ne pada sa neba, tako da neće ni ovo. Ljubav će jedino biti drugačija. Vama nepoznata, a opet prijaće vam sva ta neobičnost. Strast će pobeđivati u svemu, i pustite da vas vodi svim putevima.

Vodolija – Venera je u vašem znaku, što govori da ćete privlačiti pozitivne ljude, ljubav i prijateljstva. Društveni i ljubavni život će vam se razvijati u pozitivnom pravcu. Naravno, ukoliko vi to dozvolite. Postoji mogućnost da neki neće želeti da vide nikoga, i da će im ova nedelja prijati da samuju. Što je u redu. Treba poštovati sebe. Posao će vam ići kao i do sada, bez većih oscilacija na bilo koju stranu. Odlična nedelja za polaganje ispita bilo koje vrste, i za ugovaranje onoga što vam treba.

Ribe – Jupiter, vaš vladar zajedno sa Marsom u Škorpiji, trigonskom sestrom i dalje vam daje povoljne prilike za poboljšanje u životu. Na vama je, ili da ih prepoznate, ili potražite preko prijatelja. Šanse su tu, oko vas. Omanuti ne možete, sem ako sedite i čekate da se desi čudo. Neće. Morate sami da se pokrenete, a onda će sve teći onako kako treba.  Ovo vam je zadnja nedelja sa ovoliko mogućnosti, iskoristite je!

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: