RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 15.1. do 22.1. 2018.

Sagittarius-Natal-Chart-by-Mystick-Physick-3-300x300

 

Ovan – Ovo je nedelja u kojoj ćete imati dosta problema, stepenika koji će vas saplesti, ali i voditi na gore. Penjite se, padajte, ustajte i nastavite. Morate imati plan za sve, jer u suprotnom nećete ništa uraditi. Vozićete se kao na pokretnim stepenicama i nećete stići do cilja. U ljubavi vas očekuje nerazumevanje, svađanje i na kraju strastveno mirenje.

Bik – U poslu, svakodnevici, materijalnim i praktičnim stvarima, sve je na vašoj strani. Moći ćete da napravite plan, realizujete ga i budete zadovoljni. Finansije će vam ići od ruke. U ljubavnom životu već nije tako. Tu vam ni jedan plan neće proći. Smetaće vam mračna strana partnera, potreba za dramatičnošću, eksplozivnošću, i sve ono što je u neskladu sa vašom hedonističkom prirodom. To ne znači da ljubav ne postoji, nego da je naišao takav period. Budite samo praktični i pustite ga ako vas tog dana ne želi. Tako mu  je došlo i to nema veze sa vama.

Blizanci – Dešavaće vam se ozbiljne situacije, ljudi, poslovi. Mesta za opuštanje neće biti, prijaće vam jer ćete znati na čemu ste. Završavaćete poslove lako, sa ozbiljnim ljudima. Rokovi će biti ispoštovani i razloga za brigu neće biti. U ljubavnom odnosu vas takođe očekuje izvesnost, bez iskakanja iz šina. U svemu tome će vam nedostajati malo lucidnosti. Unesite je, niko vam to neće braniti u privatnom delu životu, i uživajte u sigurnostima koje će vas očekivati.

Rak – Građenje karijere, sutrašnjice, ozbiljnost, bez mrve mašte vas očekuje. Neće vam to biti problem, ali će vam nedostajati topline u razgovorima, imaćete osećaj kao da se dogovarate i radite sa robotom. Ostavite vaš osećaj, poslovi će biti sigurni i stabilni i to je jedino važno. Osećanjima i toplini tu i ne treba da je mesto. U ljubavnom odnosu će vam smetati odmerenost partnera, vrsta hladnoće, ali to će biti samo njegov štit. Straha od povređivanja. Polako otapajte tu santu leda, ispod je vatra, ljubav i strast. Samo pažljivo rukujte i dobićete nešto nezaboravno. Ne tražite i ne čačkajte ništa na silu. Ljubavlju topite strah.

Lav – U poslovnom svetu, od vas će se očekivati ozbiljnost, naporan rad, ali i nagrada za sve to. Ne namećite stavove, pustite da vam se naredi i radite kako vam je rečeno. Imaćete manje odgovornosti, a više dobiti od svega toga. Kako statusa, tako i finansije. Očekuje vas dosadan posao, ali izuzetno siguran i vredan. U ljubavi ćete imati osećaj da ste upali u rutinu. Strast će jedino ostati ista, a ostalo će vam postajati dosadno. Menjajte nešto, smišljajte akcije, dajte impuls i dobićete pozitivnu povratnu informaciju.

Devica – Zemlljani trigon koji imate sa četiri planete u Jarcu, daće vam sigurnu, stabilnu i plodonosnu nedelju. Praktične i materijalne stvari će vam ići od ruke, posao takođe. Ovo je odlična nedelja kao odskočna daska za vaš bolji položaj u društvu, firmi i u finansijama. U ljubavnom životu vas, takođe očekuje jedna dobra nedelja u kojoj će biti strasti, ali i praktičnih dogovora o zajedničkoj budućnosti. Sve to je praktično, a dogovori će vam ići lako, biće uspešno.

Vaga – Od sredine nedelje, Venera će preći u znak Vodolije i osetićete olakšanje, bar u emotivnom smislu. Samim tim će vam biti lakše da se nosite sa ostalim problemima, kojih će biti. Komunikacija će vam biti otežana, a samim tim će se sve u čemu se koristi govor doneće konfilkte i probleme. Ništa od toga nije nerešivo, ali će vam oduzimati energiju. Balans je tu, jer će osećanja i intimni život polako doći na svoje. Tu nalazite mir, i ostalo će vam biti lakše.

Škorpija – Kod vas i dalje traje povoljan period, za sve što poželite da uradite. Od sredine nedelje ćete jedino osetiti emotivni nemir. Neko će se potruditi da vas uznemiri. Nekima će to prijati, nekima neće. Pošto će vam komunikacija biti dobra, sklad sa sobom i mislima, učinite ono što mislite, a ne osećate. Osećanja će vas povući ka strasti, a ona vas nikad ne odvede na pravi put. Mozak neka vas vodi svuda u ovoj nedelji, a energija će to sa zadovoljstvom ispratiti.

Strelac – Praktične stvari, posao, finasije, obaveze oduzimaće vam većinu vremena tokom nedelje. Prijatelji će vam biti od velike pomoći, kao i porodica. Biće to sve pomalo ozbiljno i preoštro za vas, jer nećete moći ništa da pomerite u obavezama. Ali bićete na kraju zadovoljni urađenim. Premor će vas stizati, zato pokušajte što bolje da se organizujete da bi vam ostalo vremena za sve. Ljubav će tek početi da se otvara prema vama, dajte joj znak da može skroz da vam se približi.

Jarac – Vama je Saturn seo kod vas. Oseća se dobro jer je u svojoj kući. Gazda. Znate šta vam je činiti. Slušajte ga, čujte ga pazite ga se. Kao kod oca. Ako ga slušate biće sve u redu, ako ne slušate dobićete zabrane izlaska, džeparac, ćušku. Besnećete, ali biće vam džabe. Sve može, ako tata odobri, to vam je to ukratko. Gazda, direkor, šef. Pravila se moraju poštovati i to je to.

Vodolija – U vama se bore osećanja i razum. Trenutno preovlađuje mozak, i to je dobro, jer preko njega se kod vas i stiže do srca. Pustite da se polako reči spuštaju do vašeg srca, a već od sredine nedelje ćete imati neki odgovor u sebi. Da li ćete ga primeniti, ili ćete čekati još neki znak, na vama je. Posao i finasije će biti nepromenjeni, sve ide u pravcu koji vam daje sigurnost. Dajte se tome i obezbedite samostalnu budućnost.

Ribe – Vama su sva vrata otvorena. Neka širom, neka malo, a neka samo otključana. Pokušajte da na osnovu iskustva i razuma uđete tamo gde vam je najsigurnije. Tamo gde ćete ostati, i tamo odakle nećete poželeti da izađete. Ne birajte samo srcem, vreme je da postupite zrelo. Birajte mudro i pametno. Dobitne karte su kod vas, a na vama je kako ćete odigrati igru!

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

 

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: