RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 8.1. do 15.1.2018.

25158256_957979317686824_3860144046262874677_n

 

Ovan – Srce će početi da se okreće, kao točak na bicikli. Ali na uzbrdici. Testiraće se vaša ljubav, izdržljivost prihvatanja različitosti, strast. Ne treba da brzate, preznojavate se, ali dajte mamksimum svog srca i dobićete isto zauzvrat. Nedelja reciprociteta u svim segmentima života. Koliko se date, ili koliko date, toliko ćete i dobiti. Samo, nemojte biti subjektivni i da vaše merilo vrednosti jedino bude relevantno. Objektivnost je na delu.

Bik – Očekuje vas uspeh u svim praktičnim i materijalnim stvarima. Razočaranje u vašu maštu, zamisli i nerealnost. Radite, zarađujte novac, dogovarajte se, ugovarajte, neka vam to bude pokazatelj kako sve što je realno teče kao reka. Tako treba da bude i u emotivnom i intimnom životu.  Nadanja i snove, ostavite za neki drugi put. Gradite sebe i svoju budućnost na zemljanim temeljima, čvrstim materijalom i trajaće zauvek .

Blizanci – Od sredine nedelje počeće da popušta tenzija u vama, i oko vas. Realne i praktične stvari će se slagati kao cigle za izgradnju kuće. Biće vam čudan red koji će se stvarati oko vas, tražićete pozadinu, ali neće je biti. Mir se useljava kod vas, a vi se potrudite da tako ostane. Ne izmišljajte nemire, jer ne postoje. Uživajte i ređajte polako cigle života i budućnosti.

Rak – Odluke koje donesete u ovoj nedelji biće jako važne. Imaćete problem jer ćete morati da birate između osećanja i praktičnih stvari. Bukvalno će biti crno ili belo. Osećanja, naravno će vas vući, kao i strast, mašta, nadanja, snovi, ali bojim se da vam takve odluke neće biti pametne. Astrološki savet vam je da slušate razum, a vi radite kako hoćete.  Budućnost je u pitanju, prestanite da maštate.

Lav – Imaćete dosta obaveza i posla. Ne žalite se zbog toga, jer će sve biti stabilno, dugotrajno i vredno. Dajte sebe maksimalno poslu, u ovim danima, ali nađite i vremena za odmor. Organizam vam se može pobuniti i razboleti. Odlična nedelja za polaganje ispita bilo koje vrste, kao i za saradnju sa inostranstvom. U ljubavi vas očekuje „sve po starom“.

Devica – Pokušavam da pronađem nešto loše, da vas upozorim u ovoj nedelji. Ali nema. Planete su na vašoj strani. Radite šta želite, budite ono što jeste, volite, dozvolite da budete voljeni. Ostvarujte svoje planove, kako na poslovnom, tako i u privatnom životu i uživajte!

Vaga – Venera i Saturn u Jarcu, tražiće od vas tačnost, doslednost i vaš šarm, ako je bez pokrića neće proći. Praktična ljubav, sa delima, praktični odnosi u okolini, posao koji vodi ka sigurnoj zaradi. Sve to vas očekuje, ukoliko ste sigurni u sebe, stabilni i ako su vam namere ozbiljne. Sve što ’samo liči’, na to, ostaće tamo gde je i bilo. Sve što je na klackalici, ove dve planete kao vaši vladari, neće dati da prođu.

Škorpija –Mars i Jupiter su i dalje u vašem znaku, daju vam šanse više nego ostalim znacima. Imate podršku i od Venere, pa i Saturna i Sunca u Jarcu, a od sredine nedelje i od Merkura. Sve planete su na vašoj strani, buditi i vi na svojoj strani. Ostvarujte svoje snove na praktičan način. Zarađujte novac, volite onog ko vas voli i želi. Ovo su dani zidanja sigurne budućnosti. Iskoristite to!

Strelac –Oporavljajte se polako od loših godina, koje su za vama. Pričajte sa ljudima, širite prijateljstva, otvarajte se ponovo. Potrebe za strahom više nema. Komunikacija će vam biti dobra, ljudima ćete prijati. Ljubav će vam delovati hladno, ali zagrebite mali ispod površine, otkravite je. Posao će vam krenuti, ako ste napravili stabilnu podlogu. Ako niste, krenite polako da je pravite.

Jarac –Četiri planete su u vašem znaku, što vam daje preduslov da se osećate, kao svoji na svome. Vaša mašta postaje stvarnost. Doslednost, a ne inat, daće vam zadovoljstvo kakvom težite. Ambicija će vam pomoći da ostvarite sve planove koje ste zamislili. Ako vas mrzi, to je onda vaš problem. Ljubav je, takođe kod vas. Uzmite je ili ostavite.

Vodolija –Prijateljstvo će biti na ispitu. Neki će ga učvrstiti, zbog nečega, a neki će se razići zbog izdaje. Nešto od toga će uticati na vaš tok budućnosti. Iskustvo ćete svakako dobiti, i naučiti da vam nije svako prijatelj. To je retkost, blagoslovena retkost. Poslovni život će vam stabilan, ljubavni preti da pređe u prijateljski, ako ne podgrejete strast.

Ribe – Strast će vas voditi, a krajem nedelje će se raspetljati ono što se unazad par godina spetljalo. Saznaćete istinu, nju ste tražili. Nekome će prijati, nekome ne. Svakako ćete biti na čistom. Sve što se u ovoj nedelji bude desilo, biće jako važno sa vašu budućnost. Poslovnu ili intimnu. Zato budite mudri i praktični, ne verujte u snove, već u stvarnost.

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: