RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 18.12. do 25.12.2017.

zodiac3

Ovan – Četiri planete su na vašoj strani, što je više nego dovoljno da nedelja pred vama bude dobra. Imaćete manjih zastoja u poslu, ali ne i nerešivih. Malo švrljanje u prošlost, i dosta ljubavi. Nije za bacanje, i u suštini šta god bude malo sporije, imaće razloga za to, a u ljubavi i strasti očekuje vas ubrzanje. Uživajte u tome.

Bik – Komunikacija će vam biti osrednja, čak će dosta njih u vama izazivati neobjašnjiv bes. Nešto nosite u sebi, nezadovoljstvo kom je uzrok emotivna drama. Ona je u vama. Realno nije tako strašna, koliko ćete je vi veličati. Razgovarajte sa prijateljima, oni su objektivni i videće bolje od vas šta vas to toliko muči. Uvukli ste sebe u nešto što je nerealno, i otud bes prema celom svetu. Pokušajte da budete realni i praktični, kao što u suštini i jeste.

Blizanci – Koliko god vam okolina, saradnici, partner išli na živce, učićete nešto iz tog nerviranja. Postojaće razlog zašto ste u rebusu, zašto ste nervozni i zašto ne možete da se složite sa ljudima oko vas. Na vama je da se duboko zamislite, nađete grešku u sebi, i ispravite je. Matematički je nemoguće da su svi okolo pogrešni, a vi ispravni. Vidite gde grešite, zbog sebe, zbog budućnosti, ne zbog trenutnih okolnosti.

Rak – Svakodnevne, dosadne obaveze oduzimaće vam vreme, ali ne i energiju. Ona će ostati pozitivna, jer ćete imati sklad u sebi. Povremeno vas može cimnuti za rukav, neko ili nešto iz prošlosti, a vi to otresite ako vam ne odgovara. Ako vam odgovara, eto još hrane za dušu. Obratite pažnju na zdravlje, bilo koji simptom ne prihvatajte olako. Idite kod lekara, nemojte se samolečiti ili čekati da samo prođe. Neće ništa biti bolje samo od sebe.

Lav – Ljubavni život će vam se rasplinuti, uzeti pod svoje i to će vam biti okrilje. Osećanja će činiti da se osećate lepo, ispunjeno i biće vam tako lakše da se suočite sa stvarima iz prošlosti ili porodice. Tu će zapinjati, najviše na emotivnoj osnovi, nečijoj drami i naturanju vam osećaja krivice. Umećete da se izborite sa time, ali će vas to koštati živaca. Ali, imaćete oazu mira i ljubavi koja će vas grliti i tešiti. Živite najzad svoj život.

Devica – Komunikacija sa bližom okolinom će biti dobra, sa ostalima loša. Posebno sa ljudima koji imaju veze sa prošlošću ili porodicom. Tu će postojati tenzije, nerazumevanje i raspodela praktičnih stvari. Nećete u ovoj nedelji ništa završiti, ali  spremite strategiju za narednu nedelju. Tada tome mora doći kraj. Budite jaki i pametni, kao što i jeste. Poslušajte savete bliskih ljudi.

Vaga – Istraživaćete po prošlosti, sebi, ljubavi, mislima kuda vas vode. Uz ljude, osećanja, razgovore, susrete na javnim mestima. Sve ćete gledati dublje, duhovnije, emotivnije, a sve je u cilju da učvrstite mišljenje i osećanje prema nekome. Najpre, prema sebi. Cilj ove nedelje će biti da pronađete deo sebe, koji već dugo tražite. Onda će sve ostalo slagati samo od sebe.

Škorpija –Mars i Jupiter su i dalje u vašem znaku, što vam daje sijaset prilika za ono što želite. Samo ne preterujte, jer Jupiter može lako da vas zavede sa propuštanjem svega i svačega. Imajte svoj unutrašnji filter mogućnosti i radite stvari za svoju budućnost. Ne osvrćite se na prošlost, sem kao iskustvo, i prepreka za vas u ovoj nedelji nema.

Strelac – Sve je kod vas. I Sunce, i Venera i retro Merkur i Saturn i vladar im u Škopriji. To sve ukazuje da će sve moći, ali ne lako. Moraćete da zakopate malo dublje, date više od sebe izunutra i da ničemu ne smete da pristupite površno. Neće postojati ni jedna situacija ’lako ćemo’. O svemu promislite, i svemu dajte vremena da se iskristališe.

Jarac –Vaše unutrašnje Ja već sve zna, i opominje vas. Oslušnite svoju podsvest, vidite znakove oko sebe, u vidu ljudi, reči, rečenica iz knjiga, filmova… Odgovori će se sami nametati. Kada to budete spoznali, putevi ka budućnosti su vam otvoreni. Uz pomoć prijatelja, rešićete sve ono što već dugo ne umete i ne možete da rešite. Rešite se, prvenstveno dela sebe, očistite se.

Vodolija –Imaćete s čim, imaćete s kim, samo odredite sebi cilj. Ne čekajte da se stvari dese, nego se sami borite za dešavanja. Prijatelji će vam biti od velike pomoći, čak i ako odlučite za pogrešno, samo se odlučite. Pokrenite se, pa makar i pogrešili. Imaćete ljubav prijatelja uz sebe, kao i ljubav drage osobe. Imati ljubav je najveće bogatstvo, iako vam to deluje idealistički, tako je.

Ribe –Situacija je slična kao i prethodne nedelje. Dve dobra se bore sa četiri loša. Verovatno osećate tu bitku u sebi, i oko sebe. Niste slabi, vladar vam je jak i udrite. Ne predajte se, borite se za sebe, ljubav, ljude koje volite, za mir. Sve što bude u cilju budućnosti, izaći će na dobro, a ako se budete borili sa prošlošću, to će biti neizvesna i verovatno nerešena borba. Na prošlost ste slabi, zato idite samo napred.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: