RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 11.12. do 18.12.2017.

zodiac_signs-t2

 

 

Ovan – Povoljna nedelja je pred vama. Ići će vam neke stvari sporije, nego što ste očekivali, i to je sve. Ostalo će vas dobro poslužiti, posebno u intimnim odnosima. Ljubav i strast će se spajati i to će vam davati pozitivnu energiju. Neki će se pomiriti sa bivšim partnerom, a neki smuvati sa nekim koga znaju odavno. Ljubav će svakako obeležiti nedelju pred vama.

Bik – Uletećete u ljubavne nemire, kroz koje ste već prošli. U stvari vam se ništa novo neće desiti, jer će sve biti već viđeno. Šta ćete da uradite, na vama je. Ovakve situacije su se dešavale, i dešavaće se. Prihvatite ili odustanite, treće opcije nema. Posao će vam ići dobro, biznis takođe i u tom segmentu života neće biti problema.

Blizanci – Pet planeta je protiv vas, ostale su neutralne. Snalazite se kako znate i umete, to vam jedino preostaje jer planetarnu podršku nemate. Ništa vam se neće desiti što već ne znate, i kroz šta niste prošli. Iskustvo imate i postupite u skladu sa njim.

Rak – Komunikacija sa ostatkom sveta će vam biti nerazumljiva, doduše i sa sobom.  To vam ne može uništiti maštu, snove i nadanja. U svom svetu nalazite ono što vam je potrebno. Mir, ljubav i sklad. Sve okolo će vam delovati kao da ste sa druge planete. Volite sebe, da bi ljubav volela vas jer ona to želi.

Lav – Nešto novo će vam odgovarati, ono što ima veze sa prošlošću ili sa porodicom, neće. Postojaće ravnoteža i to je važno. Vaš intimni život će biti dobar i to će vam davati snagu da se izborite sa avetima prošlosti. Zastoj u poslu neka vas ne brine, prolaznog je karaktera, rešiće se to uskoro. Uživajte u ljubavi, to će vam biti eliksir života u narednim danima.

Devica – Četiri planete su u ratu sa vama. I sve su se strpale u polje prošlosti, ili porodice. Borite se. Budite pronicljivi, imajte argumente i verujte u sebe. Imate tri planete koje su na vašoj strani i udrite. Pobedićete sebe, strahove, prošlost i samo je važno da ne odustajete. Ono što budete dobili nakon ovoga, biće neprocenjivo za vas.

Vaga – Prošlost vam neće smetati, doneće vam razumevanje. Prvenstveno sebe, potom situacije u kojoj se nalazite i ljubavi koju imate. Ne odupirite se ničemu što se dešava, sve će vas voditi ka spoznajma i praktičnim stvarima. Bilo dobro, ili loše, prihvatajte. Sve i svako će imati razloga što se pojavio i odigrao ulogu u vašim danima, i životu uopšte.

Škorpija –Mars, vaš vladar kao i Jupiter su u vašem znaku. Ne prave ni jedan loš aspekt sa ostalim planetama. Ukratko, sve je na vašoj strani! Ako nešto ne bude kako treba, do vas je, jer planete vam neće praviti nikakvu prepreku. Iskoristite pozitivni planetarni uticaj i uživajte u danima pred vama.

Strelac –I dalje su četiri planete u vašem znaku. Saturn i retro Merkur među njima. Pred vama je nedelja kao što je fudbalska utakmica. Šanse su uvek pola-pola. Zavisi kako odigrate meč. Niste bez mogućnosti, spremite se da dobro šutirate, primite, odbranite go i ne sudite sebi, bez obzira na rezultat. Pred vama je život i dalje.

Jarac – Imate nešto ispred, a nešto iza vas. Jedno je svetlo, drugo tama. Tama će vas u stvari voditi do svetla. Pošto ste neustrašivi, zakoračite u mrak, da biste izašli na svetlost. To vam je najbolji put, iako će vam biti lakše da idete po svetlu. Lakše, na kraju ispadne teže. Nađite sebe, svoj put, svoju dušu na tamnijem putu, koji vodi do sigurnog svetla.

Vodolija –Nešto hoćete, a nešto nećete, pa biste hteli, a možda ipak bolje ne. E tako će vam ići nedelja. Posvađani sa sobom, a onda automatski i sa pola sveta, neki sa celim. Sve imate, sve možete, ali zašto bi? Kad rešite sebe, u svojoj glavi, pokrenuće se sve. Do tada, pomoći vam nema. Sve je, ali sve do vas.

Ribe –Dve planete su na vašoj strani, četiri protiv vas, ostale nebitne. Pokušajte da bude obrnuta poslovica: Dva dobra ubiše Miloša. Borite se realno, praktično i sa strašću. Ne predajte se ničemu i nikome, imaćete sa čime da se borite. Samo ne odustajte i biće sve u redu.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: