RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 04.12. do 11.12.2017.

1483207_561404587279714_1822093536_n

Ovan – Razumećete sebe, ljude, reči, povezivaćete sve lepo, ali iz prve ćete teško uspevati bilo šta da završite. Potreban će biti trud, iskustvo i ono što vi ne znate šta je : strpljenje.  Prošlost će vas opominjati da ne pravite iste greške, kao ranije, a da li ćete je čuti, na vama je. Ljubav će vam ići dobro, strast i razumevanje će vladati, sve dok se opet prošlost ne umeša. Neće to ništa biti strašno, a vi probajte da ne reagujete burno. Džabe mi ova zadnja rečenica.

Bik – Venera, vaš vladar je u Strelcu sa kojim nemate nikakve veze, do nje  (veze), dolazite preko Jupitera, a on je u Škopriji, vašem opozitnom znaku. Sve će vam izgledati dobro, na površini. U ljubavi, svakodnevici, poslu, a čim zagrebete dublje, neće tako biti. Zato ne grebite, ne kopajte, ako ne želite istinu koja vam se uopšte neće dopasti. Budite i vi jednom površni, i uživajte bez traženja razočaranja.

Blizanci – Merkur, vaš vladar je u retro hodu i to u Strelcu, znaku koji je suprotnost vama. Opozicija. Kako sa Merkurom, tako i sa Suncem, Venerom i Saturnom u Strelcu. Vi na jednu stranu, sve ostalo na dugu. Bez sredine, bez objašenja. Rezovi i počinjanje sve ispočetka. Prespavajte ovu nedelju ako možete, ili se samo volite jer vam je Mars naklonjen i bar uživajte u spajanju sa voljenim bićem.

Rak – Ljubav će vas čas bacati u prošlost, čas u budućnost. Nekima delima, a nekima samo rečima i mislima. Javiće vam se sigurno neko iz prošlosti, i u ovoj nedelji odlučite. Ostaje uz vas, kao neodvojiva celina, ili zatvarate vrata i to zauvek. Imaćete dosta lepih životnih prilika na svim poljima. Birajte. Volja vam juče, danas ili sutra. Važno je i da imate mogućnost izbora, i da ništa nije moranje.

Lav – Većina planeta vam je u polju ljubavi, tako da će osećanja obeležiti ove dane. Lepa, naravno. Samo ne preterujte u istraživanju prošlosti, i biće sve savršeno. Ne treba da vas interesuje, ko je i zašto ostao iza vas. Ostao je, i to je dovoljno. Ne kopajte, već uživajte u sadašnjosti i gradite sutrašnjicu. U poslu će biti manjih zastoja, ali će se sve rešavati u hodu.

Devica – Planete vam nisu naklonjene, ali su one koje vas teraju na borbu. Dovoljno je da ne sumnjate u sebe i da se borite znanjem, istrajnošću i prošlošću. Ne povlačite se pred preprekama, ne dozvolite da vas ljudi unize, jer imate mnogo više intelekta nego oni. Naoštrite mozak, uključite jezik i borite se sa prošlošću, nepravdom, strahovima i sumnjama, i ljudima koji će pokušati da vas filozofijom poklope. Matematika je, ipak zakon.

Vaga – Pred vama je dobra nedelja. Razumećete se sa sobom, okolinom, pa i ljudima iz prošlosti. Dešavaće vam se situacije kroz koje ste već prošli. Iskustvo će biti jedino vredno. Trebalo bi da prepoznate, intelektualno, duhovno i emotivno, sve što će vam doći, i u skladu sa iskustvom postupite. Greške ne bi valjalo da ponovite. Planete su vam naklonjene, uzvratite im naklon.

Škorpija –Svaku zamisao, prilike koje ćete imati, proći će kroz filtere osećanja, praktičnosti, pravde, savesti. Čiste situacije, osećanja, moral će naići na otvorena vrata života. Svaka, malo zaprljana potreba, nagon, želja udariće vas po savesti, hteli ili ne. Krenite da se bavite praktičnim i materijalnim stvarima, jer je dobra nedelja za to. Pustite da se ostale životne situacije same raspetljaju.

Strelac –Četiri planete su u vašem znaku. Od toga retro Merkur i Saturn. Sve vam je tu, ali to sve čeka plan, doslednost, čišćenje prošlosti. Sve što je loše treba da odstranite, počev od ljudi, ’prijateljstava’, ljubavi i osećanja uopšte. Jednostavno je potrebno da stavite tačku na ono što vas čini da se osećate žrtvom. Emotivno i duhovno loše. Odluke sa metlom uzmite u ruke, i krenite sa čišćenjem.

Jarac –Podsvest će vam biti živa, življa od vas. Radiće sve ono što vi ne možete bez plana da uradite. Reagovaćete nagonski, spontano, bićete čudni sami sebi. A upravo takvo činjenje će vam doneti dobre stvari, ljude, jaču ljubav, nekima novu. Ako se budete pravdali sebi, ljudima, osećanjima, zakopavaćete spontanost, koju skoro nikad ne živite. Pustite je, da ona ove dane živi umesto vas.

Vodolija –Za nešto, ili za nekoga ćete morati da se vratite korak unazad, da biste dobili šansu da krenete jedan unapred. Ako se ne vratite, nećete dobiti ništa, ostaćete gde jeste. Volja je na vama. Ljubavni i seksulani život će vam biti živi, ali ćete tražiti nešto što vam, u stvari niko ne može dati. Pronađite prvo sebe, da biste znali šta tražite od ljubavi. Prošlost će vam pokazati put, ako želite da ga vidite.

Ribe –Imaćete samo jednu dobru priliku za život, za ljubav, za sve. Samo jednu, ne ispuštajte je nikako, ponoviti se neće. Ta jedna vam može osvetlati celu nedelju. Na vama je da je prepoznate, na osnovu iskustva, ili nekoga iz prošlosti. Ako je propustite, nedelja će vam biti jako teška i sve će vas vraćati tri koraka unazad, na dva napravljena unapred. Budite budni i pazite na času, jer vas životni ispit tek čeka.

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: