RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 20.11. do 27.11.2017.

weekly-horoscopes

 

Ovan – Kidaće vam se i krpiti dani, ljudi, reči, ljubav, partnerstva. Sve će biti podložno cepanju, verovatno već dovoljno istanjeno, staro i nošeno. Šivaća mašina će raditi non stop. Iskrpiće ono što je moguće zašiti, ono što nije, nemojte ni pokušavati. Kupite nove stvari, reči, ljude, dela. Vreme je za čišćenje prepunog ormara prošlosti i za slaganje novih uspomena.

Bik – Svakodnevica će vam ići od crne do pink boje, pa natrag. Bez sredine i bez drugih boja. Neke dane ćete boji vi, neke drugi ljudi, ljubav. U nekim danima će biti prisutne obe boje, u nekima će preovladavati jedna od njih. Bar vi bojite ružičasto kad god možete, smejte se, pravite svoje dane lepima. Crnim će vas prljati laži, prećutkivanja, podmetanja, ljubomora. A, vi tu nećete moći ništa. Usrećite one koje volite, neka vam to bude smisao.

Blizanci – Ljubav, nesporazumi, raskid, mirenje, svađanje, strast i sve tako u krug. Pun život, bez zatvorenog kruga, što je najvažnije. Imaćete predjelo, glavno, jelo i slatkiš. Malo li je? U svemu tome ćete učiti. O količini i redosledu reči, pribora za jelo, ljubaznosti, plaćanju računa. Sve će vam dolaziti u skoro svakom danu. Ljubav će biti tu, a za ostalo se snađite. Budite na dijeti kad god možete, prijaće vam stomaku, ljudima pa i konobarima koji vas budu služili. Čista voda, čiste reči, posebno čist obraz neka vam budu vodiči kroz dane.

Rak – Ljubav će da kuca na vaša vrata, ili ćete vi na njena, pa ćete uplašeno bežati. Od sebe, osećanja, srca, toga iza vrata. Hteli biste da se uhvatite za kvaku, ali da kad uđete, da vam cipele ostanu na otiraču. Da u brzini izslaska, obujete cupele i stčrite niz stepenice prošlosti.Dokle god ne budete sigurni u sebe, ne idite na ta vrata. Sedite i čakajte da dođu kod vas. Sedite u prošlosti, ne mrdajte jer je tu sigurno, iako vas žulja stražnjica od sedenja. Sada ozbiljno. Onda kada budete sigurni u sebe, idite, otvoriće vam se vrata ljubavi, i ući ćete u novi život. Volećete opet i bićete voljeni. Obujte cipele budućnosti kada budete spremni. Ne igrajte ni sa sobom, ni sa ljubavlju, da ne izgubi strpljenje i ode.

Lav – Vama ljubav priča, šapuče vuče ka sebi. Odoleti joj ne možete, a i ne treba. Dajte joj se, jer vas želi cele. Pustite da vas vodi, ne morate vi uvek biti vođa. Postojaće sitnice koje će vam smetati, ali bi me čudilo da ne postoje jer ih vi tražite i kad ste slepi. Pustite sitnice, krupnica je srce, a ono vam se daje. Posao će vam takođe ići dobro, sa inostrasntvom posebno. I vi ćete da upadate u krizu jer ste srećni, a niste navikli da vam je tu na tacni. Jeste. Ne dirajte tacnu i uživajte!

Devica – Prošlost će da vas uhvati, vuče za rukav, para džemper jer želi da ostane kod vas. Pustite je neka para vunicu, vi nastavite dalje ka budućnosti. Kupićete novi džemper, a prošlost će ostati praznih džepova i odšetaće kod nekog drugog. Porodica će vam takođe praviti problem, tu će već biti teško da odete, jer je ona najveći izazov, ljubav i potreba. Budite uz njih dok im trebate. Ljubav će vas vući unapred, posao će vam ići dobro, iako se nećete razumeti sa kolegama, ali to neće dovesti do zastoja. Volite sebe, ljubav i sve će vam biti lakše.

Vaga – Mars je kod vas pa vas ubrzava, ostavlja vam malo vremena za ogledalo i hedonizan. Vuče vas da radite, zaradite novac, gura vas da požurite i dobijete parnicu, zakon, i da nakon toga legnete uz čašu vina i uživate. Dakle, dajte sve od sebe, pokrenite se i krenite. Zarađujte novac, radite, budite brzi, efikasni i kupujte samopuzdanje, mir, slobodu. Ljubav vas stiže, tu je iza vas, sačekaće da završite sve što morate, pa će vas ščepati i ugušiti osećanjima.

Škorpija – Želećete slobodu, a neslobodni ste u glavi i srcu. Dobićete je kada oslobodite sebe, jer to niko ne može uraditi sem vas, ako to stvarno želite. Dobićete pravdu kojoj težite, zakone koje tražite, dobićete više nego što tražite, ali prvo nađite sebe. Imaćete priliku da se prepoznate, vidite kroz ljude, ljubav. A to je sloboda koju želite. Oslobađajte sebe, da biste dobili slobodu u sebi, jer vam ona treba a ne okovi . Sloboda u sebi je najveće ljudsko bogatstvo.

Strelac – Sve je lakše uz prijatelje, ponovo ćete to spoznati. Biće uz vas da vam pomognu da gurate stenu, koja se pokrenula da otpadne od vas. Ljubav će vam takođe pomoći, partner, brat, sestra, zakon gde treba da se sve lagano otcepljuje od vas. Nije lako, i ne može biti lako, ali niste i nećete biti sami. Lavina se pokreće, osetićete potrese, ali povratka nema. Budite hrabri i verujte ljudima koji vas vole, i koje vi volite. Odroni kreću, i nakon toga ćete disati slobodno.

Jarac – Neko, ili nešto vas vuče na gore a vi uporno ostajete u sebi. Nećete da izađete iz svoje sigurnosti, jer vas je strah da ne izgubite sebe. Važno je da imate izbora, i da su odluke vaše. Kada, i ako budete spremni izaćićete iz sigurne pećine. Do tada glođite svoju prošlost, sažvaćite je, progutajte i krenućete napred. Jednostavno je tako prirodno. Ne osećajte krivicu, imate pravo da sebi date vremena za promene. Smislićete vi ipak sve najbolje, možda je i ostanak za vas dobar. Na vama je.

Vodolija – Prijateljstvo će vam mnogo značiti. Razgovori, dogovori i odluke koje budete donosili, biće vam lakše jer ste ih podelili sa nekim. Razum će vas vući na jednu stranu, osećanja na drugu. Nećete moći da budete objektivni i zato će vam prijatelji reći šta misle, a odluke su na vama. Bićete jako napeti jer će se rešavati stvari vezane za budućnost. Posavetujte se sa pravnim licem, a ne samo sa prijateljima. Počnite od negde, a cilj znate samo vi, vidite da li vam je dostupan ili je to samo mašta. Realne i praktične stvari su jedino moguće, mislite o tome.

Ribe – Ljubav je kod vas, šanse za napredak, prilike za život, ali razum nije. Šta ste sa njim uradili ne znam. U svađi ste sa glavom. A to nije dobro za vas, jer kad god vas je samo srce vodilo skrenuli ste s pravog puta. Previše se zanesete i nemate meru. Dozovite se pameti da ne izgubite sve, prvenstveno sebe. Toliko ćete imati dobrih stvari oko sebe i šteta je da ih pametno ne iskoristite. Pametu glavu, pa onda srce.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: