RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 06.11. do 13.11.2017.

7074_722676374447778_500618535346123128_n

 

Ovan – Merkur u Strelcu će vam dati pozitivne misli i rešenja za probleme koje dugo vučete. Sa Marsom u Vagi nećete se izboriti sa njima na prvu loptu, već na drugu ili treću. Važno je da ćete probleme rešavati, mada drugačije nego što ste navikli. Diplomatija i strategija će biti važni. Ljubav će se vrteti najviše oko seksa, ali prijaće vam, jer je i to oblik iskrene ljubavi. Tu jedino nema neiskrenosti.

Bik – Venera, vaš vladar ulazi u Škorpiju, znak koji je suprotan od vas. Ovo će izazivati u vama nervozu, posebno u emotivnim odnosim, ljubomoru i posesivnost jaču nego inače. Nešto u vama će stalno titrati, a to može doneti ili pojačanje strasti u vezi ili raskid. Zavisi koliko možete da iskontrolišete sebe, i šta izazovete kod partnera. Posla ćete imati previše, to vam neće prijati, tačnije, većina situacija i stvari u ovoj nedelji će vas nervirati. Kontrolišite se, zbog sebe.

Blizanci – Merkur je u znaku Strelca, znakom koji je suprotno od vas, i zajedno sa Saturnom u istom znaku davaće vam teške zadatke tokom nedelje. Imaćete prepreke i iskušenja u poslovnom i intimnom životu. Ljubav je vašoj strani, Mars  je u Vagi u polju ljubavi, i ako dozvolite da vas voli, lakše ćete prebroditi sve teškoće koje vas očekuju. Izlaz je u ljubavi, gajite onu koju imate, a oni koji je nemaju neka je traže.

Rak – Sa Jupiterom u Škorpiji ćete lako plivati u svim vodama. Istina da će Mars u Vagi i dalje da vas malo baca unazad, ali to je ništa ako znate da plivate sa iskustvom. A sigurno znate, jer ako ne pamtite vi u glavi, pamti vaše telo i srce. Oni će vas voditi napred, a glava će morati da se prilagodi. Očekuje vas ljubav, manji intezitet u poslovanju i dosta prilika za napredak i korake unapred. Plivajte, imaćete oko sebe šlauf šansi.

Lav – Uz dobru komunikaciju i razgovore koje budete vodili, postizaćete uspeh. Bićete, prvesntveno zadovoljni sobom, a potom i razvojem sitaucija oko vas. Poslovanje će vam se proširiti i držite se saradnje sa muškarcima i neće biti problema. Sa ženama hoće. Intimni život vas neće ispunjavati, postojaće emotivna tenzija, ali i postojaće krevet koji će sve to moći da ispegla, ako ne budete tvrdoglavi i inatili se.

Devica – Sa Merkurom u Strelcu ćete se teško razumevati sa ljudima, saradnicima, porodicom i sobom. Saturn će takođe doprineti otežavanju situacija i moranja. Vaša pronicljivost, brzo preračunavanje, analiza u trenu će vam pomagati, kao i uvek. U emotivnim odnosima ćete uspevati da ostvarite balans i da vam bude lepo. U ostalim segmentima života ćete nailaziti na prepreke, a najteže će vam biti sa porodicom i delom prošlosti. Rešavajte ih, nemate rugog izbora, možete vi to. Samo ne upadajte u ulogu žrtve i sve će biti u redu. Imajte stav!

Vaga – Mars, planeta energije je u vašem znaku, što vam daje prvenstvo prolaza u odnosu na druge znakove. Krenite, grizite i dobićete, nemoguće je da izgubite bilo koju bitku. Merkur u Strelcu će vam dati dobru komunikaciju sa ljudima i sve će biti lako. Ljubav je u Škorpiji, delovaće vam nešto čudno. Ne pravite problem, jer dolazi preko Marsa ipak kod vas. Dajte sebi i ljubavi šansu da vas voli.

Škorpija –Jupiter, Venera i Sunce su u vašem znaku, ljubav, ljubavi, osećanja podignuta na najviši, svesni nivo. Ne trčite, ne preterujte jer vladar je ipak u Vagi, tu vas čeka red, pravda i zastoj. Ipak je Saturn egzalitran u Vagi i traži vreme. Tražiće i od vas. Stanite, udahnite duboko, izbrojte do deset i donosite odluke. Imate mnogo mogućnosti za sreću, ali idite samo polako i to će jedino biti sigurno.

Strelac –Saturn je i dalje tu, uz njega staje Merkur u vašem znaku, što ukazuje na pokret. Čak, iako vas saplete život, ljubav, svakodnevica, imaćete mogućnosti da ustanete, otresete prašinu sa kolena i nastavite dalje. Nema više padova bez ustajanje, upamite to! Ljubav i vi ćete se razumeti, teško nalaziti u osećanjima, ali krevet će sve da vrati na svoje mesto. Tu ćete spojiti, ono što vas je razdvaja.

Jarac –Imate korak napred, uz borbu, korak nazad ka nesvesnim reakcijama, koje nećete moći da kontrolišete. Izazovi će biti u poslu, posebno vezani za partnerski odnos u poslu, ali i uopšteno sa saradnicima i kolegama. Svojim reakcijam, bilo one bes, suze ili čak smeh, iznenađivaćete sebe prvenstvno, a potom i ljude. Shvatićete u nekom danu šta je to što vas tera da reagujete drugačije nego inače. Ta spoznaja će vam doneti  koračanje unapred. Ljubav će vam biti utočište od svega.

Vodolija – Vaša borba za budućnost i dalje traje, u ovoj nedelji ćete imati pomoć od Merkura u Strelcu i Marsu u Vagi, sekstilni vatreni i vazdušni znak. Daće vam dovoljno vatre da idete napred i ideja da ih razvijate u svoju korist. Ignorišite nadređene, sa njima vam neće ići najbolje. Ljubav će vam u početku praviti problem, ljubomora najviše, ali ćete se uveriti da je to bespotrebno i uživaćete u čarima ljubavi.

Ribe –Jupiter i Venera u Škorpiji će vam davati snagu, ali ne zaboravite sve se sliva u Mars u Vagi. A sa njim ne ide glatko, već fino, kulturno, zakonski osnovano i sa potpisivanjima ugovora. Nema snova. Sve mora da bude argumentovano. U ljubavi ne mora, tu se dajte i uzimajte, ali se pazite svađa jer je Merkur, kao i Saturn u kvadratnom znaku Strelca. Bolje se ljubite, nego da pričate.

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: