RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 30.10. do 06.11.2017.

scorpio-wallpaper

 

Ovan – Mars je i dalje u Vagi, nervira vas takav gazda, ali će vas usporavati i učiti da na fin način rešavate konflikte. Nadam se da ovo ne zvuči kao vic! Mada jeste, još se nije rodio ko je vas usporio. Zato će da vas sapliće gde god može. Raskidaće veze, razvodiće brakove, davaće vam nove ljubavi, prekidaće prijateljstva i to sve zato što trčite, a ne hodate polako kao sav normalan svet.

Bik – Venera u Vagi će vam davati lepa osećanja, bar će pokušavati da vas ublaži, ali čim počnete da mislite i govorite sa Merkurom u Škopriji, ode mast u propast. Krenuće ljubomora, špijuniranje, potreba da se svetite. Osnovano ili ne, to vi znate. Pravićete haos, prvo sebi, a potom i okolini a najviše onome koga volite. Zato će posao da vam ide dobro, ako se ne posvađate sa pola kolektiva.

Blizanci – Merkur u Škorpiji  i vi se baš ne kapirate, al’ nema veze, tu je Mars u Vagi da sve popravi. Znači, sve će vam izgledati čudno, razgovori, ljudi, dešavanja a onda ćete odjednom sve shvatiti. Imaćete napade prosvetljenja. Ljubav sa Venerom u Vagi će vam bidi taman. I sve ovo će da ide nekako, dok vas Saturn ne saplete. Zato, pazite kako hodate, gde i sa kim idete da ne padnete skroz. Pasti i ustati, je iskustvo koje je uvek vredno.

Rak – Kod vas je sve pola- pola. Jedno je nova ljubav, sutrašnjica i nove prilike. Drugo je stara ljubav i prošlost. Crno ili belo. Izbor imate, ni jedna planeta vas ne koči, ne uslovljava, niti blokira. Šta odaberete, tako će vam biti. Šta god da odaberete, ne dozvolite emotivno ili bilo koje drugo ucenjivanje. Podložni ste manipulacijama razne vrste, zbog osećanja. Nemojte više to da radite.

Lav – Prošlost će vas čačkati po stomaku, i stvaraće vam nemir. To može biti vrsta upozorenja da ne ponovite grešku od ranije, intuicija to uvek prepozna pre razuma. A može biti i potreba da se vi osvetite prošlosti. Ako mislite da ćete time nešto postići, udrite i bićete isti kao i neprijatelji. Ljubav vas voli i moli, nova. Pustite je u život, što vam teško.

Devica – Dobra komunikacija će vam doneti odlične rezultate u poslovanju. Način će naći vas i rešavaćete sve probleme, pre nego što se i stvore. U ostalim segmentima života Saturn sedi i opominje vas. Prošlost nikako, ni u čemu, posebno ne u ljubavi. Porodica, kao učitelj života kog ne čujete i ne slušate. Imaćete priliku da nešto naučite, nešto odbacite, ako hoćete.

Vaga – Venera, vaš vladar i Mars su u Vagi. Ovo vam je prednost nad drugim znakovima. Kod vas je ljubav, energija, snaga, volja. Privlačićete dobre ljude, situacije, imaćete dovoljno šarma da osvojite šta god želite. Dobre karte su kod vas, sad vi igrajte poker svoje nedelje, jer od vašeg umeća, znanja i snalažljivosti zavisi sve.

Škorpija –Tri planete su u vašem znaku, Jupiter, Merkur u Sunce, što bi trebalo da bude odličan start. Međutim, vaš vladar je u Vagi, i svaku prodornost, potrebu za dramom, umiriće upravo on. Istovremeno će vam smirivati emotivne traume, dodavati mir u nemirima. Vagaće vam osećanja, misli, potrebe koje uz Jupitera preterivača, umeju da budu megalomanske. Nalazićete meru u neumerenosti, hteli ili ne. Dobro ćete se osećati zbog toga.

Strelac –Mars i Venera na vrhu neba, vuku vas na gore, Saturn na dole. Strah se probija kroz ljubav, daje vam snagu za budućnost. Ne na lak način. Ali do sada bi trebalo da ste stekli mudrost i umešnost, kako da se nosite sa Saturnovim lekcijama. Imaćete nadu, snagu, ljubav, držite se toga, uključite iskustvo i penjite se ka vrhu.

Jarac –Koliko god se trudili da vas ljudi razumeju, oni će se praviti da vas ne razumeju. Ne trošite dragocene reči, savete na one koje ne volite, već morate da se viđate ili sarađujete sa njima. Poštedećete sebe nerviranja. Dajte se onima koji vas vole i poštuju. Uz svoje ljude ćete lako proći kroz naredne dane, u svim sferama života. Ostalim se smeškajte i klimajte glavom, neka misle da su pametni.

Vodolija –Imaćete problem u komunikaciji sa sobom, nadređenima i pecaćete se na svakog ko vas provocira. Ovo može biti napeta nedelja ukoliko ne umete da sredite prvo sebe, a ostalo je posle lako. Ljubav vam je u zaleđu, voli vas, crpite odatle energiju za sve ostalo. Ako okrenete ugao posmatranja, pred vama će biti odlična nedelja. Moći ćete, i treba šemekerski da se borite sa svoju sutrašnjicu.

Ribe –Saturn u Strelcu vam se neprijatno kezi sa vrha karte, dok Jupiter uvodenoj  vam sestri Škorpiji, daje mogućnosti da mu se suprostavite. Prvenstveno prodornošću, naučenim lekcijama, i uz Merkura u Škorpiji, moći ćete lepo da položite ispit zrelosti. Ljubav, sa Venerom u Škorpiji daće vam krila za sve to. Samo se ne povlačite pred problemima, rešavajte ih, imate s čime.

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: