RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 23.10 do 30.10.2017.

horoskop (2)3

 

Ovan – Mars je u Vagi, onoj finoj, na note i takav vladar će vam lepo trenirati živce. To može biti vrlo izazovno, jer vas neće držati mesto i borićete se protiv svega onoga što propagira masa. Osamostaljivaćete se, da ne budete deo uniformisaniha lica. Sloboda kao imperativ. U ljubavi toga neće biti. Tu nema slobode, već strasti, davanja i uzimanja. Sve zajedno daće vam jednu živu nedelju. Mrtve dane, ionako ne biste podneli, već bi sami pravili haos da se nešto desi.

Bik – Sa vladarom, Venerom u Vagi se baš i ne kapirate. Ništa loše, nego vi ste praktični na zemlji, dok je ona u vazduhu. Ljubav vam nije ista, kao ni uživanja. Merkur u Škopriji će vas dovoditi u suprotnosti sa sobom, i teško ćete uspevati da normalno razgovarate. I sa sobom, partnerom i okolinom. Ljubomora će vam biti verni pratilac u vezi. Čitava nedelja će vam biti, kao da vam je sve tu, a onda se izmakne. Posao će vam jedino ići dobro, ostalo klimavo.

Blizanci – Sa vladarom u Škorpiji imaćete faze istraživanja, onih dubljih. Tražićete odogovore u srcu, sa drugačijim ljudima, uz drugačije stvari. Osećanja i intelekt će vas voditi da ronite po dubinama sopstvene svesti. Odgovorite sebi šta hoćete, da biste to mogli da kažete partneru, ljubavi uopšte. Pitanja su u stvari vaša. Da li u nečemu treba ostati, ili ići dalje i voleti još nekog. Dati se nekome, ko će vas povući na površinu, jer predugo plutate po površini. Poslu ćete, takođe morati da pristupite mnogo ozbiljnije.

Rak – Ljubav kuca na vaša vrata, tačnije ljubavi. To ne mora, i neće biti samo muško ženska ljubav. Ona potiče i od prijatelja, porodice, braće, sestara, dece, i nekog ko će postati Neko. Ako ga pustite da vam dovoljno blizu priđe. A pre svega i svih, ljubav jadna pokušava da uđe kod vas, i kaže da zavolite sebe. Sve je obojeno ljubavima u narednim danima. Nadam se da ćete se pustiti i zavoleti najbolji deo sebe, koji ste zagubili negde u prošlosti.

Lav – Sa vladarom u Škorpiji, kao i sa Merkurom u istom znaku, i Jupiterom, svaki početak posla, ljubavi, reči, dogovora biće haotičan. Na ivici odustajanja, nerviranja. A onda njihov vladar u Vagi će doći i sve posložiti tačno kako treba. E sad, ako možete da preskočite početno nerviranje, bilo bi dobro, jer će se uvek neko ili nešto pojaviti i sve skockati. Venera je takođe u Vagi, tako da vas i ljubavna uživanja očekuju, ako uspete da ne izbesnite kad nešto ne bude kako ste zamislili u startu. Biće posle.

Devica – Saturn vam i dalje maše, neprijateljski iz polja prošlosti i ne možete mu ništa. Ne može niko. Ali uz Merkura, vašeg vladara u Škorpiji uspevaćete da iskopate šta on to hoće od vas. Važno je da kopate, a ne da stojite ukopani, sumnjate u sebe dok vam on preti. Onda kada to shvatite, postojaće i način da se to reši. Ašov u ruke, kopajte da biste našli sopstveno blago samopuzdanja, uspeha i pobede nad prošlošću.

Vaga –  Venera i Mars su u vašem znaku, što vam daje sve povoljnosti koje postoje. Volja i izbori su vaši. Sa Venerom ćete privlačiti ljude, ljubav, uživanja. Sa Marsom ćete istrajavati na svim životnim poljima, davaće vam snagu i energiju. Sve što poželite i potrudite se, ostvariće vam se. Prepreke ne postoje. Ako nešto ne bude dobro, do vas je, a ne do planeta. One vas guraju unapred.

Škorpija – Sunce, Jupiter i Merkur su u vašem znaku, što će vam davati svesnost i intelekt. Vi ćete krenuti sa time da sve znate, sve možete i sve hoćete, a onda će se sve sliti u Marsa u Vagi, koji je vladar svima i krenuće nedoumice. I dok se okrenete oko sebe, nećete znati ništa. Odustati nećete, a zavrzlame i neznanja će se nastavljati. Jupiter udružen sa Merkurom će vas terati da učite. Bilo bi dobro na nekom drugom, a ne na sebi. Ali to nema šanse da se desi. Učićete na sebi, o sebi.

Strelac – Saturn sapliće, Jupiter kopa, a Mars vas tera ka budućnosti, zajedno sa Venerom. Učićete kako da zavolite sebe, to vam je prva i osnovna lekcija. Prihvatite svoje mane i izborite se za ono što vam pripada. Bilo po srcu, duši, telu, mislima, a sve se sliva u vaše sutra. Neka vas vode ideje, one iskrene i iz srca, činite stvari za sebe, a ljudi će vam se pridružiti u tome i pomoći vam.

Jarac – Vladar vam je iza leđa, Saturn ni malo sladak. On vam daje podsvesne tegobe, probleme, strahove, koje sada sa Jupiterom u Škopriji možete da otkrijete. Samim tim i da ih rešite. Kopanje vam ne gine, mada Mars u Vagi nije baš za to brlja po blatu, ali naterajte se. Otkrićete, uz svesnu borbu šta vas to muči godinama unazad. Odahnućete kada budete imali sa kim, i sa čime da se borite.

Vodolija – Saturn, vaš vladar je u polju budućnosti, i dobro se razumete sa njim. On vam daje obaveze, ali one koje možete da izvršite. Dužnosti tačno onoliko koliko možete da podnesete. Na vama je da samo radite ono što vam je dato, i to je sve. Problem ćete imati sa sobom, i u sebi. Osećanja su vam čista, ali razum nije. Tu je nešto nejasno. Odgovore potražite u sebi, a ne u ljudima jer ćete se onda samo svađati.

Ribe – Jupiter, vaš vladar je u Škorpiji, a tu su i Merkur i Sunce, vaša vodena sestra. Sa njom plivate strasno, bez zadrške i sa preterivanjem. A uvek kad preterate, depresija vas sačeka iza ćoška. Važno je da imate meru, plivate lagano i sigurno. Dobro ćete se razumeti sa ljudima, još bolje sa sobom. Uz vladara u Vagi  morate raditi sve po pravilima, pravima i regularno. Sve ostalo neće valjati bez obzira na dobar start.

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: