RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 09.10. do 16.10.2017.

22090065_10213032048128553_3377450374046144431_n

Ovan – Mars u Devici će vas i dalje usmeravati ka materijalnim i praktičnim stvarima. Dakle, radite, zarađujte pare, budite tačni i precizni i nema problema. Svađu ćete imati u glavi, a nastavak onda nije sasvim siguran. Moguće je da će stradati još neko. O ljubavi baš i ne razmišljajte, Venera je u Devici i ne znam šta sa njom da radite. Pretvraće vam osećanja i partnera u nešto svakodnevno. Dosadno.

Bik – Imaćete dosta obaveza, većinu ćete sa uživanjem odrađivati. Posao i praktične stvari će vam ići dobro. Ni ljubav neće ići loše. Ono što će se pokrenuti od sredine nedelje u vama je preispitivanje. Tražićete smisao u svemu, sebi, ljudima, životu uopšte. Ovo je obično tačka, u kojoj ćete nešto o sebi odlučiti. Odluka će imati veze sa emocijama, ali će to biti nešto što će imati praktičnu podlogu.

Blizanci – Merkur u Vagi će vam dati početnu sreću, elan, ali kad ode kod vladara u Devici, postaće gusto. O Saturnu, koji vas popreko gleda odavno da ne pričam. Uglavnom, očekujte srećne trenutke, a to je mnogo,ali ne i cele dane i nedelju. Jednostavno ne može.  Previše toga će vas kočiti, nervirati, prekidati. Tako  da svaki trenutak sreće smatrajte darom. A biće ih u svim segmentima života.

Rak – Trči, trči pa kamičak prošlosti, pa opet trči, pa u krug i na kraju realnost. Sve što budete trčali oko sebe, prošlosti, sećanja, tresnuće vas po čelu. Potrebna je praktičnost, posao, zarađivanje novca a ne vrteška. Nova ljubav će vas tražiti, novi posao, novi ljudi. Sve će vam biti tu, a vi kako hoćete. U stvari, možda vas pad i osvesti. Padnite i progledajte. Mislim da će to biti jedini način. Vas kad nešto zaboli, tada jedino vidite realno sve.

Lav – Vladar vam je u Vagi, što je dobro,kao i Merkur. Daće vam diplomatičnost, potrebu za harmonijom i izlaskom u javnost. Bavićete se najviše praktičnim stvarima, jureći za vremenom i ljubavlju. Sve će vam izmicati jer je ovo nedelja u kojoj će posao biti glavni. Od sredine nedelje osetićete promenu u vezi nečega što ima veze sa prošlošću. To će vas osvestiti, i počinje period regeneracije misli, osećanja i uopšteno pogleda na život.

Devica – Da nije Saturna iz polja prošlosti, ovo bi bila dobra nedelja. Ovako će vas neko ili nešto iz davnina primoravati da više mislite na juče, nego na sutra. Mars je kod vas i daće vam snagu, volju i energiju da se suočite sa postupcima koji se iz prošlosti,odražavaju na današnjicu i koče sutrašnjicu. Ispravite grešku,ili greške, budite dosledni i prošlost će morati da se zavuče u rupu. Ovo će se odnositi na sve segmente života, ali najviše na emotivni deo.

Vaga – Od srede vas napušta Jupiter, trebalo bi da ste do sada uradili mnogo toga. Ako niste, do vas je, prilike ste sigurno imali. Sunce je u ovoj nedelji u vašem znaku, što će vam ipak davati hrabrost i svesnost sebe i svojih postupaka. Venera, kao vaš vladar je u Devici, što je znak koji sa vama nema ništa zajedničko. Tako da vam je jasno da ljubav i uživanja mogu biti samo praktična. Bacite se na posao, jer će vam to dobro ići.

Škorpija –Jupiter od sredine nedelje dolazi u vaš znak, gde će boraviti narednih godinu dana. To je planeta sreće, morala, pravde, ali i preterivač. Zakačiće vas od svega po nešto, a sigurno ono što hoće je kopanje po sebi. Mars, kao vaš vladar u ovoj nedelji je u Devici i vodiće vas ka praktičnim stvarima, kao i Venera. Ukratko, sve što je realno, u ovoj nedelji će biti uspešno i dobro. Ono što je mašta, otpišite odmah.

Strelac –U toku ove nedelje ćete osetiti promene, jer vaš vladar prelazi iz jednog u drugi znak. Doduše, on je i Saturnov vladar koji je još kod vas. Neki problem će se okrenuti u drugom pravcu. Neće nestati dok Saturn sedi kod vas, ali će sve početi da izgleda drugačije. Postojaće drugi način, koji do sada nije postojao kao rešenje. Nekima će prijati, a nekima će biti još teže, jer se vi sa Jupiterom u Škorpiji ne kapirate.

Jarac –Pred vama je dobra nedelja. Planetarna promena će vam prijati, jer će otpustiti deo pritiska koji imate unazad godinu dana. Iako vam komunikacija neće biti sjajna, snaga vas neće napustiti, razočaranje zavladati, jer ćete u svemu imati izbor i izlaz. Praktičnost i sigurnost kojoj težite, u emotivnom i poslovnom smislu, u ovim danima će vas pratiti u stopu. Možda ne u glavi, jer tu vi sami napravite haos, ali sve oko vas će se lepo slagati i opustićete se u nekom trenutku.

Vodolija –Dobra komunikacija, i razgovori uopšte doneće vam dobre ljude u život i svakodnevicu. Praktične stvari i posao doneće vam sigurnost, ali ne odmah i materijalnu satisfakciju. Za to malo sačekajte i budite strpljivi. Ljubavni život će vam biti dobar u prijateljskom smislu, ali nedostajeće strast. Na tome, ako želite, možete poraditi jer je sve u glavi. Vi imate blokade, i to se rešava.

Ribe –Za vas kreću bolji dani, jer Jupiter vaš vladar ide u vašu vodenu sestru Škorpiju. Ali ne u ovoj nedelji dok su dve planete u Devici, vašem opozitnom znaku. Ali imate pred sobom godinu dana, u kojima ćete imati više sreće nego ranije. U ovoj nedelji je potreban rad i red, poštovanje praktičnog dela života. Radite, zarađujte novac, brinite o svojim bližnjima, a ljubav neka sačeka. Doći će i ona.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: