RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 25.9. do 2.10.2017.

Photographer: Daniel Agee; Food Stylist: Paige Grandjean

 

 

Ovan – Ukoliko ste isplanirali radnu nedelju, sve će ići po planu. Ako niste, drugi će vam krojiti dane i praviti rasporede. I dalje je na snazi samo rad, što vam neće smetati, jer volite da radite. Ljubav će vam takođe delovati kao poslovni dogovor. Spontanost neće postojati, ali opasnost od zaljubljivanja hoće. I to odjednom, bez najave. Oni koji su u braku, imaće kriznu nedelju pred sobom.

Bik – Ljubav će biti deo vaše svakodnevice. Prema kome, znaćete vi. Može biti prema partneru, simpatiji, roditelju, detetu, prijatelju, ili od svega po malo. Voleće da vas vole, i volećete da volite. Ono što je realno i praktično, doneće vam sreću. Ono nerealno će vam davati dokaze da je nemoguće. Posao će vam takođe donositi uživanje, jer nećete imati problema sa saradnicima i nadređenima.

Blizanci – Komunikacija će početi da bude lakša, mada ne i skroz laka, ali naziraće se rešenja. Olakšanje, bar u tom delu života, vama najvažnijem će krenuti na na bolje. U ljubavi će i dalje postojati trzavice, ali one koje inspirišu da budete bolji. Jedino kod onih koji su u braku, teško da će biti pomoći. Tu se već odavno sve rasipa. Uz bolje razumevanje sebe, ljudi, okoline, partnera, nalazićete izlaze, ili će vam se nametati.

Rak – Prošlost ili porodica će vas cimati za rukav, ali to će biti nedovoljno. Krenuli ste putem koji vas vodi ka sebi, budućnosti i realnim stvarima. Rukav može da se raspara, razvuče vunica i da na kraju prošlost ostane praznih ruku. Očekuju vas nagle životne promene. Promenićete se i vi i vaša budućnost, naglo, sa nečim ili nekim potpuno novim. Ne kočite se, dajte se nepoznatom, novom jer realnost vlada vama.

Lav – Okolina, ljudi koje volite će vas vući ka praktičnim stvarima. Nerealne priče neće uspevati, ali sve što ima materijalnu podlogu, narašće poput cveća koje zalivate. Imaćete dobar odnos sa nadređenim, dobre poslovne prilike, dobre osnove za kasnije. Ljubav će tražiti dokaze, dajte ih ako ih imate. Ako nemate nađite ih, ako stvarno volite tu osobu. Volite i vi dokaze, sada ih pokažite onome ko čezne za njima.

Devica – Ostale su tri planete u vašem znaku, sa najvažnijim Merkurom, vašim vladarem. Saturn i dalje stoji u vašem polju prošlosti i šalje vam probleme. Trebalo bi da ovako udruženi, na praktičan način, isplaniran, rešavate sve prepreke na koje nailazite. Kako u ljubavi, tako i u poslu a posebno sa novcem. Tu imate najviše šansi da rešite svoje materijalno pitanje. Ostalo ćete polako, strpljivo i planirajte i dalje.

Vaga – Sunce i Jupiter su u vašem znaku, što vam u startu daje povoljnosti. Važno je da ne preterujete, a sve što je umereno, realno i praktično, biće dobro. Tri planete u Devici su vam iza leđa, u dvanaestom polju, sa Venerom vašim vladarom. Čačka vam se podsvest. Tražićete odgovore, bićete nervozni, posebno noću, jer će vam se i nesanica javljati. Morate sami spoznati i osvestiti šta vas muči, i onda će sve biti lakše.

Škorpija – Sve o čemu maštate, a ima praktičnu podlogu, realno je i izvodljivo, ostvariće se u ovoj nedelji. Ono što vas bode otpozadi, daje nemir, a ima veze sa partnerstvom, ljubavlju i vašim snovima, doneće vam probleme. Ne očekujte da se sve samo reši, to morate sami da uradite, a imaćete s čime. Tri planete u Devici će vam dati razum, racionalnost i relanost. Uradite ono što treba.

Strelac – I dalje je Saturn kod vas, voli vas čovek. On će da uteruje strah, stvara prepreke, Jupiter u Vagi, da pronalazi izlaze. Tri planete u Devici će da vam igraju živčanu igru. Tražiće od vas tačnost, bez filozofiranja, optimizima i avanture. Ako radite, volite i živite po pravilima koja vam Saturn nameće, dobro ćete proći. Ako vrdate, tažite ćoškove i mudrujete, ne kukajte posle kako vam je sve naopako.

Jarac – Svaka prepreka, koju u glavi unapred smislite, realizovaće se. Ne prizivajte sami probleme, i ne uzimajte avans za nevolje. Pred vama je dobra nedelja u kojoj će sve ono što je vezano za praktično i materijalno, biti dobro. Takođe će vas i osećanja slušati i partner čuti. A kako ćete obe stvari da spojite, ne znam. Kvaka je tu. Pustite da život sam to uredi, imaće on svoje razloge za sve.

Vodolija – Sa tri planete u Devici nemam pojma kako ćete. Biće vam dosadno sa ljudima, na poslu i u ljubavi. Svuda oko vas će postojati neke sumnje, analize, traženje logike i računi. Sve ono što vas uopšte ne zanima. Idealna nedelja da se isključite iz spoljašnjeg sveta, družite sa sobom, svojom maštm i uživate. Živite svoj unutrašnji svet. Ostalo robotski odrađujte.

Ribe – Čitava nedelja će vam ličiti kao da svaki čas prosipate nešto, potom idete sa krpom ili metlom i čistite. Sami ćete se uplitati i otplitati. Dosadno vam neće biti, a uvek će postojati način da nered sredite. Naravno da će vam nekada biti teško, mrsko, ali zasmetaće vam, valjda, u nekom trenutku haos koji ste ostavili za sobom, pa ćete ga srediti. Ako vam ne smeta, opet dobro, sedite u neredu, vaš je ionako.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: