RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 11.09. do 18.09.2017.

weekly-horoscopes-feb-19-feb-25

Ovan – Mars u Devici, u vašem šestom polju vam poručuje da radite, radite i samo radite.  Rad će se jedino isplatiti, a i biće posla, a samim tim i novca. Ljubav sa Venerom u Lavu će vam donositi strast, ali ne i postojanost, jer će mnogo toga, prvenstveno od vas, biti na iskušenju i probi. Vi niste sigurni u sebe u stvari. Partner jeste. Slobodni jurišajte.

Bik – Sve će dobro da vam ide, osim ljubavi. Ima i neka pesma takva, čini mi se. Znači, praktični deo života će vam ići kao po loju. Posao, sticanje materijalnih vrednosti, perpektivne priče za avanzovanje. Prijaće vam sigurnost i materijalni oslonac. A u ljubavi sa Venerom u Lavu, samo ćete se nervirati, patiti i ništa se neće promeniti.  Ponovo su dva ega u igri, i to tvrdoglava.

Blizanci – Merkur u Devici, kao vaš vladar vas nervira, Saturn u Strelcu takođe. Njemu ne smete da pisnete, jer će vam zadati još teže životne situacije. I u nedelji u kojoj vas koče, nerviraju i zastrašuju Device i Strelac, preostaje vam Venera u Lavu. Ljubav. Dozvolite da vas neko voli, volite i vi bez zadrške i jedino tako će vam ova nedelja biti podnošljiva.

Rak – Oko vas se sve sprema na pokret, uključujući i vas. Otvaraju se vrata sigurnosti, koja čekaju da kročite unutra. Vaše nedoumice će ići, naravno, od prošlosti i utemeljenih stavova. Ali to je već vaš problem. Život vam se nudi, a vi odlučite sami šta ćete. Možete sve ako hoćete. Ako nećete, sedite u prošlosti i uživajte u njoj.

Lav – Venera je i dalje u vašem znaku, što vam daje da privlačite dobre stvari, ljude, poslove i ljubav. Imate podršku i od Jupitera, koji vam namešta prilike i šanse za napredak. Saturn vam takođe daje podršku, i ukazuje da koristite iskustvo u svemu. I ako pored ovoliko povoljnosti ne uradite ništa, onda ne znam kada ćete.

Devica – Sunce, Merkur i Mars su kod vas, deluje idealno, ali Saturn u Strelcu će vam postavljati iskušenja, prepreke i sve to dosoljavati sa strahom.  Kolika mi je rečenica bokte! Neka Saturn radi svoje, vi sada zaista imate sa čime da se borite, osvajate pozicije, dobijete ratove, a ne bitke. Samo budite dosledni, ne odustajte i uspeh će doći sigurno. Ljubav će hodati pored vas, nisam sigurna da vam baš i treba u ovim borbenim danima.

Vaga – Ovo je nedelja u kojoj će vam sve biti potaman. Problem će biti u vama, kada poželite još, jer će vas Jupiter terati na to. Preterivač, koji kad dobije dovoljno, on bi još nešto preko toga. Budite zadovoljni sa svim što se bude dešavalo. Ništa vas neće žuljati, stiskati ili klaparati. Dani pred vama će vam dati sve, i ne tražite hleba preko pogače. Učite se skromnosti.

Škorpija – Mars i Venera vam se vrte oko polja budućnosti. Mars u Devici vas gura ka praktičnim stvarima, a Venera u Lavu ka ljubavnim dramama. Ne znam kako ćete pobediti sebe, jer je vama ljubav najvažnija, a opet Mars, koji vam je i vladar tražiće od vas praktičnost.  Zemlja ili vatra? Odlučite sami. Jedino je važno da u posao ne unosite osećanja, ostalo je vaš mir ili nemir.

Strelac – Vi se lepo okrenite ljubavi, uživanjima i druženju. Sve ostalo će da se koči, da vam kida živce i često izgleda kao nemoguće. Ono što možete da uradite, uradite, ono što neće, ostavite neka odleži. Ako uprete, spremite živce da će raditi prekovremeno. A ono što morate da radite, spremite se da će biti tri puta teže nego obično.

Jarac – Dani pred vama će biti obeleženi praktičnim stvarima. Dobro će vam ići novčane transakcije, poslovne, matematičke procene i biznis uopšte. Intelekt će vas poslužiti više nego ikada. Završavajte ili započnite stvari koje se tiču vaše budućnosti, a za to je potrebna praktičnost. Ljubav, snove i maštu ostavite za neki drugi put. Neće vam pobeći, a ovo je jako važno, i planete su vam naklonjene za to.

Vodolija – Vladar vam je u Strelcu, ne koči vas, daje vam narandžasto svetlo, a vi prepoznajte kada je zeleno i krenite. On vas navodi da koristite iskustvo, intelekt, daje vam dobre prijatelje, ljude uopšte ,krenite sami ili sa njima. Što se ljubavi tiče, postoji neko natezanje, tvrdoglavost, a u suštini ne mora biti tako. Vi ste nečim nezadovoljni. Pošto se ni vi ne menjajte, ne očekujte to ni od onoga ko je sa vama. Prihvatanje je lekcija za vas u ovim danima.

Ribe – Sa tri planete u Devici, vašem opozitnom znaku, ne znam šta da vam kažem. One od vas očekuju samo realnost, praktičnost, tačnost i analitičnost. Ukoliko možete takvi da budete u svakodnevici, dobro ćete proći. Ako se opirete dužnostima, obavezama i moranjima biće vam teško. Bićete u stvari ljuti na ceo svet, a problem će biti u vama. Ljubavi će biti, takođe, teško sa vama u ovim danima.

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: