RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 04.09. do 11.09.2017.

2016-planet

Ovan – Sa vatrenim trigonom imaćete odlične prilike da uradite šta želite. Mars će ući u znak Device, i to znači da ćete morati svemu da pristupite analitično, a ne kako vas strast ponese. E sad, kako ćete to da izvedete kad vas ovoliko vatre gura, prži otpozadi, ne znam. Ljubavna vrata su vam širom otvorena, i prozori, promaja vatre će vas peći, ali volite da se osećate živima, zato i uživajte u strasti.

Bik – Venera kao vaš vladar je u Lavu, kvadratnom znaku, koji vam savršeno ide na živce, Merkur planeta komunikacije takođe . Ovo će vam doneti napetost, nervozu, nadigravanje sa egom, sujetom, svojom, tuđom, svačijom. A onda, pošto je Sunce kao vladar obe planete u Devici, vašem trigonskom bratu, složićete sve praktično, logično, pa i materijalno. Tada ćete videti svoje, i vrednosti drugih ljudi. Kada biste umeli da preskočite stepenik ega, bilo bi savršeno i odmah biste znali poredak.

Blizanci – Energija će vam opadati krajem nedelje, ali to se neće odraziti na intelekt. Mozak i jezik će vam i dalje biti u savršenom stanju. Razumećete sebe, svoje potrebe, ljubav, partnera, ceo svet, ali će vas mrzeti da to razumevanje pokažete. Ako i oni budu razumeli vas, biće idealno, ako ne, taj neko neka vas pogura da krenete. Neka vam da motivaciju i želju da realizujete ideje. Nije do vas, do energije je.

Rak – Opet će prošlost da vam kucka na vrata. Ne morate da otvorite, ako nećete. Posebno što će doći nenajvaljena, a to je nepristojno. Ako otvorite, snalazite se onda sami sa njom, ali ne isterujte pravdu. Za to je kasno, samom dozvolom da uđe. Sem toga, ovo je odlična nedelja za posao i praktične stvari, dogovore ili ugovore.  Ljubav je vaš izbor, juče ili danas, sutra je predaleko.

Lav – Venera i Merkur su i dalje u vašem znaku, do sredine nedelje i Mars, što vam i dalje daje odlične mogućnosti za uspešne i prijatne dane. Ljubav je na vašoj strani, uživanja takođe, koristite naklonost planeta i uživajte. Od ove nedelje će vam krenuti i posao,  nećete biti zadovoljni materijalnom zaradom, ali će vam se kroz to pružati prilike za napredak i dalju saradnju.

Devica – Sunce je već u vašem znaku, od sredine nedelje pridružiće se i Mars, sve zajedno, daće vam snagu, volju i energiju za borbu sa Saturnom. On vas tuče skoro tri godine, po prstima koji čačkaju prošlost. U ovoj nedelji ćete imati mogućnost da svesno, svojom voljom uradite nešto za budućnost.  Biće sve u redu, ako se ne umešaju prsti prošlosti. Pokušajte da im to ne dozvolite, bez straha da ćete izgubiti identitet time.

Vaga – Jupiter je i dalje u vašem znaku, sada kada se približava svom kraju, daće vam još prilika da poboljšate svoj život. Koristite sve šanse, kopajte po iskustvu, prijatelji će vam biti dragoceni. Ljubavnim životom ćete biti zadovoljni jer je Venera u sekstilnom Lavu, a to vam je i vladar. Prepreka nema, idite samo napred, dok vas još malo Jupiter podržava.

Škorpija – Dve planete u Lavu vam se šetaju po polju budućnosti, nameću pravila i očekuju pokoravanje. Naravno da ćete se buniti, ići ptotiv toga, ali briga njih. To što radite, ili ne radite, je za vas. Oni svoje nebo imaju. Bunite se protiv sebe, i to vam je celoživotna igra. Imaćete načina uz Sunce u Devici da praktično sredite svoj život, Mars će od sredine nedelje takođe biti tu, a na vama je da li ćete to uraditi ili ćete nastaviti da se tučete sa sobom.

Strelac – Pošto je Saturn i dalje kod vas, ne možete očekivati cvetiće i leptiriće. Gomilaće vam obaveze, koje ćete uspešno završavati, dužnosti, koje ćete morati da ispunjavate. Malo toga će biti vaša volja, sa Saturnom toga nema. Izdržite do kraja godine ovaj tempo, nema vam druge. Ljubav će vam jedino ići dobro, uživajte u tome, jer sve drugo vam neće pružati olakšanje. U dvoje je sve lakše, to i sami znate.

Jarac – Saturn vas gura s leđa, da nešto osvestite i uradite za svoju budućnost. A tu vas čeka Jupiter sa prilikama.  Od sredine nedelje Mars u Devici će vam pomoći oko praktičnih stvari. Požurite i odmah uradite ono što želite, kad se bude sreo(Mars),   sa Saturnom, biće kasno i teško.  Ljubav će sa vama u ovoj nedelji biti na Vi. Odgovorite isto, nema potreba da svojatate nešto što nije vaše.

Vodolija – Imaćete osećaj da je ceo svet protiv vas, a u suštini vi ćete biti protiv sebe. Tvrdoglavo i neoborivo ćete se držati svog stava, kao da će vam pasti kruna s glave ako odstupite. Imate, i imaćete izbora i dalje, birajte. Ljubav postoji, želi vas, ali iz nekog razloga vi ne umete to da vidite i osetite. Otkočite um i srce, pustite da se stvari dešavaju.

Ribe – Sunce Device vam nikako ne prija, a uskoro neće ni Mars jer je opozitni znak. Neće vam dati iluzije, već će vam treskati istinu u lice, terati ka praktičnosti i uz Saturna na doslednost. Zaboravite na maštu, nadanja, ljubav, to neka se kiseli malo, a vi zasučite rukave, radite i brinite o praktičnom delu života. Sve drugo će vas bacati u očaj.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: