RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 28.08. do 04.09.2017.

zodiac_sign_stamp_virgo

 

Ovan – Mars, a sada i Venera su u Lavu, vašem trigonskom bratu. Dakle, ljubav i strast, ali i lagodnost koja može da zavede, jer ipak im je vladar u Devici. Oprez neće da vam šteti, jer vrlo lako možete da se sapletete na kamičak. Čuvajte posao i zdravlje, a u slobodno vreme uživajte, ali ipak pazite sa kim se delite. Kocka će biti u igri, ego kao kvasac. Niste najbolji, i ne morate to biti, upamtite to!

Bik – Ljubav će vas vraćati na nešto staro, bivše, prošlo, ili će to samo biti prepoznavanje u nekoj situaciji. Neće vam biti prijatno, videćete svoje greške, ali vam to neće smetati. I ne treba, imate priliku da sada ispravite ono što ste ranije grešili. Budite praktični u svemu, kako samo vi umete. U poslu će vam sve ići usporeno, ali dobro.

Blizanci – Vladar vam je u retro hodu, prošlost će vam disati za vrat. Porodica takođe. Sa druge strane prijatelji će vam davati prijatne trenutke. Ljubav takođe, ako se ne vratite bivšoj, postojeća i nova veza biće dobro. Za brakove je i dalje kriza. Dovoljno ste intelignetni da izbalansirate sve, a najvažnije je da ni jednu dužnost ili obavezu ne preskočite. Sve ostalo će ići kako mora.

Rak – Pojačaće vam se inteletkualni naboj, što je dobro jer kod vas uglavnom rade osećanja. Bićete praktični, posebno u delovima koji vas vuku ka prošlosti. Najzad ćete umeti da raščlanite bitno od nebitnog, važno od nevažnog. Koliko god srce pokušalo da vas omekša, ne dajte se, pobegnite mu u mozak. Racio je spas i kroz njega ćete naći mir, koji već dugo tražite.

Lav – Venera i Mars su kod vas, davaće vam optimizam, snagu i volju, a i ljubav. Strast će, u stvari svuda da vas vodi i pokreće. Pošto vam je vladar u polju finansija, bacite se na posao i zarađivanje novca. Neće vam krenuti iz prve, jer je Merkur u retro hodu, ali spremajte teren za iduću nedelju. Zarađujte novac, volite se, vodite ljubav i uživajte.

Devica – Sunce je ušlo u vaš znak, Merkur je takođe tu, ali u retro hodu, pa će malo da se vrati, ali eto ga već iduće nedelje opet kod vas. Spremajte se za akciju, istina da će Saturn i dalje da vas koči, ali ako ste dosledni, disciplinovani i sa planom, poštovaće to. Neka vas logika vodi, za ljubav baš i ne mora, tu ne postoji logika, i kockice će polako početi da se slažu.

Vaga – Jupiter je i dalje kod vas, Venerica u Lavu i eto lepote. Jupiter je i preterivač, tako da ne preterujte. Otvaraće vam se vrata ljubavi, strasti, poslova i to će sve da pljušti odjednom, kao letnja kiša. Sačekajte da stane, negde sa strane, pa posle pljuska, lagano vidite šta je istina, šta laž, šta u stvari želite. Birajte samo ono što je stabilno i ima budućnost. Nećete uvek imati ovakav pljusak.  Sudbina je u vašim rukama.

Škorpija – Sve što vam bude oduzimalo energiju, na drugoj strani će vam je neko ili nešto davati.  Važno je da budete strpljivi, i da se ne obeshrabrite pri prvom padu. Ruka, koja vam se bude pružila da ustanete, biće bolja od one koja vam se nije dala. Naravno da možete sve uprskati svojom tvrdoglavošću i željom da puzite. To je već vaš izbor, jer onda drugi izbori ne mogu ni stići do vas.

Strelac – Planovi će vam se poremetiti, ali nemojte se zbog toga nervirati, postojaće razlog za to. Kasnije ćete biti srećni što se sada ovako namešta. Strpljenje i vera će vam biti potrebni, jer ćete misliti da se nešto urotilo protiv vas. Pustite da se sve samo odvija, i čekajte svojih pet minuta. Ljubav je zato okrenuta ka vama, volite je i pustite da ona voli vas.

Jarac – Dobro ćete se sporazumevati sa sobom, i ostatkom sveta. Planovi će biti malo usporeni, postojaće prepreke, ali složiće se sve onda kada treba. Zato, nemojte da se nervirate, već samo budite strpljivi. Ljubav i vi se lepo srećete, mahnete jedno drugom, i svako produži na svoju stranu. Trenutno je tako najbolje. Bitno je da znate da postoji.

Vodolija – U ovoj nedelji ćete sve moći, ako hoćete, ako nećete to je vaš izbor. Planete su, neke uz vas, neke protiv, a neke su neutralne. Tako da su izbori vaši. Niko vas neće pritiskati, za neke životne stvari, za posao hoće nadređeni, ali i tu možete, a i ne morate biti. Kako odaberete, tako će vam i biti. Privilegija je imati više mogućnosti, a vi ćete ih imati.

Ribe – Reči, koje već znate, koje ste čuli povređivaće vas i reagovaćete burno. Pokušajte da ne reagujete, jer će biti izrečene upravo da biste reagovali. Ignorišite ih, ne nasedajte na provokacije, dobro ćete se osećati kad pobedite sebe, i ne pokažete slabost manipulatorima. Budite na kraju nedelje ponosni na sebe, a ne ljuti jer ste opet upali u mrežu manipulacije.

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: