RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 19.06. do 26.06.2017.

13606892_849631071834501_6177393060249269190_n

 

Ovan –  Svi, i sve oko vas će želeti da vas smire i ukalupe. Mogu samo da žele, jer to neće postići, ali će vam trenirati živce, svakodnevno. Počev od porodice, kolega, saradnika do emotivnog partnera. Svađe, razmirice, nesporazumi će postojati na svakom koraku. To je slika- kao da ste potrčali, juriš, a svi oko vas vas zaustavljaju, govore da idete polako. Ovnu to reći, to kod njega, ondnosno vas, samo stvara bunt i još veći šprint. Povredićete mnoge, a i vas će jer nerazumevanje će vladati.

Bik – Vi niste od onih koji lažu sebe, ni ljude oko sebe, ali umete da ubedite sebe u ono što vam odgovara u emotivnim odnosima. Tako ćete i ove nedelje maštati i stvarati nerealna nadanja u sebi, iako su vam obe noge na zemlji, svesni istine, više će vam odgovarati mašta. Uživajte u njoj, lepše je tako, nego živeti u realnom svetu. U poslovnom odnosu, ova nedelja će vam biti savršena za kontakte i zarađivanje novca.

Blizanci – Teže ćete se boriti sa preprekama Saturna, jer će vam udarati na emocije.  Nećete imati oružje za borbu, a i intelekt će vam se blokirati. Vi uvek ostajete nemi kada vam se dirnu emocije. Treba da se prepustite, da vas mozak ne bi vodio ka samoodbranama. Dajte se, pa makar i izgubili sebe, okusite i taj osećaj. Uvek se možete vratiti sebi. Sem toga, ostatak života će vam se svoditi na praktične stvari, i u porodici i u poslu.

Rak – Pred vama su dani ljubavi, snage, mentalne i fizičke energije, naspram prošlosti. U ovoj nedelji imate sa čime da se borite, da je pobedite i završite sa njom. Imaćete neprijatelja u maštanju, nadanju i verovanju.  Važnu ulogu će odigrati prijatelj, ili prijatelji.  A ako vam oni ne pomognu, onda ni sam Bog neće. Prijatelja ili neprijatelja odaberite sami.

Lav – Ova nedelja će dati učinke svega onoga što ste već uradili. Za doradu je kasno, očekujte rezultate. Kao da ste polagali prijemni ispit. Odluka o vašoj budućnosti ne zavisi od vas, kako ste uradili, tako će vam biti. Ja bih rekla da nema čega da se plašite i da će ishod biti pozitivan, ali vi bolje znate od mene svoja dela ili nedela. U emotivnom odnosu će nešto škljocati. Čas će ličiti na idealnu priču, čas na raspad sistema. Ovo nije nedelja u kojoj će nešto prevagnuti. Ostaćete na klackalici.

Devica – Saturn će vas vući na stranu prošlosti, a svi i sve ostalo, ka budućnosti. Malo ćete da budete razapeti, malo više, ali važno je da uradite ono što vi smatrate pametnim, makar pogrešili. Odluka mora biti vaša, jer sve drugo će biti pogrešno. Ne slušajte savete, ne pitajte za mišljenje, uradite onako kako vam srce kaže. Posao i svakodnevica će teći uobijačajenim tokom, a suštinske stvari koje se tiču vas i vašeg života, odlučite sad ili nikad.

Vaga – Pred vama je napeta nedelja. Borićete se sa sobom, biti nečiji, ničiji ili samo svoji. Okolnosti će vas dovoditi u rebusne situacije, a odgovori će biti u vama. Prvenstveno na intimnom polju. Nemir će biti posledica vaše neodlučnosti. Nećete ni u ovj nedelji moći da se saberete sa sobom, tako da rešenja neće biti. U poslovnom svetu ćete biti stimulisani, i borićete za svoju budućnost. Uspeh neće izostati, ako ne umešate osećanja u sve to.

Škorpija –Najzad ćete se bolje razumeti sa sobom, i sa ostatkom sveta. Znaćete odgovore i pre pitanja, znaćete kuda treba da idete, a kuda ne. Znaćete sve što treba da znate o ljudima, poslu, karijeri, jedino u ljubavi nećete ništa znati. Tu će vas tresti strast, šamaraće vas i zadavati zagonetke za srce. Ono (srce), i ove nedelje neće znati ko je i za koga kuca. I to je znak kraj puta.

Strelac –U ovoj nedelji vi ćete biti na jednoj strani, mimo sveta, a sve ostalo na drugoj strani. Neće vam to smetati, osećaj slobode ne može ništa zameniti, a on će vladati vama. Jedino gde ćete morati da se zadržite, prisustvujete svom životu, jeste porodica. Dobra ili loša, to vam je, što vam je, drugu nemate. Oni će vas negde održavati, a možda i zadržavati u stvarnosti.

Jarac –Malo će vam život ličiti na haos. Trćaćete iz obavezu iz obavezu, u svakoj će biti napora, emotivnog davanja, ali generalno ne bi trebalo da se zbog toga osećate loše. Samo umorno, i to je neminovnost. Ljubavni život će vam doneti osećanja koja će vam prijati, i to će ustvari biti balans od dnevne ludnice.

Vodolija –Svakodnevica će vam biti ispunjena radom, gomilaće se poslovi, jedan na drugi. Neće vam prijati i opterećivaće vas. Ako imate izbora napustite posao, ako nemate, radite i psujte u sebi. Nema drugog načina. Prijatelji će vam prijati, lečiće vam dušu, dok ljubav će u vama stvarati nemir, ali ne onaj koji donosi raskid. Već onaj u kom ni sami ne znate šta biste, a kao nešto vam ne valja. Fijuk u glavi.

Ribe –Drage Ribe, pred vama je nedelja u kojoj ćete moći sve što poželite. Ako znate šta želite, imate svoj cilj, grizite! Otvaraće vam se sva vrata, i u ljubavi, poslu, karijeri. Promenite svoj život jer ćete imati dobre prilike za to. Na vama je samo da se pokrenete i pola posla je završeno. Krenite u budućnost!

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: