RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 12.06. do 19.06.2017.

csm_astrologija_e942290c7b

 

Ovan – Mars, vaš vladar je u znaku Raka, u polju prošlosti, ili porodice. I to nije dobro, jer ste u kvadratu, mada vi kad hoćete možete da pregazite ovog Marsa. Ma da ga pojedete za doručak. Ipak, neće to moći tako lako. Usporavaće vas, svuda će da vam trpa emocije. Tamo gde ne treba pomeriće vam živce vaša osetljivost, a tamo gde treba daće vam je tri puta više. Pa se vi tucite sa sobom. Komunkacija sa ostatkom sveta, kao i vaš racio će biti dobri, ali emocije će da vas melju svuda.

Bik –Venera, planeta ljubavi, i vaš vladar je i dalje u vašem znaku. Trebalo bi da vam cveta cveće u svim segmentima života. Ako ne cveta, nisu krive zvezde, nego vi. Povoljnosti su na vašoj strani. Daće vam dobre prilike za materijalnu zaradu, posao uopšte, u ljubavi, partnera o kom sanjate odavno. Uživanja će postojati na sve strane. Na vama je da sve vidite realno, okrenete oko sebe i uzimate sve što će vam se pružati.

Blizanci –Markur, vaš vladar kao i Sunce su još uvek u vašem, znaku i to bi bilo savršeno da nije Saturna prekoputa. Blokiraće vam sve što svesno budete radili i govorili, da biste se okrenuli svom nesvesnom i spoznali sebe. Unutrašnji svet će biti važniji, pitanja na koja sebi treba da odgovorite, a ne ljudima oko vas. Bilo da ste u poslovnom ili intimnom odnosu. Razgovarajte sa sobom, sa drugima ćete lako, njih umete uvek da nadgovorite.

Rak –Mars je došao kod vas, da vam da snagu, energiju i volju. Nećete vi biti svesni toga, ali ćete se lakše tući sa prošlošću. Ovaj Mars će vam biti kao bokserske rukavice. U ringu ste, protivnik pred vama je goloruk, njega će da boli, a vi ćete bolje zadavati udarce. Bićete okretniji, i na svaki pokušaj napada, imaćete dobru taktiku kako da izbegnete udarce. Dakle, bokserski meč sa prošlošću. Udrite je!

Lav –Pred vama je nedelje u kojoj će vam manje više, sve ići kako treba. Zamerke, možete vi da nađete ili ih napravite. Generalno, neće postojati ništa što bi vam stajalo na putu uspeha. Neko prijateljstvo će biti klimavo, i može se prekinuti. Ljubavnim životom, za razliku od ostalih segmenata života, nećete biti zadovoljni, a neće ni on sa vama. Kao da ćete siliti ljubav, da bude ono što vama odgovara, a to je pogrešno. Ako uspete da se potučete sa sobom, zakočite se, pustite da spontanost sama odradi svoje, biće svima bolje.

Devica – Merkur, vaš vladar je u Blizancima, i to vam obećava jednu super nedelju za prepirke sa svima. Najviše sa ljudima iz prošlosti ili porodice, a ni ostali vam neće prijati. Nervoza je u vama i širićete je na sve segmente života. Doduše, ljubavni bi trebalo da vam bude dobar, jer je Venera u vašoj zemljanoj sestri Biku. Partner će da vas razume, i pusti da se ispraznite. A vi, smirujte nekako živce, poješće vas, a i ljude i oko vas. Hemiji ništa ne fali, probajte je!

Vaga – Od ove nedelje polako će krenuti da se razmotavaju situacije u vašu korist. Neće to baš biti tempo, kakav bi vi voleli, ali će se stihijski, i stabilno sve kretati unapred. Imaćete motivaciju, imaćete i čačkanja iz prošlosti, imaćete sjajne ljude oko sebe, i na vama je da samo laganim hodom idete ka svom cilju. U ljubavi će vam sve izgledati bezveze. Ustvari, to je vaš osećaj, ako pogledate malo bolje u srce, videćete da je tamo sve na mestu gde treba da bude. Ne dozvolite da vas prvi utisak ponese. Drugi i treći, čak i peti će biti realniji.

Škorpija –Mars, vaš vladar je u znaku Raka, vašoj trigonskoj sestri. Dobićete sjajnu energiju za obavljanje svakodnevnih obaveza. Biće vam lakše da se krećete, trčite,  sa lakoćom. Zaneće vas i ka maštanju, dosoliće vam svaku iluziju, zašećereti seksualni život. Ali to ljubav nije, bar ne onakva kakvoj vi težite. Bićete telesno zadovoljeni, ali srce će tražiti nešto više, što opoziciona Venera u Biku, ne može da vam pruži.

Strelac –Nešto će početi da se pokreće na bolje, značiće vam i taj mali pomak, jer predugo stojite. To pitanje će imati veze sa vašom budućnošću, delovaće vam kao mrvica, ali držite se nje. Postaće uskoro nešto veliko od toga. U emotivnom životu se nećete razumeti nešto ni sa sobom, a samim tim će vam smetati sve kod partnera. Poslušajte osobu prekoputa, a ne samo sebe, biće realnija od vas, jer ćete vi biti pod nečijim uticajem, i ne baš svoji.

Jarac –Sigurnost ćete nalaziti u ljudima, poslovima, koji imaju veze sa prošlošću. Sve što ima pečat jučerašnjice, biće sigurno i daće vam stabilne korake. Emotivni odnos će vam u nekom segmentu davati nervozu, stres, borbu, u sledećem ono što vam treba. Sigurnost. Klackalica će biti sveprisutana. Prava ljubav će pobediti i ova iskušenja. Oni odnosi koji su održavani na silu, zbog nekih praktičnih razloga, pući će. Neki brakovi će, takođe biti pred razvodom.

Vodolija –Pred vama je nedelja u kojoj će prijateljstvo biti pod znakom pitanja. Pomešaće vam se emocije i razum, i imaćete debeli problem. Njega ćete morati sami da rešite. Cenite prošlost, to neka vam bude prvi korak. Emotivni život će vam generalno škljocati, nećete moći da razumete šta osećati. A da pustite da spontanost uradi nešto? U ostalom delu života, sve će teći onako kako vam odgovora i bez problema.

Ribe –Sve što se bude na bilo koji način dotaklo sa prošlošću, neće valjati. Vratiće vas korak unazad, i nećete se dobro osećati. Ako možete, izbegnite je. Bilo u poslu, ljubavi, svakodnevici, razgovorima, prepiskama. Oslobađaćete delove sebe, koji su predugo zarobljeni uspomenama. Sve što bude sadašnjost, budućnost, odvijaće se normalno. Ljubav vas voli, volite i vi nju, ali bez bivših osećanja, sećanja, partnera. Budte svež cvet, a ne veštački ili osušeni. Imaćete snage za to, verujte samo u sebe.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: