RSS довод

Zeleni Nedeljni horoskop od 08.05. do 15.05. 2017.

weekly-horoscope-april-4-feat.png

 

Ovan – Merkur i Venera su u vašem znaku, Mars kao vladar u Blizancima, što će vam dati brzinu, fleksibilnost, živ um. Ideja će biti na sve strane, kvalitetnih ljudi, za posao ili intimni život. Socijalni život će vam takođe biti odličan, svude ćete biti rado viđen gost. Oni koji imaju probleme sa zakonom, sudstvom ili su u dugogodišnjem braku, jedini će imati probleme u ovim danima. Ostali neka uživaju u dobroj nedelji.

Bik – Vaše Sunce, znak, će pokušavati da shvati kakve joj signale šalje Venera, kao vladar, a koja vam je iza leđa. Šta hoće ljubav, koja je iskrena, zašto se skriva, šta je sprečava da postane javna? Glava će vam biti okrenuta unazad, sa željom da nađete odgovore na ova pitanja. Mislim da ih duboko u sebi znate, čak ćete imati priliku da ih kažete. Da li ćete to iskoristiti, na vam je. Možda vam ego neće dozvoliti da priznate poraz. U poslu gubitaka neće biti, tako da ćete bar tu biti mirni.

Blizanci – Mars, planeta energije, doduše ona ne koristi mozak, je kod vas. A vi mozak koristite i kad spavate. Tako da, za vas nema problema u ovoj nedelji. Vodiće vas pozitivna energija, dobre misli, neće moći niko ništa da vam pokvari. Ići će vam i ljubavni život kako treba. Neki će se odlučiti na brak u ovoj nedelji. A neki će najzad poželeti slobodu i izaći iz braka ili veze, koja ih je sputavala. Šta god poželite, moći ćete da uradite.

Rak – Probajte da prespavate ovu nedelju. Svašta će vas napadati, nervirati dovoditi u stanje da ćete se povlačiti pred glasnijima. Napad iz vazduha od partnera, sadašnjeg, bivšeg, za budućeg budite budni, neka napada. Od šefova, lažnih prijatelja. Gomila neistina će se plesti oko vas, nećete moći da razlučite šta je istina. U ovoj nedelji su vam žene prijatelji, muškarci ne. I kao šlag na torti, porodica, koja će vas cimati i nervirati za svaku glupost. I tako…

Lav – U ovoj nedelji, ja ništa ne bih dirala. Sve vam se lepo posložilo, i na vama je da pratite znakove kraj puta. Ne okrećite se samo prema autoritetima, oni će vam ići na živce, a i vi njima. Ostalo, posao, parice, ljubav, sve će biti po vašoj meri. Uživajte!

Devica – Oni koji rade, ili vole nekoga ko ima na bilo koji način sa inostranstvom, biće im sve potaman. Teći će sve polako i sigurno. Ostale smrtnike čeka nepredvidljiva nedelja. Kao što je i ovo proleće. U jednom danu, sija sunce, pada kiša, grad, pa opet sunce. Tako će i vama biti. Udrobljeno. Red lepih dešavanja, pa nakon toga nerviranje, komplikacije, nalaženje rešenja i opet sve tako u krug. Za dosadu nećete znati. Spremite sunčane naočare i kišobrane, i polako koračajte u narednu nedelju.

Vaga – Venera je i dalje u Ovnu, neće vam odgovarati, a ni vi njoj. Pošto nemate izbora, preostaje vam da se prilagodite. U partnerskim odnosima, intimnim, bračnim ili poslovnim, dajte slobodu jedni drugima. Ne mislim da se razilazite, već slobodu mišljenja, odlučivanja, davanju ideja. Neka svako ima svoj deo dana, dogovora, osećanja. To vas može učvrstiti, dati crtu individualnosti i možda vam se dopadne da ne bude sve uvek MI, nego da postoji JA I JA.

Škorpija – Mars u Blizancima, sa Merkurom u Ovnu vas fino, neopterećeno, vodi ka kriznim situacijama. Delovaće vam sve lagano, u ustvari upetljaćete se u kučinu obaveza. Svakodnevica će vam biti na juriš. Ljubav će vam takođe davati gas, koji nećete razumeti, ali će vam prijati i slatko ćete srljati u svakodnevne probleme. Ipak, primat u ovoj nedelji neka vam bude zdravlje. Zdrastvene simptome ne prepuštajte slučaju, već idite kod lekara. Sprečite bolest u korenu.

Strelac –Sve što Saturn zablokira, Mars u Blizancima zada kao problem, daće vam elena za borbu. Ova nedelja će u vama probuditi, tačnije spoljašnje okolnosti, želju da se borite i rušite zidove. Pomoć ćete imati od porodice, ili nekoga iz prošlosti, a i emotivnog partnera. Osećanja će vas poterati i daće vam inat, bes, vatrenost i mač u ruke. Borićete se kao što niste skoro za sebe i svoju budućnost. Slobodne čeka jako zanimljiva emotivna nedelja, ljubav će vas sresti.

Jarac –Krcata svakodnevica daće vam dosta situacija za nesporazume, rasprave, a kod nekih će netrpeljivost eskalirati. Svađa, sa osobom iz bliže okoline je moguća, ali ne dugotrajna i konačna. To je nešto što se sporadično dešava, zbog nepomirljivih razlika. Imaćete sijaset obaveza i dužnosti i obavićete sve, doduše navrat, nanos, ali hoćete. Ljubav će doći kod vas, ali nisam sigurna da će ostati. U ovoj nedelji verovatno neće.

Vodolija – Ljubav i posao će obeležiti ovu nedelju. Sve će biti kako treba, teći će dani bez zastoja i problema. Autoritet vam jedino može ići na živce, ali umećete da to sredite, bar bi tako trebalo, i da sve prebacite na šalu. Intimni odnosi će vam davati osećaj ispunjenosti, slobode, intelektualne i telesne strasti. Tako da, ne dozvolite da vam šefovi, gazde ili direktori, upropaste predispozicije za savršenu nedelju. Ignorišite ih, nasmejte ih ili u krajnjem slučaju poslušajte. Neka bude po njihovom, odgovornost je onda na njima.

Ribe –Ljudi iz vaše bliže okoline i okruženja, biće vam od pomoći u praktičnim stvarima. To će vam značiti, jer ćete završiti nešto jako važno. Ostalo će i dalje ići mimo vas, sem porodice koja će vas nervirati i terati na neke stvari koje ne volite i ne želite ih. Istrpite ih, oni, ma koliko bili naporni, uvek vam ostaju. I za dobro i loše. Ne recite onda kada se to kosi sa moralnim vrednostima u životu. Ljubav sa Venerom u Ovnu, ne znam na šta će da liči, ali uz vas ne ide nikako. A opet, čuda postoje, možda vam i prija instant ljubav.

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: