RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 03.04. do 10.04.2017.

astrology-signs

 

Ovan – Mars, gazda vaš, u Biku, teraće vas da radite, ali ne na juriš. Onako stihijski, polako, sedeći, uz pićence, meze i takoto. Živce će da vam razigra sporost dešavanja, ali tako će biti. Vi trčite u sebi, i sa sobom, jer Sunce je ipak vaše. I to kakvo Sunce! Odluke će biti vaše, izbor takođe, ljubav u muljavim retro Ribama, vam neće čučnuti, kao i Jupi, a opet, vi ste gazda nad sobom. Tako da birajte, polako i pametno.

Bik – Merkur i Mars su kod vas, možete sve, ako hoćete. Pomeranja u vama, u ljubavi, će se dešavati, možete da uživate, sa prijateljima, od kojh neko može postati mnogo više. Pokret u razgovorima, dogovorima, odlukama, sve će ići vama na ruku. Problema neće biti, i deo vaših snova se može ostvariti. Ako ne zakočite vi, i rešite, tvrdoglavo, i inadžijski da sedite, pijuckate vince i nećete ništa. Za inat svetu, a ustvari sebi. Jurišajte, planete su na vašoj strani, istrajte u sreći, a ne u tvrdoglavosti!

Blizanci – Sa Merkurom u Biku, nisam baš sigurna šta da radite, a šta će on sa vama, i to zajedno sa Marsom. Ima da vas šutira otpozadi da budete praktični, tačni, da se malo tvrdoglavišete, računate koliko minuta i sekundi vam je ostalo do početka, ili kraja nečega. Da budete odgovorni, tačni, dosledni. Šale nigde, ljubav u retro Veneri u Ribama, takođe ima da vam mulja o romantici. Držite se drugara, kad god, i koliko god možete, držite ih za ruke, za noge, da vas spasu od najezde energije, misli i obaveza, koje vam ni malo ne odogovaraju.

Rak – Dve planete u Biku će vam odgovarati. Daće vam praktična usmerenja ka materijalnim i porodičnim vrednostima. Leći će vam sigurnost koju ćete dobijati od ljudi, posebno od porodice. Poslovima ćete biti zadovoljni , kao i mogućnošću zarade. Ljubav će vas vući, i to jače nego pre, ali unazad, jer je Venera u retro hodu. Neki će pasti pod bastion osećanja, ovoga puta bi moglo biti ozbiljno, ali nisam sigurna da će to potrajati. Svakako, u tom delu života treba da čistite tragove prošlosti. Prvenstveno u sebi.

Lav – Dobro će vam ići sve sa učenim ljudima, finim, kulturnim i obrazovanima. Ako prevagnu, imaćete dobre prilike za napredak. Inostranstvo, kao opcija u bilo kakvom pogledu, će takođe biti dobra. Ako vas budu kontaktirali prosti ljudi, one koje nazivamo seljacima, a nisu sa  sela, nedelja će vam biti preteška. Strpljenje će vam trebati, jer profesionalnost vam mora biti na prvom mestu. Posle psujte. Šanse su podjednake. Za ljubav sa Venerom u Ribama u retro hodu, ne znam šta bih vam rekla. To nije ljubav kakva vama Lavovima odgovara. A opet, verujte u čuda, možda se dese.

Devica – Merkur, vaš vladar, u Biku, zajedno sa Marsom, zemljani brat, daće vam ubrzanje, dobru komunikaciju, plodonosne akcije. I ova nedelja bi trebalo da vam donese dobre poslove i materijalnu zaradu. Tamo gde se umešaju osećanja, Venere u Ribama, sve će da se okrene i pretvori u sapunicu. Kontrolišite osećanja, borite se sa njima. Ne zato što je to nešto loše, već što će vas skrenuti sa puta, gde zaista možete mnogo da dobijete i uspete. Posle se bavite ljubavlju. Ova nedelja je za posao i novac.

Vaga – Dogurala Venere, u retro hodu do Ribe, sa kojom ne znam kako da se ukapirate. Jupiter gazduje kod oboje, mada je i on u retro hodu, i nisam sigurna da nešto može unapred da vam krene. Može, ali sa dve leve noge otprilike. Ali i to je hod. Važno je da istrajete u svojim željama i naumima, da ne odustajete, a rezultat će stići kad tad. U ovoj nedelji neće, nju iskoristite i realno popričajte sa sobom. Ono, praktično se preispitajte, da li su vaše želje, igra vašeg ega, ili su iz srca.

Škorpija –Mars u Biku će tražiti od vas praktičnost, a Venera u Ribama, osećajnost. Naravno, da će vam Venera više odgovarati, ali Mars je vaš vladar, pa čik ga preskočite. Nerviraće vas, ali ćete mu kasnije biti zahvalni, jer će vas zakočiti onda kada od sebe možete da napravite budalu, zbog ideala, i onda kada budete spremni da se odreknete sebe, da bi nekog dobili. On će vas sačuvati da ostanete svoji, dostojanstveni i dosledni. Mrzećete ga u narednim danima, ali ćete vremenom shvatiti, da su njegove blokade vaše životne lekcije za opšte dobro.

Strelac –Saturn, se i dalje šepuri i gazduje kod vas. Jupiter, vladar vam kao i Saki, su u retro hodu. Vratiće vas na neke porobleme u emotivnim odnosima. Bilo sa partnerom, detetom ili u poslu, gde ste umešali osećanja. Sve već viđeno, sve tu u uvašoj blizini, odavno. Ćušnuto pod tepih vremena u nadi da će tako proći. Neće, u ovoj nedelji ćete se udaviti u prašini koju ste nagurali ispod sebe. Usisivač u vidu odluka, uzmite u ruke i očistite sve. Vreme je da svoj život, živite za sebe.

Jarac –Jes’ da će Saturn da vas bocka s leđa, kao dosadni komarac, ali Mars u Biku će da vas vodi napred. Daće vam snagu da se borite sa sobom, jer sebi ste najčešće problem, potom sa osećanjima, koja redovno gušite, daće vam priliku da prodišete. Iskoristite je. Pomoć starijih ljudi, u vidu saveta, ili ćete jednostavno kroz njihov život videti svoj, i znaćete šta da uradite sa svojim. Imaćete praktične primere šta da uradite, a na vama je da ih primenite,

Vodolija –Komunikacija sa sobom, i ostatkom sveta vam neće ići najbolje. Konflikti će biti vezani za praktične stvari. Novac ili posao. Prijatelji će vam biti saveznici i od pomoći. Što bi u našem narodu rekli, završavaćete sve preko ’veze’. Bez toga ćete teško uspeti bilo šta da uradite. Ne dozvolite da vam ego ili ponos, budu ispred vas i praktičnog dela života, koji morate da živite. U ljubavi vam neće trebati veza, jer će ona sama doći kod vas. Ako hoćete da je primite, ostaće tu.

Ribe –Venera je stigla do vas u svom retro hodu. Nema veze, daće vam vedrije raspoloženje, optimizam i veru. Još kad biste vi umeli da se volite sami sa sobom, bilo bi savršeno, i da tu ljubav ne tražite da vežete uz nekoga. U ovoj nedelji ćete imati prilike da uživate sa sobom, radite stvari koje volite i još zaradite. Ako budete trčali za nekim, ubedili sebe da samo sa tom je vaša sreća, nećete se osećati lepo. Poruka za ovu nedelju je, da se volite sa sobom!

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: