RSS довод

Zeleni nedeljni horoskop od 27.03. do 03.04.2017.

homestuck_cookies_by_vodkamutinikittymeow-d5kms08

 

Ovan – U zavisnosti na koju nogu ustanete, i na koga naiđete u toku dana, takva će vam nedelja biti. Vaše ambicije se neće zaustaviti, kao ni poslovi, samo će malo skretati sa puta, zbog ljudi. Biće sve dobro, samo ne onda kada vi očekujete. Ljubav je i dalje u retro hodu. Vodi vas malo unazad, da se preispitate, sretnete sa sobom i bivšim ljubavima. Na javi, u snu, mislima, nebitno je. Bitno je da nešto iz toga shvatite.

Bik – Nedelja pred vama će izgledati kao da vozite brzo, noga na gasu, onda naglo kočenje i rikverc. Ako možete parkirajte se lepo, i zovite negoga da on vozi. Nećete imati čistu moć rasuđivanja, sve će biti zasnovano na sumnjama. Tako biste nekoga slatko ispitali pod svetiljkom, ali cvrc. Nemate pravo na to. Sedite parkirani, i posmatrajte. Sve će se samo odmotati, ne morate ništa da jurite, brzate, kočite i vraćate na početak. Gledajte film, u kom mislite da treba da budete, a niste, i glavnog glumca kako glumi. Sve će vam biti jasno.

Blizanci – Strahovi vezani sa materijalnu sigurnost, postaće veći jer ste u posao umešali osećanja. Luksuz, koji kao rizik niste smeli da prihvatite. Ali to je što je. Sredite se prvo sa sobom, odlučite šta želite, i onda krenite u realizaciju. Bez vaše odluke se ništa neće pokrenuti. A imate odlične pogodnosti da sve sredite. Na vama je da li ćete se mučiti, čekati, čamiti, ili iščupati iz korena problem, u koji ste se sami uvalili.

Rak – Prijatelji, kao oslonac, pomoć, podrška. Zlata vredni. Na njih se oslanjajte, biće srećni da vam pomognu. Zajedno možete mnogo toga da uspete. Preko zajedničkog posla, zarađivanje novca od nekog projekta, do kafane, šetnje, pesama, i suza. Šta god. Ljubav vas i dalje baca u prošlost, porodica traži svoje, da ispunjavate obaveze, a prijatelji ništa. Vas, kao čoveka, i držite se njih jer će vam tako ova nedelja biti jedino dobra.

Lav – Stubovi budućnosti stabilno stoje, čekaju vas, da dođete do njih i osvojite ih. Način i put su vaš izbor, ali i kocka. Važno je biti u pravom trenutku, na pravom mestu, sa pravim ljudima. Pa kako vam se zalomi. Ništa se loše neće dešavati, stagniraćete, ako ne ubodete trenutak. Ljubavni život će vas na mahove opterećivati, potom radovati. Šarenilo od prolećnog ludila, biće obostrano.

Devica – Reči, ljudi, njihovi postupci će vas dovoditi do ludila, a u suštini će sve završavati dobro. To treba da znate na početku, da  biste izbegli stres. Neće sve ići onako kako vi hoćete, i kako treba, ali će put ustvari biti nevažan, ishod će biti pozitivan. U ljubavi je ista priča. Vaše nezadovoljstvo zbog nečega urađenog, rečenog, ili ne, bespotrebna rasprava i na kraju će sve biti isto, kao i pre toga. Ne menjate se ni vi, ne očekujte to ni od suprotne strane.

 Vaga – Koliko god se borili za novac, uživanje, ljubav, vreme će prolaziti, a vi se nećete pomeriti sa početne tačke. Vreme je da promenite strategiju, a neki i cilj. Ova vraćanja, su u službi nauka za budućnost. Ako nešto ne ide, ili menjajte način, ili menjajte to nešto. Na silu i na čekanje, se niko nije ovajdio. Osamostaljujte se u svemu, posebno u odlukama.

Škorpija –Svako ko je prekoputa vas može vam biti motivacija i inspiracija. Ko god izazove reakciju, vredan je vaše pažnje. Biće nervirača, smarača, tvrdoglavih, praktičnih, brzih, sporih, lepih… Ako vas je neko, sa nečim privukao, taj neko ima nešto u sebi, što treba vama. Primite ga u život, učite o sebi, kroz tu osobu. Ni jedna škola nije laka, a svaka završena daje zrenje. Ne odbacujte one, koji su vam u trn u oku. Učite. Sam će ispasti, kad za to dođe vreme. Videćete jasnije, nakon toga.

Strelac –Očekuje vas stagnacija, na svim životnim poljima. Ovo važi i za dobro, i za sapletača Saturna. Malo odmora i dosade neće vam škoditi. Ako izleti nešto, pustite neka se samo od sebe odmotava. Vi radite ono što morate, ono što volite i pustite neka ova nedelja prođe mimo vas. Mašite joj kad se ugledate.

Jarac –Komunikacija će vam biti loša. Nećete se ni sa sobom najbolje razumevati, a kamoli sa okolinom. Prošlost će vas dobro razumeti. Ona će vam slati odgovore na nemušta pitanja, koja postavljate sebi. Ljudi, koji su deo vas, vaše prošlosti, doneće vam dobro u svakom segmentu vašeg života. Njima se okrenite, verujte im i biće vam svima dobro.

Vodolija – Imaćete sreće u nesreći. Što bi rekli, više sreće nego pameti. To će biti nešto nenadano, što će vas zateći, nešto što će vam ličiti na noćnu moru. A iz svega toga rodiće se nešto dobro, kvaliteno i lepo, što će vam odrediti budućnost. Sve što ima prizvuk prošlosti, bilo u vidu ljudi, događaja, bežite odatle, ono što je novo i nepoznato, doneće vam radost i zadovoljstvo.

Ribe –Ljudi iz vaše bliže okoline, komšije, braća, sestre, biće vam od pomoći, u svim segmentima života. Tražite pomoć, dobićete je.  Recite svakome istinu u lice, nemate šta izgubiti. Koliko vi poštujete sebe, toliko će i oni vas. Oni koji vam okrenu leđa, zarad ličnih interesa, precrtajte ih, bar u srcu, ako ne možete javno.

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: