RSS довод

Zeleni Nedeljni horoskop od 06.02. do 13.02. 2017.

thumb_colourbox2593449

Ovan –  Pred vama je skoro idealna nedelja. Mars i Venera su u Ovnu, Merkur i Sunce u Vodoliji, e jedino vam Jupiter u Vagi i to u retro hodu može napraviti problem. Sve što ima veze sa javnošću, pravnim postupcima i bračnim partnerima, može vas vraćati na neke stare, nedovršene probleme. Ipak, imate dosta povoljnosti i podrške od ostalih planeta i trebalo bi da kroz sve dobro prođete.

Bik – Marsovska Venera vam je iza vas, gura vas, da reagujete. Da partnera uhvatite za vrat, mlatnete toljagom i odvučete u pećinu. E, tamo sa Merkurom u Vodoliji ima se svađate do prekosutra. Naravno da će on pobediti u svađi, i tek onda ćete da pošizite. U zavisnosti od zrelosti, ovo vam može doneti odličan stimulans, a kod nezrelosti, dobru svađu i možda raskid. Na poslu se trudite da ne reagujete na provokacije.

Blizanci – Saturn u Strelcu, iz sedmog polja bacaće kamenje na vas. Ali, vi imate sve ostale planete na vašoj strani, pa uzvratite udarce! Dokažite mu da ste naučili sve što vam je rekao da naučite. Istina je da ste nedisciplinovni, ali valjda će da vam popusti mal, i da prolaznu ocenu. Radite, učite i volite, sve ukazuje na to, a kako ćete, to je vaš problem.

Rak – Na vašoj strani nije ništa, sve ćete morati sami, pomoći nema. Zastrašivaće vas budućnost, borite se za nju. Strah će vam biti najbolji ortak, ako ga tako proglasite, najveći neprijatelj ako mu dozvolite. Treća opcija ne postoji. Tucite se sa sobom, prošlošću i krčite puteve budućnosti. Sami.

Lav – Sunce iz sedmog polja vas ne voli nešto, a ni vi njega takođe. Tako da ćete biti napeti sami sa sobom najviše, a potom i sa ljudima koji vam budu dolazili u život. Nervoza će biti prisutna u svakom danu. Sport vam je spas ili fizičke aktivnosti bilo koje vrste, pa i seksualne. Oni koji rade sa inostranstvom imaće uspešnu radnu nedelju i dobre novce. Ljubav će biti jednaka strasti.

Devica – Radićete mnogo, ali se nećete najbolje razumeti sa okolinom. Uzrok su neki davnašnji događaji, a posledice će biti u ovoj nedelji. Neće vam biti prijatno, ali ćete imati priliku da iskristališete neke odnose. Ljubav će biti čudna, a onda ima prava da bude i takva, na vama je da je prihvatite ili ne.

Vaga– Ljubavni i partnerski odnosi, će pucati. Neki trenutno, a neki privremeno. Koliko god se razumeli, razgovarali, neće ići. Neki đavo, zvani ljubomora će od negde da bocka. Zbog njega će neki uleteti u avanturu. Kod vas će đavolak biti budan čitave nedelje. Borite se, ako možete i umete, ako ne ide, biće šta mora biti. Posao će dobro ići, ali ne i zarada.

Škorpija –Ljubav će vas mamiti, ona tajna, strastvena, nedozvoljena. Pazite se, ovi dani vape za iskrenošću, traže da istina progovori, da se tajne otkriju. Ako vam to odgovara vozite, ako ne, čuvajte se, i nogu na kočnicu, a ne na gas. Čuvajte se i tajnih neprijatelja, bilo u poslu ili intimnom životu. Neko vam ne želi dobro.

Strelac –Pred vama je dobra nedelja. Naravno, da će se Saturn u vašem znaku potruditi da nešto zakoči, ali biće to sve rešivo. Potrudite se da ostvarite svoje planove, jer su planete na vašoj strani. Prihvatite svaku svoju grešku i krenite napred.

Jarac – Gazda vam je iza leđa, podseća vas na sebe uredno. Čačka vas po nesvesnom i kroz druge ljude vam pokazuje svoje lice. Na vama je da ga prepoznate. Ne pretvarajte mu, mane u vrline, i odstranite iz svog života one kojima u njemu nije mesto. Očekuje vas par neprijatnih situacija i ljudi. Na vama je šta ćete sa njima uraditi.

Vodolija – Sunce i Merkur su u vašem znaku, možete da se izrazite i budete ono što jeste. Podršku imate i od ostalih planeta. Po ovome pred vama je savršena nedelja. Kad god vidim ovako savršene aspekte, nešto ne bude dobro. Mislim da je to opuštanje i nemanje izazova. Uživajte u danima pred vama, ali se ipak ne opuštajte skroz. Dobro, i ne tražite rivale na silu da vam ne bi bilo dosadno.

Ribe – Saturn vam je u polju budućnosti, što govori da treba da se borite za nju, a on vam uveliko smešta zvrčke. Neka vam to budu izazovi, uvek je slađe kad se do pobede stigne uz neki trud. Ostale planete su neutralne u odnosu na vas. Što bi rekli, može da bude, a i ne mora. Tu sami birajte, a ka budućnosti krčite put hrabro i dosledno. Lekcija vam je, da naučite da snosite odgovornost za svoje postupke.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogirneta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: