RSS довод

Zeleni Nedeljni horoskop od 16.01. do 23.01.2017.

zodiac-cupcakes

Ovan – Mars, vaš vladar je u Ribama, i zajedno sa Venerom vršlja otpozadi. Tajni poslovi, afere, neprijatelji.. Sve  to, može zbog Jupitera u Vagi, u sedmom polju, da postane javno. Ako je to vaša volja, da se neka tajna sazna, biće dobro. Ako se namesti tako, može biti jako ozbiljno. Merkur je u Jarcu i nema muljanja. Sve će morati da se dokaže. Pred vama je nedelja otkrivanja, hteli ili ne.

 

Bik – Odlična nedelja za polaganje ispita, poslovno udruživanje, i privatni biznis. Razumećete se sa ljudima, imaćete volju da radite. Materijalne i ljudske vrednosti će se uvećavati. Venera, vaš vladar, koja govori o ljubavi, je u Ribama. Doneće vam maštanje, ali sa Merkurom u Jarcu, i praktičnu realizaciju toga. Ako je mašta izvodljiva, postaće stvarnost.

 

 

Blizanci – Sa vladarom u Jarcu nema zezanja. Od vas će se očekivati ozbiljnost, disciplina, doslednost i tačnost. Otprilike, sve ono sto vam ide na živce. Nećete se baš dobro osećati ni sa nadređenima, mada umete vi da šarmirate i samog đavola, ako treba. Savetujem vam, da to u ovim danima ne radite. Ljubav vas neće hteti, nerviraće vas romantični zahtevi, i nerealne priče. Učite o sebi kroz druge ljude, to vam je poruka za ovu nedelju.

 

Rak – Ova nedelja će vam dati sjajne mogućnosti za napredak, i sjajne probleme da ne uspete da napredujete. Od vašeg iskustva, znanja i snalažljivosti, zavisi kako ćete se izboriti sa praktičnim problemima. Oni će vam se nacrtati, kao školica na betonu. Ljubav vam neće praviti problem, ako ga vi ne izmislite i napravite. Planete kažu da uživate, a vi kako hoćete i možete.

 

Lav – Mars i Venera u Ribama smestili su se u vaše osmo polje. Daće vam, ili neku životnu krizu, ili seks, treće nema. Šta ce kome zapasti, zavisi od vas. Namestite pozornicu po vašoj želji. Važno je da ćete imati izbora, a ne nametanja.  Većina ce imati društveno sadržajnu nedelju. Avanture svih vrsta će se dešavati. A, ako vam nije do taga, poslušajte sebe i razgovarajte sa sobom na dubljem nivou. Vreme je i za to.

 

Devica -Merkur je u Jarcu, vašem zemljanom bratu,i odlična nedelja je pred vama, za sve praktične stvari. Mars i Venera će vas neprijateljski gledati iz sedmog polj,a i potrudiće se da vam ne bude sve baš glatko i lako. Sredite ih, argumentovano, praktično, racionalno i dosledno sa Merkurom u Jarcu. Poštovaće one to. Kako u poslu, tako i ljubavi. Laž je, jedino nedopustiva.

 

 

Vaga – Jupiter jeste kod vas, ali je Venera u Ribama pa se malo recepcionošu (mrzi me da objašnjava šta je to),ali nije tako loše. Možda se na trenutke osetite metiljavo, bolesno čak, jer neće sve da ide onako kako ste zamislili. Nema veze, važno je da ne stoji. Preprlitaće vam se na neki način sveto trojstvo horoskopa. Ljubav, zdravlje, posao.  Sve će biti nekako povezanom, a na vama je samo da se ne svađate. Ostalo će sve biti dobro.

 

 

Škorpija – Mars je u Ribama, vašem vodenom bratu. Daće vam maštu, strast, ljubav. Kojom rukom, na koji način, i šta ćete da uradite sa ponuđenom vam rukom, na vama je. Osluškujte sebe, trebalo bi da razumete svoje potrebe, jer ako vi ne razumete, neće niko. Ako upadnete u Riblje dno, depresija vam ne gine, a to je samo zato što ne slušate sebe, već iluziju, koju hranite celom dušom i telom. Ostvarive stvari će se destiti, iluzija nije nikome.

 

 

Strelac – Nezgodna nedelja je pred vama. Saturn je kod vas, a srešće se sa Marsom. Spremite se za borbu. Trudite se da ne reagujete burno na spoljašnje okolnosti, ne nasedajte na provokacije. Menjajte nešto kod sebe, a ne kod ljudi. Prijatelje, partnera, saradnika držite pod ruku. Lakše ćete sa nekim proći kroz ove dane. Šlem na glavu, pancir, vojničke čizme, i najvažnije, osmeh uz sve ovo, obucite kao najjače oružje!

 

 

Jarac – Merkur je kod vas, praktičan, pametan, i sa dve planete u Ribama, od kojih je jedan Mars, vaš drugi gazda, daće vam i intuiciju. Iskoristite dva savršena resursa, intelekt i intuiciju. Osvajajte pozicije, partnera, učite o sebi na neki drugi način, koji nije samo praktičan. Neka vas i voda malo dublje povuče sebi, da otkrijete još neki svoj talenat. Čuvajte leđa, Saturn vam je tamo!

 

Vodolija – Nedelja pred vama će biti kao što je vreme napolju. Hladno, bljuzgavo, mokro. Uz dobru opremu, ići ćete bez problema, nepripremljeni ćete se smrznuti i pokvasiti. Od vas će se očekivati promisao i praktična primena toga. Razmislite o rečima, postupcima, pokretima, jer će biti klizavo. Držite prijatelja pod ruku, poslušajte njegov savet i spremno zakoračite u hladne i vlažne dane. Ljubav i posao traže praktičnost, a ne prazne reči.

 

Ribe – Vama, kao i Strelčevima dolazi nezgodna nedelja. Sudariće se Venera i Mars, u vašem znaku sa Saturnom.  Sa Saturnom nema borbe, već prihvatanja neminovnih situacija. Biće vam potrebna snaga da se održite na nogama, a imaćete je, samo ne jurišajte na probleme. Ne trčite u osinjak, nećete dobro proći, one su nezgodne i opasne životinje. Stanite mirno i sačekajte da odlete u pravcu gde je med. Neće vas dirati, ako vi ne dirate njih.

 

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

 

 

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: