RSS довод

Zeleni Nedeljni Horoskop od 05.12. do 12.12.2016.

12832320_997752163628523_7741516151634340955_n

Ovan –Biće kritika na vašu brzinu. Ako možete, ne svađajte se, niko nije zlonameran. Jednostavno ne mogu da vas stignu i to je problem. Sem toga, ova nedelja će vam doneti dobre poslove, zaradu i novitete. Prošetajte do njih,ne trčite, jer stvarno ništa neće pobeći. U ljubavnom životu će biti manjih razmirica, najčešće oko praktičnih situacija. To neće umanjiti vašu ljubav, niti oslabiti vezu. Biće to varnice, posle kojih je pomirenje slađe.

Bik –U poslu što se tiče dela koji podrazumeva komunikaciju i papire, neće biti problema. Oni će postojati energetski. U radnom okruženju vladaće netrpeljivost, bez reči, osećaće se u vazduhu, pogledima.Osećaj će biti neprijatan.U ljubavi,neki će ispuniti obećanje koje su dali. Neki će se pomiriti sa bivšim partnerom, a većina će se boriti sa nekim ili nečim, za nekoga. Iako volite borbu, pustite da se neko bori za vas. Red je.

Blizanci –Vodićete ozbiljne razgovore, sa napornim ljudima. Neće moći da vas pomere sa dosadnim monolozima, a iz svega toga ćete dobiti sjajnu saradnju. Kad sklopite ugovor, više ih ne morate videti. Biće vam naporno, ali će sve imati smisla. Ljubavni život će vam doneti radost. Imaćete zanimljive susrete, slobodu u ponašanju. Bićete jednostavno svoji, a kao takvi ste najbolji ljubavni partneri. Oni koji su u braku ili dugoj vezi, imaće krizu u kojoj im mogu pomoći prijatelji, jer su objektivni.

Rak –Kolege i vi ćete se teško sporazumevati. Svako će gledati sebe, a vi sve njih. Bilo bi dobro da ne izigravate pomiritelja. Gledajte i vi svoj posao, završavajte ga što pre i bežite kući iz te loše astmosfere. U ljubavnom segmentu vas očekuju čudni momenti. Dobijaćete slobodu koju niste tražili. To ne znači zasićenje u vezi, već potreba da budete individulani, i ne zavisite jedno od drugog. Ljubav ostaje, samo ćete dobiti slobodno vreme, koje posvetite sebi.

Lav –Previše informacija vas očekuje, sve će biti korisno, ali ćete se vi osećati kao da ste sa druge planete. Ako možete prepustite saradnicima da se dogovaraju, a vi radite rutinski posao. On vas neće umarati, a sa posle bežite u neki mir da se regenerišete. U ljubavi će vam prijati telesna zadovoljstva. Ako vam partner to ne pruži, pokušajte da ga razumete. Nema iste potrebe kao i vi. Odmorite se i od muško ženskih odnosa u ovoj nedelje. Mir će vam  prijati.

Devica –Naići ćete na ljude koji će razumeti tačno ono što vam treba da biste uspešno poslovali. Generalno će vam komunikacija biti dobra, ali se morate pomeriti sa tačke, na kojoj ste dugo, da biste dobili mnogo više. Dakle, usudite se da menjate svoju sudbinu jer podršku od zvezda imate. U ljubavnom životu će  vladati razumevanje, sve će vas voditi ka zajedničkoj budućnosti. Harmonija će zavladati u vašem odnosu, jer ćete imati zajednički cilj. Slobodni neka izlaze na javna mesta, upoznaće nekog pametnog.

Vaga – Radnom atmosferom bićete zadovoljni, vladaće harmonični odnosi. Samim tim će vam biti lakše da obavljate posao. Finasijski se nećete ovajditi, ali ćete bar provesti mirnu radnu nedelju. Ljubav će kvariti reči, odjednom će izletati neki stari problemi,koji će vas pratiti u skoro svakom danu. Većina je odraz finasijskog nezadovoljstva, što je prolazno. Onima, što uzrok nije u materijalnim stvarima, već nepoverenju,može dovesti do ozbiljnih problema, pa i kraja. Slobodni će privlačiti neobične i zanimljive ljude.

Škorpija – Dosadašnji ugao posmatranja vas je bunio, dodavao mnogo mašte, a mrvu realnosti. Više ste verovali ljudima, nego sebi. Sebe, redovno kažnjavate zbog grešaka. Nedelja pred nama će vam doneti priliku da kroz druge ljude oprostite sebi. Biće vam neobično što vas savest neće žuljati pri svakoj pomisli, ali trebalo bi da se naviknete da dišete čist vazduh. Sve  će biti stvar vaše volje, ali bilo bi šteta da ostanete začaureni u sopstveni mrak, kada ćete imati priliku da izađete iz šume sopstvenih zabluda.

Strelac –Faktor sreće će imati odlučujuću ulogu u ovoj nedelji. On će vas pratiti, zato bi bilo dobro da igrate neku igru na sreću. U svakodnevici, takođe će ključnu ulogu igrati povoljan trenutak. Malo toga će biti u vašoj moći, ali ‘imaćete više sreće, nego pameti’, u svemu. U ljubavi će vas takođe kačiti srećan trenutak. U zavisnosti na koju nogu partner ustane, tako će vam se odvijati veza. Slobodne isto. Ako se nađu na pravom mestu, u pravom trenutku, srešće ljubav svog života. To može biti i lift. Ako ne, ostaće praznih rukava.

Jarac – Lepo i korisno će stajati rame uz rame u narednim danima. Umećete da ih spajate, za sebe, ljude i posao. Impuls ćete dobijati  iz prethodno naučenih lekcija, od loših ljudi, i svako zlo ćete pretvarati u dobro. Bićete ponosni na sebe, jer će svaka kockica imati svoje mesto. U intimnom životu vas takođe očekuju prijatni momenti, svaki sa praktičnom notom, i svaki će imati smisao za budućnost. Slobodni će više nego ikad privlačiti pametne i poštene ljude u svoj život.

Vodolija – Greške će biti pobede, a vi ćete u svakom danu pobeđivati. Sebe. To je najveća pobeda. Pobedićete predrasude koje su vas saplitale i pravile od vas tvrdoglavo biće. Život, u svakom segmentu, dobiće novi smisao jer ćete se osećati slobodno. Posao će ostati isti, ljubavni život takođe. Nikakvih problema neće  biti, a sve će se promeniti, jer ćete se vi promeniti iznutra. Drugačiji ugao posmatranja na život doneće vam snagu koja vam je nedostajala. Učite o sebi u narednim danima, jer ćete imati od koga.

Ribe –Snagu ćete dobijati od prijatelja, onu koju već imate u sebi, ali vam je potrebno da je neko iza vas. Rešavaćete pitanja budućnosti, važne papire, za vas nepoznanicu. Nemojte ćutati, glasno tražite pomoć. Dobićete sve od prijatelja. Nakon toga vam preostaje samo da čekate. U ljubavnom životu ćete se dobro razumeti sa partnerom što je veliki napredak. Imaćete iste želje i ispunjavaćete ih jedno drugom. Kod slobodnih, prijatelj može postati neko nezamenjiv i dugotrajan.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: