RSS довод

Zeleni Nedeljni Horoskop od 28.11. do 05.12. 2016.

unnamed

 

Ovan – Previše ljudi, dešavanja će vam prijati do nekog trenutka, a onda će vam biti svega preko glave. Raspršili ste se na mnogo strana, mislivši da ćete na brzinu uspeti sve da uradite. Odlučite se za jednu oblast, fokusirajte se. Saradnici u toj oblasti će biti dobri i uspeh je neizostavan. U ljubavi, ako ste verni sebi, bićete i partneru. Ukoliko izneverite sebe, ostaćete sami. Slobodni će biti aktivni, najviše preko duštvenih mreža i tu će ih sačekati svašta.

Bik – Ne ulazite u nove poslove jer će biti sakriveni motivi, i dok sve ne istražite ništa ne započinjite. U standardom poslu vas očekuje  borba za tržište uz podršku šefa. Širite postojeći posao i bićete zadovoljni. Ljubavni život će vam prijati onda kada ste zajedno, kada ste odvojeni, ljubomora će vas uništiti. Može i oboje, jer nepoverenje ne gradi vezu. Slobodne će privući stabilna osoba ali ćete biti drugačije energije, što može biti izazovno.

Blizanci –Naređenja će biti od visokoborazovanih ljudi, koji su vam nadređeni. Izbora nećete imati, iako ćete imati dovolljno obrazovanja i iskustva da ih osporite, neće vam vredeti. Rajsfešlus na usta i neka oni odlučuju o poslu. Vi ste tu izvršilac i nećete imati odgovornost. U ljubavnom životu očekujte kritike partnera, koji se oseća zapostavljenim. Energije su vam iste, dajte se malo, dobićete duplo više. Slobodnima će se udvarati, ne ulećite odmah u odnos. Pustite da vreme pokaže sve.

Rak – Dani će vam se tumbati, i planovi neće biti u roku. Saradnici će biti široki u objašnjavanju, kasniće sa dogovorima i samim tim ćete i vi sve raditi naglavačke. Stres će biti prisutan u svakom danu, iako će kraj biti pozitivan, ali ne na vreme. U ljubavnom odnosu će se javiti doza straha. U nečem prisutnom ćete osetiti obrise prošlosti, koja nije bila dobra. Iskustvo imate, ne nadajte se da će ovoga puta biti drugačije. Verujte svojoj intuiciji i uradite ono što vam ona poručuje.

Lav – Poslovna ponuda će vam stići tokom nedelje. Bićete nespremni i ne donosite odluku. Konsultujte se sa stručnijim od sebe, nekog sa većim iskustvom, šta vam je činiti. Redovne obaveze i saradnja će teći po planu i tu neće biti iskakanja. U ljubavnim relacijama svima će komunikacija biti dobra. Zauzeti će moći da se dogovore, i razgovaraju o svojim željama, na normalan način. Slobodni da osvajaju ili puste da budu osvojeni rečima, za početak.

Devica – Greške koje budete pravili, izludeće vas. Poslušajte savet i kritike kolega. Posle će vam biti lakše i posao će teći kako treba. Ne započinjite ništa novo, jer ni ovo staro još niste dobro savladali. Poznati ste da brzo učite, tako da bubajte i sve će doći na svoje. U ljubavnom životu vas očekuju prijatni trenuci. Sa partnerom ćete se razumeti bez reči. Njih bolje zaboravite, jer čim počnete da mislite ode sve. A slobodni,odugovlače odluku o nekoj osobi. Nametnuće vam se sama u ovim danima.

Vaga – Izbegavajte ljude iz prošlosti u svakom segmentu života. Neće biti dobronamerni, već će tražiti neku korist od vas. Poslovni deo života će biti zadovoljavajuć, imaćete dobru komunikaciju sa kolegama i posao će teći lagano. Ljubavni život, sem strasti neće doneti ništa drugo. Osetićete se neispunjeno, na mahove čak i iskorišćeno. Izbora imate, niko vas ne tera da ostanete u vezi koja vas čini praznima.

Škorpija – Razočaranje u osobu koja vam je bliski saradnik, je posledica vaših osećanja prema njoj. Postupci te osobe su odavno ukazivali da misli samo na sebe, ali vi ste je pravdali. Neka vam ovo bude nauk, da ne mešate posao sa emocijama. Ljubavni život će biti zategnut. Koliko god vam osećanja bila ista, energije i htenja će biti različita. Svako će vući na svoju stranu. Trenutno je to nepromenjivo, gajite ljubav, i samo tako ćete popuštati, vremenom, jedno drugom.

Strelac – Sklapanje poslova će vam doneti profit, privatni preudzetnici će imati odlične ponude, nezaposleni će preko kontakata, doći do posla. Poslovnim delom života ćete biti zadovoljni, ali ne morate zaradu odmah da potrošite. Ljubavni život će vam takođe doneti prijatne trenutke, pod uslovom da ste sa jednom osobom. Oni što imaju paralelnu vezu, neka budu na oprezu. Slobodnima će se udvarati na skoro svakom mestu. Najviše preko posla. Birajte, imaćete koga.

Jarac – Privlačićete različite ljude, razne priče, ponude, ali ništa konkretno i podsticajno. Gubićete vreme na prazne priče, filozofske, uvijene u folije. Ničeg praktičnog neće biti. Šarene ljude ćete privlačiti i u intimnom životu, tu već može biti konkretnih situacija. Svako ko vas gura napred, ne vraća u prošlost je dobrodošao. Obratite pažnju na one starije od vas. Od mlađih možete dobiti samo zabavu i ništa više.

Vodolija – Kockice sreće su kod vas. Na vama je da ih pravilno rasporedite, prepoznate kvalitete i krenete u tom pravcu. Verujte u sebe, svoje sposobnosti i odaberite cilj.Ne raspršujte energiju na više strana, jedna grana je dovoljna, odaberite je. U ljubavi vas takođe očekuje prijatna nedelja sa razumevanjem, razmenom strasti i odabirom zajedničkog cilja. Slobodni mogu da biraju ili budu izabrani. Igrajte pametno, zvezde su na vašoj strani, a izbori vaši!

Ribe – Osetićete naklonost šefa, ali i bes ako ne ispunite zaduženja. Povoljnost za napredak je kod vas, potrebno je da budete tačni, profesionalni i odani. Ne budete li takvi, a možete ako hoćete, doživećete neprijatnosti i sankcije. U ljubavnom životu će biti klackalica. Taman ćete usaglasiti stavove i želje, a onda će vas sitnica vratiti u tenzičan odnos. To je faza prilagođavanja karaktera, proći će, uz obostranu dobru volju. Slobodni mogu uleteti u tajnu vezu.  Takva će i ostati da znate.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

About astrogrineta

Zovem se Radica Milovanović. Astrologijom se bavim dvadesetak godina a profesionalno sedam. Ovde ću pisati nedeljni horoskop i neke tekstove kojima ću vam približiti astrologiju i moj rad. Namera mi je da pišem svakodnevnim, svima lako razumljivim jezikom. Izradu natalne karte, kao sinastrije i solara možete poručiti na: astrogrineta@gmail.com

Затворено за коментаре.

%d bloggers like this: